Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי...:-)

לא מזמן (חודש וחצי) ההורים שלי קנו מאזדה 3 יד שניה שנת 2005 האוטו פועל מצויין והמצב שלו כמו חדש יש רק בעיה אחת ....המערכת בהמובנת עושה בעיות...רדיו שומעים מצויין ואין שום בעיות...אבל כאשר אני מחליף לדיסק שצרבתי היא משמיע אותו לזמן קצר (לפעמים 5 דקות לפעמים 10 אבל לא יותר מ 15 דקות) ואז זה קופץ לתחנה ערבית (רשום שם משו עם traffic והתחנה בשפה הערבית) עכשיו נסיתי להחליף את הפורמאט של קבצי המוסיקה מ mp3 לwma וזה לא עזר ...המערכת כן מפעילה את השיסק אבל לזמן קצר ככה שאני לא יודע אם זה נקרא שהצערכת קוראת דיסקים ברובים או לא....ולכן רציתי לדעת אם יש מקום שמטפל בבעיות מסוג זה ....

תודה רבה...זה מאוד חשוב לי !!

פורסם

תכבה את האפשרות ברדיו שנקראת TA

(או כל אפשרות אחרת בת שני אותיות) וזה יפסיק

בגדול זה אפשרות שגורמת לרדיו לחפש תחנות שמשדרות דיווחי תנועה ולעבור אליהם במיידי אבל בארץ השיטה הזו לא עובדת, ויוצא שאתה קופץ לתחנה של רדיו ג'לג'וליה

פורסם

תודה רבה על התשובה המהירה אני יעשה את זה ויתן תוצאה....אם זה באמת יפתור את הבעיה אתה לא תיהיה קרוב להבנה של כמה שאני מודה לך !! וגם אם לא תודה על הנסיון ... :)

פורסם

בדקתי וזה באמת פועל תודה רבה אחי עשית לי ת'יום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה לא מבין איך אני שמח !!!

• תוכן חדש...