Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום המגבר הכי מינימלי שיציעו לך פה זה ה JBL 60.4 CS שעולה פי 2 וקצת יותר מזה,670 שקל,מתחתיו שאר המגברים ברמה לא טובה בכלל.האם זה יספק אותך? אולי כשתשמע אותו עובד על הרמקולים שלך(את הפלטינום) תגיד שהעוצמה שלו מספקת אותך בהנחה שאין לך יותר מ300 שקל להשקיע,במידה ותישמע JBL עובד על הרמקולים שלך תגיד כבר זה מגבר טוב בהרבה,אך עם זאת במחיר כפול והוא המינימלי שנחשב לנורמאלי אפילו למערכות בסיסיות.אני לא מעודד מגברים סינים כלל,אבל יש אומרים שהמגבר שהצעתה הוא מאלו שהוא הכי פחות "זבל" ביחס לשאר השוק,רק שלדעתי להשקיע 300 ש"ח בזבל זה עדיין סוג של בזבוז,אולי אם תמצא אחד עובד מיד שנייה ב100-150 שקל זה כבר יהיה סביר יותר ,שוב בהנחה שאתה לא זקוק ליותר מזה ולא רוצה להשתולל עם עוצמה ובטח שלא עם איכות,בהצלחה!

פורסם

תודה על התגובות..

תכלס אני מחפש במינימום תקציב את המקסימום איכות.

שוב לא בא לי להשתגע .האוטו גם ככה קטע קליאו.מבחינת המגבר שהוא בלי שם הוא סביר ויעשה לי את העבודה כי זה מה שאני מחפש בעיקרון.ברור שאני רוצה שהוא יעבוד וירים לי את הרמקולים(אני מתכנן על מורל פולס +סאב)

אני דיי בהתלבטות לקנות סאב מגבר וקומפוננט .(לצערי אני צריך גם רדיו דיסק ,ראיתי את הדגם 2050 אני מקווה שיש לו יציאת מגבר בכלל)

או לקנות רדיו דיסק ו6X9 מאחורה פיוניר +פיוניר 6.5 מקדימה ולסגור את הסיפור

בגלל זה אני מחפש את המגבר הכי זול ושיהיה הכי טוב.לפי הביקורות

פורסם

איכות בטח שלא תקבל ממגבר כזה,להרים ווליום הוא יתן לך אבל לא יותר מדי.

בנוגע למכשיר 2050,הכוונה לדגם של פיוניר נכון? אם כן הוא בעל יציאה אחת בלבד למגבר וזה לא מספיק,כי למגבר 4 ערוצים אתה צריך לפחות שני יציאות למגבר,יציאה אחת תספיק רק למגבר שני ערוצים.יש אפשרות להשתמש במפצלי RCA וזה מאוד לא מומלץ.

פורסם

אז אולי בעצם יהיה לי יותר זול כבר לקנות קומפוננט קדימה 6X9 מאחור מגבר ורדיו דיסק

ובשביל מגבר 4 ערוצים אני צריך רדיו דיסק עם 4 יציאות?

יש לכם רדיו דיסק זול וטוב שיתאים למגבר 4 ערוצים

פורסם

אין קשר בין הדברים שאמרתה מגבר 4 יציאות זה לרמקולים ולרדיו דיסק יש יציאות למגבר.בהיכרון למערת שלך אתה צריך יצאה אחת למגבר אבל תיקח ריוד דיסק 2 יציאות ואם יש אפשרות כך 3יציאות.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

אם אפשר להציע משהו מתוך ניסיון , יש לי חבר שיש לו את המגבר הזה בדיוק - הוא אולי לא הכי איכותי שיש אבל הוא מרים לו יפה מאוד 4 רמקולים. הוא אף פעם לא נהרס או נכנס ל-PROTECTION . ואני מבין אותך גם אני סטודנט וגם אני אין לי בעיה להסתפק בזה - לפי הבנתי אתה לא מה"משוגעים" לאודיו פשוט מחפש משהו סבבה במחיר טוב והזה בדיוק זה .

דרך אגב - יש המון כאלו ביד שניה ואם יצא לך אז אפשר להשיג V12 של ALPINE שהוא "פחות" סיני .

פורסם

כמה אלעדים יש בפורום :roll:

אלעד צדוק אני מקווה שאתה יודע שלאלפיין V12 יש מלא חיקויים

ולגבי מגבר כמו שאמרו חבל לפספס היזדמנות על המגבר של אדי במחיר הזה בלי לחשוב פעמיים

אפילו שקצת קשה אבל זה מגבר שישמש אותך לכל שידרוג שתירצה ואם אתה פה {בפורום} תאמין לי שאתה "תידבק ותשדרג"

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מה התקציב הכולל שלך? לכלל המערכת כולל הHU, וכולל ההתקנה?

אני חושב שבתור אחד שרוצה שתהיה לו עוצמה, המגבר שציינת הוא יספק אותך מעל ומעבר. המגבר חזק, ונותן תמורה מעולה לכסף. הרי בין כה וכה אתה לא תרכוש HU יקר, אז מה הטעם לחפש מגבר "איכותי"? קנה את מה שציינת, ואת שאר הרכיבים שברצונך לקנות, תשקיע בהתקנה טובה (ולא חאפרית), ואתה תהיה מרוצה מהתוצאות.

בהצלחה

• תוכן חדש...