Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רנו קנגו בנזין 95000 ק"מ

לרכב הנל יש בעיקרון את אותו המכלול כמו המגאן

לאחרונה בבקרים שהאוטו מגיע לאיזור 30 קמ"ש שהוא קר מופיעה נורית הגיר לאחר מכה שהגיר נותן .

לאחריה אני מדומם את הרכב ומניע אותו מחדש והכל שב על מקומו בשלום.

הכנסתי את הרכב למוסך מורשה רנו ואמרו לי שזה חיישן גיר.

העלות בסביבות 3500 ש"ח .

רציתי לשאול האם יכולה להיות בעיה אחרת במקום להחליף את החיישן.

ואם לא האם אני יכול לאתר מישהו שמבצע את העבודה בדיוק אבל יותר זול-או שבנוגע לחיישנים זה טאבו של המורשים?.(אולי מכון גירים?)

פורסם

3500 שקל עבור חיישן? אתה בטוח שלא טעיתה?זה עלות כוללת להחלפת גיר בדרך כלל :shock:

(לא ברכב שלך ספציפי,מחיר שוק כללי)

תבדוק בעוד מקומות לדעתי זה מחיר מעל ומעבר מוגזם יותר מדי!:?

פורסם

קשה לי להגיד לך על הקנגו אבל אם אתה אומר שזה כמו המגאן אז אוכל לתת דעה.

תפנה למוסך שאינו מורשה אשר מטפל גם ברכבי רנו כמה אחריות מביאה המוסך שלך התיקון?

מניסיון החיישן אמור לעלות הרבה פחות אך העבודה מרובה מאוד.

המלצתי פנה לעוד כמה מוסכים.

פורסם

תבדוק במכוני גירים:

http://www.musach.co.il/results.asp?action=AdvSearch&area_id=&image.y=1&model_id=&services_id=31

המחיר נשמע לי יקר מדי אפילו למוסך מורשה יבואן.

אני לא יודע איזה חיישן בדיוק יש לקנגו שלך, אבל החלפת חיישן במגאן (למשל) עולה בסביבות 2000 ש"ח במוסך רנו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבנתי שזה חיישן לחץ של שמן של הגיר משיטוטיי בפורום.

שהכנסתי את הרכב למוסך הם אמרו לי שלפעמים מאתחלים את המחשב וזה מסתדר. אבל זה לא עבד אצלי .

חוץ מזה - לכל מכון יש את הפריוולגיה להחזיק את החיישן או שרק למוסך מורשה יש את הזכות?

• תוכן חדש...