Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה תודה על העזרה.נראה לי אני יילך עליו.

רק מה כדאי כבר?

6X9 מאחורה וקומפוננט מקדימה או סאב מאחורה וקומפוננט מקדימנ.

למי ששכח האוטו הוא קליאו

ואיזה רדיו דיסק כדאי לקנות שזול וטוב שיתאים לי לשני האופציות

תודה

פורסם
כמה אלעדים יש בפורום :roll:

אלעד צדוק אני מקווה שאתה יודע שלאלפיין V12 יש מלא חיקויים

ולגבי מגבר כמו שאמרו חבל לפספס היזדמנות על המגבר של אדי במחיר הזה בלי לחשוב פעמיים

אפילו שקצת קשה אבל זה מגבר שישמש אותך לכל שידרוג שתירצה ואם אתה פה {בפורום} תאמין לי שאתה "תידבק ותשדרג"

כן זה נכון של- V12 של ALPINE יש הרבה חיקויים אבל אפשר למצוא ממישהו אמין אחד מקורי ב-200-300 ש"ח ביד שנייה.

אם אני לא טועה מישהו כאן בפורום מכר אחד.

ונכון מאוד שמגבר המדובר של LANOSFORCE הוא מציאה אבל בתור סטודנט לסטודנט אני מבין את בעיית המזומנים שלו

וכל זאת במחיר שדורש LANOSFORCE על המגבר (שזה ממש זול) הוא יכול לקנות V12 ואולי לשפר קצת את הרמקולים שלו.

יש לזכור שהבחור (לפי הבנתי) לא מטורף על סאונד ברמות של בניות פודים ואיטומים, פשוט משהו שיעשה את העבודה.

אבל זו רק דעתי

פורסם

לחבר שלי היה חיקוי דומה- V15.

הוא קנה אותו, והוא נשרף לו אחרי חודשיים בערך.

ה- "חכם" הלך וקנה עוד אחד חדש, וגם הוא נשרף לו- אחריי שלושה חודשים בערך ( הוא ממש עלה באש- כמעט נשרף לו המגש האחורי :? ).

עדיף ללכת על המגבר שאדי מוכר- הזדמנות נדירה וטובה.

לדעתי תחבר קומפוננט וסאב- תקבל באס הרבה יותר טוב ממה שה- 6X9 נותנים.

בקשר ל- HU מינימאלי שיענה על הדרישות: פיוניר 4050 ( רק שעכשיו אין אותו כמעט בשום מקום- אזל המלאי, לכן כדאי לחכות מספר שבועות או להתקשר למספר חנויות ולשאול ):

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687206

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

וואלה - תודה על כל החיזוקים

אני אציין כמה דברים לגבי המגבר הזה.

אני עשיתי על המגבר הזה החלפת מוצרים עם חבר פורום אחר ולכן לא עלה לי אגורה שחוקה וגם לו לא עלו המוצרים שאני החלפתי בעבור המגבר.

אבל כעבור שלושה חודשים שהמגבר היה אצלי נאלצתי לתקן אותו היות והמגבר הזה עבר תיקון בצורה לא ייסודית במיוחד ובמקום באמת לפטור את הבעיה בו שהיא היתה סה"כ שני טרנזיסטורים שהתחממו - פשוט קיצרו את המאוור שלו שיעבוד רצוף כל הזמן.

הטרנזיסטורים האלה ועוד חמישה ג'וקים מסביבם נשרפו כתוצאה מזה והמגבר הוציא DC לרמקולים - מזל שהרמקולים האלה היו אילייט וזה לא דגדג אותם בכלל.

ניגשתי עם המגבר הנ"ל לאפריל טקליין וביקשתי מהם לא לתקן את המגבר אלא להחליף בו כל חלק שצריך לחדש ומקורי ודרשתי חלקים מקוריים!

התיקון עלה 500 שקלים ונאלצתי להמתין קרוב לחודשיים עד שכל החלקים הגיעו כי הם גם טעו פעם אחת בהזמנה.

החלקים שהותקנו הם החלקים המקוריים והמאוורר הוחזר לתצורת העבודה התקינה שלו - רבותיי - המגבר הזה באופן פרקטי חדש.

המגבר עבד אצלי כשנתיים ומאז לא ראיתי איתו צרות למעט פעם אחת שהוא התחמם לי ברצפה הסגורה של המערכת ברכב ליסינג - הורדה של המכסה של המגבר פטרה את התופעה לחלוטין שגם ככה ארעה פעם אחת - יכלתי גם להוסיף מאוורר ברצפת מגברים.

בעקבות תקלה שהיתה לי ב4XS (התקצרה לו יציאה) החלטתי לתת לטכנאי שאני מאוד סומך עליו לבדוק את המגבר רק בשביל לדעת שהוא תקין - והוא היה תקין לחלוטין - שאלתי אותו אם אפשר להוסיף למגבר הזה שיפור של כיבוי שקט לפני יציאות הRCA של המגבר.

השיפור עלה לי כ200 שקלים והחלטתי להוסיף אותו למגבר.

מאז המגבר הזה פועל כמו סוס, חזק כמו אחד וסה"כ נותן צליל ותוצאה נהדרת בטח ובטח שלמחירו.

אפרופו - הוא מתמודד יפה מאוד עם מידבאסים של אילייט בצד אחד וסאב וופר מגושר על הערוצים האחוריים...

אין לי שום מושג כמה זמן המגבר הזה יעבוד אבל אין גם שום מושג כמה זמן הלוויתן שלי שלZED יעבוד על הדרך באותו המשפט...

מה שאני מבקש על המגבר הזה זה מה ששילמתי על התיקון הראשוני שלו ועל השיפור שלו - תעשו חשבון על מה שנכתב למעלה - זה יוצא 700 שקלים.

מעבר לזה - כמו שהוא בא לי בחינם, ככה הוא גם יילך - אני לא מבקש שקל מעבר להוצאות שהיו לי עליו.

מגבר KX650.4 בזאפ בפעם האחרונה שראיתי עלה 2300 שקלים.

תעשו את המטמטיקה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...