Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alpine 9886/7 או clarion 786usb

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חשוב לי ?

1. דבר ראשון איכות הסאונד (אהבתי את ה- ALPINE הקודם שהיה לי, עכשיו יש לי eclipse5030 ואני מבואס עליו רצח:cry:).

2. חשוב לי שליטה נוחה ב- USB ו- ipod (לא רק דפדוף פשוט אלא ממש שליטה שאפשר לדפדף בין ספריות וכו'.

(אני מודע לעובדה של- alpine9887 אין כניסות USB/IPOD/AUX מובנות אבל הבנתי שאפשר לרכוש מתאמים).

ד.א - האם ב- 9887 + מתאם USB, ה- USB עובד חלק ? כנל לגבי המתאם IPOD שיש ??

ה- setup שלי הוא:

HU - eclipse 5030

REAR: HERTZ ecx 690

FRONT: HERTZ hsk165

AMP: HERTZ EP4

H.U: alpine CDA-117Ri FRONT:HERTZ HSK165 REAR:HERTZ ECX 690 AMP: HERTZ EP4

פורסם

9887 לוקח בגדול

אין לו USB יש לו מתאם לIPOD שתצטרך לקנות בנפרד לגבי השליטה

אני חושב שבתור בעל קלריון 785 שהוא אחד לאחד כמו 786 השליטה מזעזעת.

אבל זה 2 מכשירים ברמות אחרות.

ה9887 עולה בערך פי 2 ויותר ממנו.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

סליחה שאני מתעלק על השרשור - חבל לי לפתוח חדש.

אני מתלבט בדיוק בין אותם דגמים

clarion 785usb vs alpine 9886

ההבדל במחיר לא משמעותי במיוחד, אשמח לתגובות - ידוע לי שלאלפיין אין time alligment.

מעבר לזה אשמח לתגובות על שני המכשירים - תודה.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של אלפיין 9855 שהוא דומה ל9887 (יש טוענים שהדגמים הישנים נשמעים טוב יותר) וקלריון 785 על אותו סטפ אני יכול להעיד שהקלריון לא נופל באלפיין בכלום ובחלק מהמקרים מתעלה עליו (פרה אאוט גבוה , קרוס גמיש יותר,חיבור USB,תדרי רדיו ישראלים ובמיוחד במחיר)

עם זאת הצליל שלהם שונה ושומעים את זה מיד , שניהם מכשירים מעולים אתה לא תיפול עם אף אחד מהם.

יש לי חיבה גדולה מאוד לאלפיין אני פריק של היחידות ראש שלהם אבל במקרא הזה הקלריון מנצח בשבילי לפחות.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

ה9866 עולה בערך 1800-1900.

לא מצאתי את ה785 זול יותר מ1500 - אם מישהו יכול לעזור למצוא אותו יותר זול אני אשמח :)

פורסם

גם אני רכשתי שבוע שעבר קלריון 785,ואני חושב שהוא מספיק ולא נופל חזק מהאלפיין,אבל הוא אומר שהמחיר לא משמעותי עבורו אז שיקח את האלפיין.אני חושב שבאלפייה יש הרבה דברים אחרים שאפשר לעשות,כי אתה מקבל מכשיר כמו הקלריון שלדעתי לא חסר לו כלום לעומת האלפיין.דרך אגב אני בספק אם עדיין תוכל למצוא את הקלריון,אולי רק מיד שנייה.

פורסם

הוא צריך לקחת בחשבון שאם הוא יקנה אלפיין הוא יצטרך לקנות גם מתאם BT + USB וזה יחצה את ה2400 ש"ח בקלות.

מה לגבי אקליפס 7200? יש בו את כל מה שאתה צריך ואל תנסה בטעות להשוות אותו ל5030 לפי ביקורות של אנשים בחול הם עולם אחר אחד מהשני כמובן לטובת ה7200

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

תמיד יש פרייארים שקונים חדש :) (בלי להעליב אף אחד פשוט לדעתי המחיר שדורשים עליו בארץ שערורייתי)

יש ביד שנייה אקליפס 7100 שווה לבדוק.

פורסם

אני לא מחפש חדש - ולא הבנתי למה צריך להוסיף לאלפיין עוד 2000 ש"ח ? אני לא מחפש לחבר אותו לאיפוד ושטויות כאלה.

השאלה שלי היא מה ההבדלים בדיוק מבחינת פיוצ'רים בין האלפיין לקלריון - ובהבדל שלנניח 300 ש"ח על מה הייתם הולכים ?

אם אתם מכירים מקום שמוכר את ה785 ביותר זול מ1500 אשמח אם תעזרו :)

תודה

פורסם

אני יגיד לך שאני לא מכיר מקום שבכלל מוכר את הקלריון,לכולם עזל המלאי,אלא אם כן אתה מוכן לשלם עליו 1800 ואז אני יכול להגיד לך איפה להשיג אותו:lol:,אבל זה מחיר גבוהה מאוד.

פורסם

האם הקלריון שווה את המחיר ?

ושוב אם מישהו יכול לעמוד על ההבדלים בפיוצ'רים בין הקלריון לאלפיין (785usb / alpine 9886) תודה.

• תוכן חדש...