Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרטים לגבי Rover R75

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אז ככה..אני יודע שכשמדברים על רובר 75 כולם ישר

"אין לו שוק" "חלקי חילוף יקרים" "הערך יורד מהר"

יפה..לי אין את הבעיה הזאת כי אני פשוט מקבל את האוטו הזה במתנה

(ממישהו מהמשפחה ..שלא מתכוון למכור אותה בגלל הסיבות האלו XD)

בקיצור מדובר בדגם שנת 2002 מנוע 2.0..

(האוטו יהיה ברשותי עד שידרש עבורו תיקון משמעותי שיעלה ממש יקר ואז הוא לוקח אותו בחזרה..אחלה דיל =]

בקיצור רציתי לשאול מהי דעתכם לגבי הרכב הזה..אם כדי לי בכלל לקחת אותו ממנו..

(הוא כרגע עובר טסט)..

ברור לי שכשהיה חדש הוא היה נחשב לרכב מפואר..השאלה היא אם קיום הוא נחשב טוב מבחינת -

איכות החומר..מנוע...פיתוח מהירות..חווית נהיגה וכו'..

תודה מראש =]

פורסם

מנוע של הונדה אקורד אם אינני טועה (יש כאלה שאומרים שבכלל מתוצרת BMW),הרכב מרגיש נמרץ רק בטורים גבוהים,אכן מאובזר ומפואר,אין בעיות מיוחדות שנתקלנו בהם (סבי היה בעלים של רכב כזה בדיוק מאותו שנתון ובאותו נפח).

טפל בו בזמן וכמו שצריך והוא יתגמל אותך כראוי.

צריכת דלק לא נמוכה בעיקר בעיר,ייתכן וזה בגלל אופי הנהיגה שלו (סבא בכל זאת).

חלקים קוסמטיים קצת חסרים ופה ושם ישנם חלקים מכניים שעלותם לא זולה.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

במבחן השוואתי הרכב הזה ניצח בהליכה יגואר X-TYPE שעלתה כפול. מספיק טוב?

אחד הרכבים שהכי אהבתי מבחינת מראה פנימי וחיצוני. קלאסיקה מודרנית שנראית נהדר ויוקרתית גם אחרי עשור. מצד שני, אם אתה צעיר ומחפש רכב להשתוללות - ממש לא בשבילך. תחזיר אותה לסבא של הבחור מהתגובה השניה...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

חחחח אוקיי ..קודם כל תודה =]

אני יודע שזה אוטו די מפואר ומתאים למבוגרים אבל מביאים לי אותו מתנה במקום שאני עכשיו יקנה אוטו אז אני יעדיף לנסוע יותר רגוע ופחות להשתולל ולהגיד תודה ..

מישהו אולי יודע יותר פרטים על הצריכת דלק שלו (אני יודע שהיא לא נמוכה..אבל יותר כיוון במספרים)

..ולגבי נתוני האצה האצה..

פורסם

היה לי אחד כזה (2.5 ליטר) בצע חיפוש ותמצא שלל מידע.

אבל לפני הכל , גבר... לא לימדו אותך שכשמביאים לך סוס בחינם אתה לא בודק את השיניים שלו.:wink:

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

לי היה רובר R45 דע אתמול.

ה R75 זה רכב מצויין רק שההחזקה שלו והדלק קצת יקרים אבל מאוד מהנה.

רק שבאמת את המחירים הם מהבדים ממש מהר והכל בגדול ניהיה הפסד אחד גדול

אבל מה שאני אומר לך אתה מקבל במתנה קח תהנה ותהנה 100%

כי רכב כזה לא תמצה יותר באמת אני אומר לך.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

• תוכן חדש...