Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבדיקה שלי 51 ליטר ל430 ק"מ זה יוצא 8.4 ק"מ לליטר

וזה ללא מזגן ורק נוסע אחד.

יש המלצות מה לעשות ?

גם PUNZ פה מעליי טוען שהוא עושה הרבה יותר למיכל וגם דרור טוען שהוא עושה 100 ק"מ יותר למיכל.

האם למוסך רון יש פתרונות בשבילי ?

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

מנסיון עם גולף ידנית 2003

צריכת הדלק בתוך העיר היתה 1-9 בנסיעה מאד רגועה כמו סבתא.

רוב הפעמים הייתי מגיע ל450+- ק"מ ל-40 ליטר שאת רוב הנסיעות הייתי עושה בתוך העיר עם גיחות מחוץ לעיר.

עם מזגן ונהג יחיד.

הגעתי גם ל650 ק"מ למיכל אבל הרוב היה נסיעה מחוץ לעיר אז זה לא חוכמה.

אל תצפה לצריכה כזאת.

אם אתה עושה 1-9 זה צריכה יפה מאוד

פורסם

קודם כל קח אויר.

רק קנית את הרכב, אל תרוץ למוסך אם אין בעיה. תלמד אותו, תכיר אותו, תתחבר.

אני ממליץ לך למדוד צריכת דלק כל מיכל שאתה ממלא (תמיד לתדלק פול ולאפס קילומטראז'). תאסוף נתונים של 5 מיכלים לפחות לפני שתתחיל לקפוץ למסקנות. תרשום לך את התוצאות, כולל תיאור של אופי הנסיעה על כל מיכל.

צריכת דלק גם תלויה מאוד באופי הנהיגה שלך, נסה לתאר אותו (רגוע/עצבני, מושך הילוכים, זוחל ברחובות, מזנק ברמזורים כמו שומאכר - בקיצור תן פרטים).

שיהיה בכיף עם הרכב החדש.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני לא זוחל אבל אני גם לא מתגרזן על הגז כל זינוק או יישורת ...

זה בכל מיקרה ניראה לי מוגזם,

אני אתחיל בתוסף, ובהחלפת פלאגים (כי ניראה לי שאחרי 30K צריך כבר) ,

ומכאן תעלה לי עוד שאלה, איזה פלאגים עליי לשים ?

והאם לאחר הוספת התוסף K44 עליי להחליף שמן\פילטר שמן\ פילטר דלק ?

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

צריכת הדלק שמדדת סבירה לחלוטין. קשה להאמין שתוכל למצוא פתרונות פלא שיקטינו את הצריכה. אם זה מנחם אותך, גם אפשר בהחלט להניח שמדובר בצריכת דלק נורמלית למכונית 1.6 ליטר כלשהיא בנסיעה עירונית טהורה. כל מי שנותן לך נתונים טובים משמעותית, כאן או במקום אחר, פשוט לא מודד נכון, או שקרה לו נס. צריכת דלק חסכונית יותר תמצא במנועי דיזל או במכוניות קטנות יותר כמו פיאט פנדה.

• תוכן חדש...