Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני קניית ipod

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לקנות לאשתי ipod. הסתכלתי קצת בזאפ ויצאתי מבולבל לחלוטין מכל הדגמים.

מה כדאי לקנות?

התקציב הוא כ700-800 ש"ח. וזה חייב להיות ipod.

היכן מומלץ לקנות (בארץ כמובן)?

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

איזה אייפוד? קלאסיק,טאצ'(לא ניראה לי יכנס בתקציב),נאנו?

אני חושב שבתקציב הזה הכי טוב לקנות נאנו גם כי זה לאישתך שלא תסתבך עם משהו גדול ומסורבל.

פורסם

800 ל-8 ג'יגה זה יקר. אני משוכנע שעם קצת מאמץ אפשר למצוא 16 ג'יגה במחיר הזה. יש לי אותו ואני מרוצה, אם כי הסוללה שלו נגמרת יחסית מהר. הגודל שלו מאוד שימושי - קטן וקל מאוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם זה לא טאץ', אין שום סיבה לקנות אייפוד.

מכשיר נחות משהו לטעמי. איכות סאונד ממש לא מלהיבה, ומחיר מופלץ מידי. לי יש אחד כזה אך ורק בגלל שמצאתי כזה, אחרת לעולם לא הייתי קונה.

אני ממליץ לך לבדוק נגנים של SanDisk, גם איכות סאונד הרבה יותר איכותית וגם ה-Value for money הרבה יותר טוב. כמו כן גם תקבל יותר ג'יגה בפחות מטבע.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם אתה מעוניין אני מוכר את הננו שלי דור 5 16 ג'יגה חדש לגמרי אפילו לא היה שימוש באוזניות במחיר של ה 8 ג'יגה

פורסם

תודה רבה.

הנגן חייב להיות של אפל.

מה המשמעות של הדורות השונים? אם אני מבין נכון האחרון הוא דור חמישי. ההבדלים משמעותיים או יותר עיצוביים?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אפשר לדעת למה אתה רוצה דווקא אייפוד?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

על שינויים תכניים אני לא יודע בדור החמישי של הננו אבל אני יודע שיש לו עכשיו מצלמת ווידאו (רק ווידאו) ושינו לו קצת את העיצוב-פחות מרובע.

פורסם

אפשר לדעת למה אתה רוצה דווקא אייפוד?

אני לא רוצה. זו היא שרוצה :brickwall:

היא רוצה נגן להליכות שלה שיהיה אופנתי ואיכותי. אני מבין שיש יותר איכותי מאפל אבל מה יותר אופנתי מipod?

בכל מקרה נראה לי שאקנה את גרסת הנאנו. אבל קודם אנסה להבין את ההבדלים בין הדורות. בזאפ יש רק דור רביעי.

פורסם

איכותי ואופנתי שניהם תמצא באפל

הביקורות העיקריות בנגנים הם על התלות בתוכנת ITUNES.

אין שום סיבה לנסות למצוא דור קודם מה גם שהדור הקודם של הננו לא דובר עברית אאל"ט.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...