Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהו לאנוס - בלמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי דייהו לאנוס 98SE, הייתי רוצה להתייעץ \ להיעזר בכם

ישנו נושא שדיי מטריד אותי ברכב הזה , והוא נושא הבלמים.

נכון, עברתי טסט והבלמים תקינים, אבל עדיין סוגיית הבלמים זה משהו שמטריד אותי מזה זמן רב.

ואסביר ;

כאשר לוחצים על בלמים ישנו זמן תגובה (ארוך לפי דעתי) שלוקח לבלמים להגיב ובנוסף יש צורך לסחוט(ללחוץ עד הסוף) את דוושת הבלם בכדי להרגיש תגובה מיידית.

כמובן, לא עברתי על כך בשקט והכנסתי את הרכב לשני מוסכים (האחד מורשה דייהו והשני מוסך כללי), ושניהם מצאו כי הרפידות תקינות ובצעו את הבדיקות שלהם ומצאו כי הכול תקין.

(פרטים נוספים) היום, חזרתי למוסך שהחליף לי שני צמיגים השבוע (צמיגי יוקהומה) בעקבות כך, שלאחר החלפת הצמיגים שמעתי תיקתוק מוזר מגלגל ימין אחורי (האחד שהחליף לי) כאשר הוציא את הגלגל , נגענו בחלק (לצערי אני לא מכיר את השם) שעליו יושב הגלגל והוא היה חם מהרגיל (אני לא יודע אם הפרטים האלה עוזרים אך חשבתי שזה יכול לתרום מידע).

בכל אופן, אני אודה לכם על עזרה או ייעוץ בנושא.

**עברתי על מס' הודעות בנושא בלמים בדייהו לאנוס וציינו משהו לגבי צינור שמן , אשר מזרים שמן למערכת הברקסים, אשמח אם תוכלו לפרט לגבי זה, וכן האם זה משהו שבמוסכים צריכים לבדוק מבלי שאני מבקש?

תודה מראש,

newserv

פורסם

הבלמים של הלאנוס הם בדיחה רעה !

ככל הנראה הבלמים תקינים אך היצרן יצר בלמים גרועים .

אם הבעיה מאוד מפריעה לך אתה יכול לבדוק האם ניתן לשפר למערכת בלמים טובה יותר .

בזמנו אצלי בסופר רייסר ביצעתי שדרוג כזה ויכולות הבלימה השתפרו בהרבה .

החלק החם שאתה מתאר זהו תוף בלמים אחורי כמובן שהוא מתחמם כאשר משתמשים בבלמים .

פורסם

הי יבגני,

ראשית תודה רבה על התגובה המהירה.

ואכן אני מודע לזה שהבלמים של הדייהו של הלאנוס הם בדיחה רעה, יצא לי לנסוע על דייהו לנאוס שנת 2000 ואכן אין שיפור מיוחד בנושא הזה.

בנוגע לתוף בלמים , התוף בלם הימני היה חם יותר באופן משמעותי מהתוף בלם שמאלי, האם זה מייגע צג משהו ?

ובנוגע לשיפור מערכת הבלמים, ציינת כי שידגרת את מערכת הבלמים :

1. כמה זה עלה לך ?

2 האם כדי להשקיע בדבר כזה ? הרי הרכב כולו אולי שווה 8000, ועד כה השקעתי עליו הרבה.

3. כאשר שידרגת את מערכת הבלמים, מה זה דרש לבצע ברכב ? (ז"א איזה שינויים)?

תודה מראש,

newserv

פורסם

יתכן והבלמי תוף לא מכוונים כמו שצריך , הצד החם יותר ככל הנראה עבד יותר מהצד השני .

לגבי עלויות השדרוג איני זוכר מחיר מדוייק , את החלקים קניתי מפירוק ולכן המחירים היו לא גבוהים .

אני לא יודע אם בלאנוס מערכת הבלמים זהה לזו של הסופר רייסר , סביר להניח שכן, אצלי התורם לכל הפרויקט הייתה דייהו לגאנזה .

גם בלמים של אופל אסטרה , דייהו אספרו , אסטרה GSI יתאימו עם שינויים מינוריים . בכל אופן כדאי להתיעץ עם מוסך או סדנה שמוכנים לקחת על עצמם פרויקט כזה .

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר...זה דיי סיפור לשדרג את מערכת הבלמים... :).

האמת שאני לא יודע אם הייתי רוצה להכנס כרגע להרפתקאות, אבל תודה בכל אופן!

במידה לך או למישהו רעיונות נוספים אשמח לשמוע !

תודה רבה על הכול! ! !

פורסם

בלמים של אסטרה GSI ?

כן ממש.

הוא יצטרך להחליף כל כך הרבה מכלולים שעדיף לו יהיה לקנות ASTRA GSI .

צינורות בלימה שזורים נותנים תחושה טובה בדוושה, משתלם לנסות...

נסעתי עם כאלה על פ'גו 306 ונסעתי על הרכב גם קודם,התחושה מבחינת הדוושה לפחות היא שהרכב הרבה יותר רגיש.

כמובן עם רפידות איכותיות,ודיסקים איכותיים.

פורסם
אז לפי מה שאתה אומר...זה דיי סיפור לשדרג את מערכת הבלמים... :).

האמת שאני לא יודע אם הייתי רוצה להכנס כרגע להרפתקאות, אבל תודה בכל אופן!

במידה לך או למישהו רעיונות נוספים אשמח לשמוע !

תודה רבה על הכול! ! !

הבלימה של האוטו הזה באמת נוראה.

• תוכן חדש...