Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט שעוד לא חיברתי מורל דוטק ושתי מגברים אחד מונו ואחד 4 ערוצים רדיו דיסק 6050 וסאב סרווין וגה שום דבר עדיין

לא חיברתי עכשיו אני רוצה שישמעו גם חזק וגם אכותי כדאי להשים 6X9 מאחורה מורל טמפו? האוטו פיאט פונטו

כמה שיותר תגובות יותר טוב

פורסם

לי אישית יש את המורל טמפו 6X9.

רמקולים מצוינים,טוויטר רך מאוד שלא צורם לי בווליום גבוה,סאונד עדין כמו שמורל אוהבים לספק.

הסט מגיע עם קרוס אובר והוא פשוט נשמע טוב,אני ממליץ על הסט הזה,במערכת שלך הוא לא יפגע באיכות(אולי טיפה,משהו שבקושי יורגש) אבל יוסיף עוצמה ללא ספק.

פורסם

תתקין את הקומפוננט ואת המגברים, תשקיע בהתקנה טובה ומקצועית ותן למישהו שמבין לכוון לך את המערכת. סע איתה שבוע, אם תרגיש ממש שחסר לך "מילוי" מאחורה/עוצמה/היקפיות - תתקין את ה6X9, יכול להיות מאוד שזה מיותר.

פורסם

זה לא יפגע באיכות שמקדימה מורל דוטק ומאחורה טמפו כיאילו שזה יערבב בין הצלילים ואז כיאילו למה קניתי את הדוטק או שזה לא מפריע ?

פורסם

אכן "יערבב את הצלילים" ואכן יפריע.

נסה קודם בלי, כמו שכתבתי לך קודם. זו העצה הכי פרקטית - אתה לא מפסיד כלום, אתה קודם בודק ואחכ עושה.

• תוכן חדש...