Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על צמיגים מקוריים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי בשנתון ורמת גימור:

C5 דור 1 גימור SX מגיע עם מתגלגלים 195/65R15

יש גם R16 בגימורים EXLUSIVE (אם אני לא טועה)

C5 דור 2 גימור SX מגיע עם מתגלגלים 215/55R16

יש גם R17 בגימורים מתקדמים

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

נדמה לי שהכוונה שלו הייתה לשאול איזה תוצרת/דגם. לא מידה.

בתחילת דרכה ה C4 (לא הדגמים הספורטיביים) הגיעה עם מישלין אנרג'י. אני לא יודע אם זה עדיין כך היום.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

תודה לכם על התשובות.

התכוונתי לדגם עצמו.

סיטרואן עובדים עם מישילן, ואת המידות אני יודע(התכוונתי לC5 החדשה, 2010)

אבל מעניין אותי עם איזה דגם.

כמו שיש P6 לפירלי לדוג'.

אז איזה דגמים זה הC4 והC5

אריאל

פורסם

צטערת, נסחפתי. :oops:

אם מעניין אותך צמיגים של C5 שנת 2010 ו-C4 שנת 2009 - יש כמה חונות ליד עבודה, יכול להציץ. אפשרי להתקשר לסוכנות ולשאול. או פשוט לקפוץ לסוכנות.

אבל למה? :?: מה העניין?

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
צטערת, נסחפתי. :oops:

אם מעניין אותך צמיגים של C5 שנת 2010 ו-C4 שנת 2009 - יש כמה חונות ליד עבודה, יכול להציץ. אפשרי להתקשר לסוכנות ולשאול. או פשוט לקפוץ לסוכנות.

אבל למה? :?: מה העניין?

אתה יכול לבדוק?

פורסם

גם אני אתרום תשובה לשאלה אחרת... ב- C5 הראשונה היה מישלין אנרג'י גרין שמצטיינים בשחיקה נמוכה וצריכת דלק טובה ואכן החזיקו אצלי 80 אלף ק"מ אבל לא אחזו בכלל. פעם נסעתי אחרי 406 בעקומה ברטוב והרגשתי איך נזרק לי קצת הזנב בעוד הוא (406) שמר על הקו נקי.

החלפתי לקלבר כלשהם לפי המלצה בפורום וקיבלתי אחיזה טובה בהרבה.

ב- C5 השניה (דור II) כבר קיבלתי מישלין אחרים לגמרי (וגם מעט רחבים יותר), שאחזו נפלא ואיפשרו נסיעה מהירה יותר באותם תנאי דרך. כנראה שיותר איכותיים כי גם היו יקרים (נדמה לי 900 ש"ח לצמיג לעומת 600 לאנרג'י). אני לא זוכר עכשיו את שמם.

אבל מהמר שהמגמה נשמרה ועכשיו מסופקים צמיגים איכותיים. נחכה למידע...

• תוכן חדש...