Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי רמקול בבית אבל הוא רמקול של 220V

אמרו לי שיש ממיר לרכב מ12V ל220V

השאלה שלי היא כזאת בכל רכב כמעט יש מערכת וכשהיא בלי מגבר טוב ומסנני רעש טובים שומעים כל מיני רעשים מגעילים שמגבירים יותר מידי וככה גם הרמקול שלי בבית

עכשיו אם אנ יקנה את הממיר ואני יקנה מגבר ומסנני רעש ואני יחבר את הרמקול למגבר ואני יגיבר בעוצמה גבוה יהיה לי רעשים מגעילים?

והאם זה עושה משהו לא טוב לרכב..?

עריכה:דרך אגב שכחתי לציין שהרמקול שלי מובנה מסאב וטוויטר זה כמו רמקול של מועדון בידיוק אחד על אחד צורה כזאתי :protech12A.jpg

רק ששלי לא פרוטק ועוד משהו הרמקול שלי ממוגבר מאחורה יש לו יציאות R+L אדום ולבן יש לו את הכפתור כמו במחשבים שאפשר להוריד את המתח ל115V אז יש מישהו שיכול לענות לי על השאלה

פורסם

המלצה שלי : רד מזה

תקנה דברים שמיועדים לפעול בסביבת הרכב במקום לאלתר כל מיני שטויות

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

טלוויזיה טובה כמה תעלה לי?

רכב טוב כמה יעלה לי?

בית גדול כמה יעלה לי?

מבין את הרעיון?

תסתובב קצת בפורום תראה מה מרכיב מערכת , תלמד קצת על הנושא ואז יהיה אפשר לעזור לך

אתה יכול לבנות מערכת ב2000 שקל , אתה יכול לבנות מערכת ב200000 שקל

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...