Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש את המורל דוטק אובשיין

ולפי מה שהבנתי יש להם טווירים t22 ו t12

מה ההבדל בניהם ? ואם אפשר לבקש מהחנות במקום את ה12 את ה22 ?

פורסם

12 הוא טוויטר בסיסי נחמד

22 הוא טוויטר איכותי ומפורט יותר המגיע בדגם ההייבירד אוביישן

23 הוא טוויטר מעולה השייך לליגת הפתיחה של הגדולים

סופרימו -הליגה של הגדולים

יש גם 24 ששיך למורל אילייט לימיטד אדישן בליגה של הגדולים

את כול החלקים של מורל ניתן לרכוש בניפרד אם אתה מעוניין

מומלץ ללכת על ה-23 הוא מאוד איכותי וההפרש במחיר בינו ל -22 הוא לא גדול.

פורסם

למישהו יצא לשמוע את הMT24 הטוויטר של האילייט לימיטד? מעניין אותי איך הוא בהשוואה לMT23 ולסופרימו.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
12 הוא טוויטר בסיסי נחמד (דוטק אוביישין)

22 הוא טוויטר איכותי ומפורט יותר המגיע בדגם ההייבירד אוביישן

23 הוא טוויטר מעולה השייך לליגת הפתיחה של הגדולים (אלייט)

סופרימו -הליגה של הגדולים

יש גם 24 ששיך למורל אילייט לימיטד אדישן בליגה של הגדולים

את כול החלקים של מורל ניתן לרכוש בניפרד אם אתה מעוניין

מומלץ ללכת על ה-23 הוא מאוד איכותי וההפרש במחיר בינו ל -22 הוא לא גדול.

ה MT-22 יהיה טוב בשבילך הוא מתאים מבחינת התנגדות לקרוסאובר

לגבי MT-23 ההתנגדות שלו היא 6 אוהם ולא יתאים לקרוסאובר

מה שאר רכיבי המערכת?

פורסם

אני מוצא את הMT12 והMT22 מפורטים באותה המידה - מהנסיון שלי איתם.

הMT22 ביחס לטוויטרים של מורל הוא חד יותר ואת זה דווקא לא אהבתי.

הMT12 הוא טיפה יותר חד מה22 לטעמי ולכן גם לא אהבתי אותו במיוחד והוא מוצהר לעמוד בפחות הספק לא שזה משנה משהו.

שני הטוויטרים הם טוויטרים טובים מאוד - בכלל כל הטוויטרים של מוראל הם טובים בעיניי אלו שאוהבים סאונד רך ומתוק (למרות החדות - היא חדות יחסית) וסובלים לטענת רבים מפירוט בטרקים שיש בהם הרבה אלמנטים חדים כמו גיטרות חשמליות למשל.

לדעתי - הדבר הזה לא נכון לגבי כל סדרת הסופרימו

ברגע שאתה עובר לMT23 וצפונה אתה עולה ליגה ברמה של הטוויטר בכל פרמטר - בפירוט, בתחום התדר, ביכולת עמידה בהספקים, בפריסה ובסופו של דבר בצליל הבסיסי של הטוויטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השאלה שלי , כאשר אני רוכב מחנות את המורל דוטק אווביישן אם אפשר לבקש במקום הmt12 את הmt 22?

כי יש אחד בקדימה שהציע לי את הדוטק אוביישן עם טווטרים של mt 22 במחיר של 750 שקל ,,, חדש עם אחריות לשנה

משו פה ניראה לי מוזר :S

פורסם

גם לי זה נראה מוזר. צריך לבדוק שזה לא זיוף\משומש או משהו כזה. רק הmt22 עולה 450-500 שח

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם אני לא טועה - באזור ה1500 ש"ח

אם תיקח פולס ותחליף לו את הטוויטר לMT12 כמו שעשיתי בשביל אבא שלי אתה כבר תגיע לאזור ה 800 ש"ח

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...