Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

zapco i450 vs mbquart pab4100

yan_b
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת האם המגבר של mbquart יותר טוב מהמגבר זאפקו .

הנה לינק למגבר של mbquart

http://www.woofersetc.com/p5652/PAB-4100--MB-Quart-Premium-4-Ch-400-Watt-Amplifier.htm

הנה לינק למגבר של זאפקו

http://www.woofersetc.com/p594/I450--Zapco-iForce-Series-4-Ch-360-Watt-Amplifier.htm

תודה מראש .

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

זה די חשוב לי לדעת האם שווה לי לשדרג את המגבר הנוכחי שזה הזאפקו לmbquart

תודה מראש

פורסם

הצעה שלי,בקש מהמוכר להפעיל אצלך ברכב לכמה רגעים את המגבר של ה MB QUART(אולי יש לו מתצוגה אחד) במקום הזאפקו,אם אהבתה את הצלילים והאיכות שלו וההרגשה היא שינוי לטובה ומשמעותי כמובן,קח אותו (בהתייחס שהמחיר טוב אני מניח?) ואם לא-חבל על הכסף שלך תישאר עם הזאפקו עושה את העבודה לא פחות טוב.עד כמה שאני יודע הזאפקו הזה אמור להיות טוב מהמגבר השני שהצעתה.בהצלחה.

פורסם

שי, אל תמליץ פה על משהו שהוא לא נכון אף אחד לא יחבר לך מגבר ברכב בשביל לשמוע, הMBQ נראה ע"פ הנתונים היבשים שלו טוב יותר מאשר הZAPCO, הZAPCO המדובר הוא מגבר סיני שלא קשור לאחיו הגדולים, הוא מוציא 4*50 ב4 אוהם והMBQ מוציא 4*100 ב4 אוהם ככה שהוא עדיף משמעותית.

השאלה כמה עולה לך השדרוג ומה התקציב שיש לך, אולי יש חלופות טובות יותר.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

השידוג עולה לי בסביבות 550 ש"ח

שווה לפי דעתכם ?

• תוכן חדש...