Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 מול i20

911Turbo
שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אשמח לשמוע דעות לגבי ה-2 מול ה-i20.

בעקרון הדרישה העקרית שלי היא זריזות, חשוב לי שהרכב יהיה זריז ולא "עגלתי".

מבחינת אבזור אני חושב של-i20 יש עדיפות - שליטה מההגה, מחשב דרך, AUX וכיוב' (לאבזור גם יש חשיבות).

מבחינה בטיחותית הן זהות.

אשמח לשמוע חוות דעת.

נ.ב

על ה-i20 ביצעתי נסיעה קצרה הרכב התגלה כנוח אך קצת צפוף מאחור, על ה-2 לא נהגתי, וגם לא אוכל לבצע נסיעות מבחן נוספות עד לבחירת הרכב, לכן אשמח לשמוע חוות דעת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המאזדה זריזה יותר (כל אתה מדבר על היונדאי 1.4)

יש לה שם טוב יותר (בישראל זה חשוב)

והיא יפנית לעומת הקוריאנית המיוצרת בהודו.

מצד שני, היונדאי מגיעה הרבה יותר מאובזרת (לא רק מראות מתקפלות אלא גם בטיחותית), היא יותר טריה ולדעתי גם נראית יותר טוב (בעיקר מקדימה כי למאזדה 2 יש ישבן נחמד דוקא ביחס לקטנות)

באופן אישי אני במקרה כזה כאשר יש ביקורות לכאן ולכאן הייתי מתיישב בשתיהן והולך עם הלב, בטוח יש לך העדפה רק שעוד לא גילית לנו מהי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הI20 גם זולה משמעותית מהמאזדה 2.

במחיר של מאזדה 2 "סטנדרטית" (יש רק רמת אבזור אחת), תוכל לקבל I20 בנפח 1600 סמ"ק ברמת אבזור Supreme עם בקרת אקלים, סאן-רוף, אבזור בטיחותי מלא ועוד שפע של גאדג'טים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

I20 מנוע 1.6 סמ"ק בגרסת ה-"SUPREME" עם 5 דלתות עולה 113 אלף (אוטומט), כ-4 אלף יותר מהמאזדה 2 המאובזת ביותר. לשתיהן 5 כוכבי ריסוק ו-6 כריות אויר. מבחינת מנוע על הנייר היונדאי אמורה להיות חזקה וזריזה יותר, אבל לא תמיד הנייר צודק.

בקיצור, תעשה נסיעת מבחן על שתי הדגמים שברצונך לקנות.

נ.ב

מבין שתיהן הייתי לוקח את המאזדה בלי ספק (יותר מתחבר אליה, ואני לא אומר את זה בגלל שאני בעלים של אחת).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה אולי המחיר במחירונים הרישמיים של היבואנים, אבל אצל כלמוביל די בקלות תקבל הנחה יפה ממחיר המחירון בעוד אצל דלק מוטורס בקושי תקבל נסיעת מבחן :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר בגרסאות הבסיסיות ביותר, כך שהיונדאי 1.6 לא רלוונטית לצערי. 

האמת שאני קצת נוטה לכיוון היונדאי כי היא קצת יותר חדשה, קצת יותר מאובזרת ומרגישה קצת יותר גדולה ואיכותית מול המאזדה.  

הבעיה הגדולה שלא אוכל לעשות נסיעת מבחן, אז אאלץ פשוט להזמין לפי החלטה שרירותית.

אגב, הנתונים על הנייר די זהים בין השניים מבחינת בתוכים. Tough call

:evilbat:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...