Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרושה משפחתית נוספת, עד 115K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי מחפשים עוד משפחתית שתהיה במשפחה עקב שתי נהגים נוספים במשפחה. יש לנו כרגע אוקטביה ואפילו חשבנו להביא עוד אחת בגלל שהיא עונה על כל הדרישות אבל יהיה מוזר לראות עוד אחת בחנייה. חשבנו על היפניות למיניהן כמו סיויק, לנסר אבל לעומת האוקטביה הן מרגישות פחות איכותיות וזולות, פשוט לא נותנות את מה שהאוקטביה נותנת. חשבנו על הג'יטה אבל היא יקרה מדי גם בתור משומשת ביחס למה שמקבלים. גם רצוי שהרכב יהיה מהיר, בסגנון של האוקטביה 1.8 TSI. אבל שוב לא אוקטביה. שיהיה סדאן, מרווח מבפנים, תא מטען בסדר(לא כל כך חשוב) נוח, כמו שאמרתי שיהיה מהיר(שלא יעשה 5 שניות 0-100, אבל לא איזה 1.6 עייף) שיהיה נוח, מאובזר גם. ומשהו שלא כתבתי, שיהיה אוטומט זה הכי חשוב(ואם יש טיפטרוניק/DSG אז עוד יותר טו העיקר אוטומט) אני מודע שיחס לדרישות הסיכוי שנקנה רכב חדש מהחברה הוא לא משהו, אז אין בעיה עם משומשת. אבל שישאר בגדר המשפחתיות, לא רוצים מנהלים(אקורד, B4 וכאלה) הא כן, ואין בעיה למנוע דיזל או בנזין עם עדיפות לדיזל אפילו, אבל גם בנזין בסדר. אין עדיפות ליצרן מסוים אבל צרפתיות(פי'זו, סיטרואן) לא בא בחשבון(ואל תתחילו עם למה כי פשוט לא) ואין בעיה עם היפניות וכל קבוצת VW. מקווה שהבנתם, תודה ושבוע טוב!

פורסם

בתקציב הזה, או יותר נכון בטיפה יותר ניתן לרכוש את הפיאט ברבו החדשה.

135 כ"ס אאל"ט ו9.5 שניות מ0-100.

גם יפה וגם אופה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא אהבתי את הרכב הזה, אני לא רואה אותי בפיאט ואנחנו רוצים גם סדאן והפיאט הזו היא 5 דלתות, לא?

ושזה רשמתי את הנתון של ה0-100, הוא לא כזה קריטי אלא שיהיה רכב עם כח, שלא תהיה בעיה לעקוף איתו ושלא יעצור ב180(לא הולכים לנסוע איתו 180, אלא זה סתם דגומה)

פורסם

טל, ישנן 2 אופציות עליהן הייתי מעיף מבט.

האחת - פיאט בראבו TJET החדשה.

קחו בחשבון שיש לה גיר רובוטי עם קלאץ' יחיד ומצריך נסיעת מבחן.

השנייה - שקודה אוקטביה 1.2TSI.

במידה ואין לכם בעיה לחיות עם אוקטביה נוספת בחנייה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS בראבו לא מתאימה לדרישות, הם רוצים סדאן. חוץ מזה הוא בדיוק כתב שלא אהב את הרכב.

אוקטביה 1.2 נראת לי האופציה המועדפת, חבל שכבר יש להם אחת

נראה שאם הוצאתם את הצרפתיות מהרשימה ואתם לא אוהבים שביפניות הפנים נראה זול יחסית, זה משאיר אותכם עם פוקוס 2 ליטר (הדור הבא מגיע רק שנה הבאה, אבל אם להוציא את זה שהמנועים הנוכחיים לא ממש חסכוניים, גם הדור הזה בסדר) ותוצרת VAG - אוקטביה שכבר יש לכם, וג'יטה שהיא יקרה מדי לטענתך.

לא יותר מדי אופציות :)

פורסם

הקטע האחרון סיכם בדיוק את הבעיה, שאין יותר מדי אופציות. אם לא נמצא רכב אחר בשבוע הקרוב כנראה שנרחיב את התקציב ונביא עוד אוקטביה, בצבע אחר.

פורסם

אנחנו עכשיו בודקים את ה3 החדשה מנוע 2.0 עם היותר אבזור סאן רוף, ג'נטים וכל מה שקשור. אז קראתי מבחנים על הרכב על זה היה בכלליות, והייתי רוצה לשמוע חוות דעת אישית ואפילו על גירסת ה1.6. ועוד שאלה שלא מצאתי לה תשובה, ה3 עם מנוע 2.0 מגיעה עם קסנון?וכמה באמת הרכב עושה 0-100 כי 10 שניות נשמע לי יותר מדי..

ועוד שאלה, יש גם גירסה של 1.6 עם סאן רוף, ג'נטים בקרת שיוט וכל הצעצועים שיש ב2.0?

פורסם

במאזדה 3 הגירסה של ה1.6 לא מגיעה עם סאן רוף וגלגלים קטנים יותר.

לידע כללי המאזדה 3 2 ליטר מחוץ לתקציב שלכם היא עולה היום 140K(עם רישוי), למרות שהיא הרבה יותר עדיפה מה1.6

פורסם

בינתיים אנחנו מחפשים משומשת במחיר הזה, אם לא נמצא לא תהיה ברירה אלא לקנות אחת חדשה. וביררתי כבר בסוכנות המחירון שלה 136K והסוכן אמר שאפשר עוד להוריד.

פורסם

אני מעדיף יותר ה3 2.0 על הפוקוס, יותר חדישה יותר מאובזרת ובעיניי הרבה יותר יפה. חוץ מזה הפוקוס כבר ממש מיושנת..

• תוכן חדש...