Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי סאב של חברה לא ידועה.. על המגנט שלו כתוב 1000 וואט ו4 אוהם.. כיצד לחבר אותו למגבר 4 יציאות?

(2 מהן מנוצלות לקומפוננט קידמי)

תודה

דודי

פורסם

תתן יותר פרטים

איזה סאב,האם רשום 1000 WATT MAX או RMS? האם הוא בעל סליל אחד או 2?

איזה מגבר,דגם,כמה RMS הוא מוציא?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

250x4 ב4 אוהם? :shock:

ממש קשה לי להאמין!

יש שם בפירוט מפרט לפחות של 2 מגברים שונים.

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם
משקל הרמקול כ-4 קילו !!! דבר המעיד על איכותו הבלעדית

ועל חוזקו ברמות צליל גבוהות ביותר !!!''

:lol::lol::lol:

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

גם אני צחקתי שקראתי את זה.

אפשר בבקשה תשובה שתעזור לי בעניין הנ"ל?

כרגע הוא מחובר + לערוץ 3 ומינוס לערוץ 4 ויושבבתוך תיבה אטומה שבניתי וריפדתי בעצמי.

פורסם

אז הוא מחובר בסדר,

רק לא להשתולל עם הגיין

לפתוח לאט לאט עד שהוא מתחיל לחרחרואז להוריד טיפה (בHU על כ 75-80% ווליום).

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

רוני,

הוא בקושי מוגבר עם הGAIN מהמגבר

יש שירים מסויימים שאני אפילו צריך להנמיך אותו מהHU

(יש לי שליטה עליו בנפרד)

אני לא כלכך מרוצה מהצליל שלו.. לנסות לרפד את התיבה בצורה שונה? לשים לה פורט?

הוא נשמע כמו דפיקות פטיש.. אני רוצה באסים רכים ועמוקים לא בומים של ערסים

תודה

פורסם

מה אתה מצפה מסאב סיני ב200 שקל? שינגן כמו FI BTL? האפשרות היחידה שלך זה להחליף אותו.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם

IceCold אתה נשמע כמו מישהו שאין לו גבול לתקציב למערכת ונסיון זה לא התחום החזק שלו. (בלי להעליב)

אני, כחייל בסדיר שקיבל את הסאב הנ"ל במתנה מעוניין לנסות להסתפק ב2 ידיים טובות ועצה מהמומחים פה ובעלי הנסיון שאולי יתנו לי טיפ לשנות את מבנה התיבה שלי.

שכחתי לציין. בניתי לעצמי תיבה אטומה שתופסת לי שלישי מהבגאז' (אם המידות חשובות אני אמדוד אותה)

וריפדתי את הצד המקביל לסאב במין ספוג תערובת צפוף קשיח.. (קצת יותר רך מפלציף מוקצף)

פורט יכול להועיל לי? אולי ריפוד אחר?

תודה

פורסם

ועוד פעם אני ישאל אותך, מה אתה מצפה להוציא מסאב ב200 שקל?

"הוא נשמע כמו דפיקות פטיש.. אני רוצה באסים רכים ועמוקים לא בומים של ערסים" יותר מזה אתה לתצליח להוציא, לא עם תיבה גדולה יותר ולא עם תיבה פתוחה או סגורה, זה מה שהסאב הזה נועד לעשות, על תנסה לגרום לו לנגן כמו סאב ב1000 שקל, כי הוא לא.

פורסם

אתה יכול לנסות תיבות שונות

אני לא מצאתי שום מידות לסאב הזה,אז המשחקים עם גדלים שונים בין 20 ל 50 ליטר לתיבה אתומה

אתה תבזבז יותר זמן וכסף על החומר לבנית תיבה מאשר לקנות סאב נורמאלי ב500-700 ש"ח

כי כמו שICECOLD אמר-לא תצליח לגרום לסאב ב200 ש"ח להישמע כמו IDMAX ,הרץ מילה וכו'

ECLIPSE 7200 MK II

• תוכן חדש...