Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק - הבדל בין 1600 ל1800

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות הונדה סיוויק 2005\2006, וראיתי שיש 2 דגמים שונים.

הראשון זה הדגם עם 1600 סמ"ק - הצורה ה"ישנה" שאפשר למצוא בסביבות ה65 אלף שקל (גם שנת 2006), והשני הוא הדגם עם 1800 סמ"ק - הצורה ה"חדשה" והיפה שאפשר למצוא בסביבות ה80 אלף שקל.

האם שווה להשקיע עוד 15 אלף שקל על הצורה החדשה או שההבדל הוא לא כל כך משמעותי? האם האוטו מאיץ פחות טוב?

תודה.

פורסם

ההבדל הוא מאוד משמעותי, לא הוחלף רק מנוע זה רכב שונה לחלוטין.

הסיויק החדשה גדולה ומרווחת בהרבה ומציעה תכנון שונה לחלוטין, למרות שהמנוע גדול יותר וחזק יותר היא חסכונית מאוד ומציעה ביצועים טובים.

למעשה מבחינת הגודל וגם מבחינת המחיר, היא ממוקמת בין המשפחתיות הרגילות למשפחתיות הגדולות/מנהלים.

אם זה שווה לך? תחליט אתה. הסיויק הקודמת היא רכב בינוני מכל הבחינות, החדשה טובה משמעותית.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התשובה המהירה.

האם הסיוויק 1800 חזקה בהרבה מפורד פוקוס לדוגמא? וממאזדה 3?

בעיקרון התקציב שלי הוא סביבות ה65 אבל אני חושב להשקיע עוד קצת ולקבל הרבה יותר.

שווה?

פורסם

חזקה בהרבה לא הייתי אומר אבל בהחלט יש לה יתרון בסעיף הביצועים.

הפוקוס וה-3 טובות יותר מהסיויק הקודמת אבל נופלות מהחדשה בסעיפים כמו מרווח בתא הנוסעים וביצועים במידה ומדובר בגירסאות ה-1.6.

מה הצרכים שלך מהרכב? הוא יעבור נסיעות עירוניות בעיקר או בין עירוניות? כמה נוסעים הוא אמור לאכלס?

אם תפרט יותר יוכלו לעזור לך כאן למצוא אפשרויות נוספות.

פורסם

הצרכים שלי? בעיקר נסיעות עירוניות, כמובן שגם נסיעות בין עירוניות אבל עירוניות זה העיקר.

בד"כ 2 או 3 נוסעים(לא יותר).

החלטתי ללכת על רכב שמוגדר כמשפחתית בגלל שאני די גבוה(פתחתי פה נושא בעבר והיו מספר שינויים מאז ולכן עדיין לא קניתי אוטו).

אוטו משנתון לא נמוך מ2005.

חשבתי על אופל אסטרה אבל אין לו שוק ולכן ויתרתי, כמו-כן לא אכפת לי לקנות מליסינג בתנאי שהרכב במצב טוב...

בנוסף, הייתי מעדיף אוטו אירופאי, אך יפניות זה גם בסדר.(בשום פנים ואופן לא דרום קוריאני!)

שוב, תודה!

פורסם

היו לי וגם עדיין יש את שני סיוויקים מדוברים.כמובן אין מה להשוות בין שני דגמים . הם שונים לחלוטין.הנהיגה ב"חדשה" מהנה מואד.בקוצור ליגה אחרת.

לזכותה ל"ישנה" אני רוצה להגיד שכמה שאופטית היא יותר קטנה מ"חדשה" בפנים היא הרבה יותר מרווחת(פשות כי אין בה כלום לאומת חצי טון פלסטיק בחדשה),בגז' יותר גדול(בדוק) וגם...היסכונית יותר מ"חדשה"למרות פירסומים רבים .אצלי חדשה עשתה בארך 40ל ל400 ק"מ.ישנה 40 לכמעת 500

פורסם

לא הייתי קורא לנהיגה בסיויק הנוכחית מהנה, אבל כל אחד וההנאה שלו.

זויות הגילגול שלה חריפות מדי ומורגשות גם במהירויות נמוכות.

ואני חושב שבקשר למרווח באמת אין מה להשוות, במיוחד במושב האחורי, אם אני לא טועה ההבדל בין בסיסי הגלגלים הוא 10 סנטימטרים והם בהחלט מורגשים ברווח הרגליים במושב האחורי.

בנוגע לצריכת הדלק, זכור שהיא מאוד תלוי בסגנון הנהיגה שלך. אין לי ניסיון מדוד עם הקודמת אבל מאוד התרשמתי מהצריכה של הנוכחית גם עם רגל כבדה על הגז.

• תוכן חדש...