Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה מוזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

אז ככה, קודם כל אני אתאר את המערכת שיש לי:

• רדיו דיסק בן ארבע וחצי שנים של קנווד
  • רמקולים אחוריים 6*9 של הרץ, נרכשו לפני כחצי שנה
  • מגבר redbox (קוריאני אבל היה בסדר עד עכשיו כבר שלוש וחצי שנים)
  • מקדימה קומפוננט של בלאופונקט שכבר הפסיק לעבוד (5.25)
  • כל הרכיבים נרכשו והותקנו בתומקאר

הבעיה היא כזו:

בימים חמים (ורק בימים חמים!) יש קפיצות מוזרות של ווליום במערכת בעיקר בפניות ובבלימות. כאילו אני נוסע, לוקח פניה / בולם ופתאום יש ירידה בווליום של המערכת ואז ברגע שהשלמתי את הפניה או שהפסקתי לבלום אז הווליום עולה שוב (או שלפעמים גם אז הוא לא עולה ואז אני צריך לשחק פיזית עם כפתור הווליום של המערכת).

אני רוצה להדגיש שוב שזה קורה רק כשחם, בחורף זה לא קורה.

אגב, למקרה שזה חשוב, הרכב הוא מיצובישי לנסר שנת 2000 והמצבר שלי הוא מצבר ורטה חדש.

פורסם

לא נראה לי שזה חיבורים או מגעים רופפים נראה לי שזה בגלל שבפניות ובבלימות אתה לא מפעיל את הדוושת גז ואתה לא מעלה טורים ומפעיל את האלטרנטור אז יש לך נפילות מתח

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

• תוכן חדש...