Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 21K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני חדש פה ( אומנם לא באתר , אבל בתור משתמש רשום זוהי ההודעה הראשונה שלי ) . האתר מאוד עזר לי לרכוש את 2 הרכבים הראשונים שלי וכעת אני מתכוון לרכוש את השלישי .

ראשית , אספר על עצמי , אני כבין 24 עם וותק של שנה רשיון , היו לי 2 מכוניות , פיאסטה 95 ולאנסר 91 . אלו היו מכוניות שהתנסתי בהם וכעת אני מרגיש מוכן לקנות רכב למספר השנים הקרובות ( 3-4 שנים ) .

אז ככה , מה אני מחפש :

* רכב שיחזיק מעמד ב-2 נסיעות בחודש לצפון + נסיעה לירושליים ( אני אישית גר במרכז ) .

* לא איכפת לי לטפל באוטו כמו שצריך ( למדתי כלל : אוטו שמטפלים בו טוב , לא מאכזב אותך .) , אבל עדיין שמחירי החלפים לא יהיו בשמיים .

* אוטו שלא יאכל הרבה דלק - אין לי משפחה , לכן גם אוטו קטן יהיה טוב , אבל עדיין שיסחוב עליות של צפת ועליות של ירושליים .

* שנתון גבוה , 2000+

* ממש לא איכפת לי העיצוב שלו - אני צריך אוטו שישרת את המטרות שלי ולא אוטו על מנת לעשות רושם על בחורות .

* שיוכל להגיע למהירות גבוהה מבלי להתחמם .( בכביש 6 , אל תדאגו :-) )

* בנזין ולא דיזל

מכוניות שאני לא מעוניין בהם :

מאזדה - מחיר גבוה שנתון נמוך , קילומטראז' גבוהה

הונדה - פחות או יותר כמו המאזדה + אוטו של צעירים .

טויוטה - מחיר בשמיים .

מכוניות שאני מתלבט בהם :

סיאט איביזה/קורדובה

פיאט פונטו/פונטו ספייס

קליאו B

סיטרואן

פיג'ו 306

אשמח לקבל את תשובתכם , לגבי כלל הרכבים ולאו דווקא אלו שהזכרתי פה .

בברכה ותודה רבה , אלכס

פורסם

אפשר לסכם את כל הדרישות שלך ל2 מילים: פונטו ספייס.

אני מבין מהודעתך שלמרות גילך (24) אתה בחור שלא מחפש פוזה ורוצה אמינות וחסכוניות.

פונטו ספייס הוא רכב מצויין, חסכוני ואמין מאוד, קל וזול מאוד לתיקון, אם לא מפריע לך גיר ידני אז זה מעלה בעוד רמה את האמינות, חלפים יש בשפע וזולים מאוד.

את תמצא את דגם הELX, שאגב יש כרגע כמה כאלה למכירה ביד 2, תהנה גם מ80 כוחות סוס, רכב שיחזיק מעולה את העליות של הצפון וירושלים.

בתקציב שלך תוכל למצוא שנת 2002, שנתון גבוה יחסית לתקציב. בקיצור, רכב מאוד מומלץ ומתאים לך (לפי דרישותיך) כמו כפפה ליד.

בהצלחה!

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

יונדאי אקסנט ,1500 סמ''ק ידני.

אמינה,פרקטית,חסכונית.

הרכב יחסית זריז וייתן לך מענה בכל הקשור לנסיעות ארוכות.

אחזקה זולה.

הייתה לחבר עד שרוסקה על ידי אידיוט(יצא ללא פגע,כנראה שגם בטוחה :wink:).

ניתן לרכוש בשנתונים מתקדמים עקב מחירים נמוכים.

המון היצע

פורסם

הקורדובה/איביזה/פולו/פאביה הם בחירה טובה - אם אתה צריך לעשות עליות בצפון/ ירושלים ממליץ ללכת על מנוע חזק - 100 כ"ס. הרכב חסכוני עם גיר ידני - 1:13 וצפונה בנסיעה משולבת, מחירי הטיפולים סבירים +

לגבי הפונטו - אם עליך לעלות לירושלים/ לצפון בתדירות גבוהה אתה חייב את דגם הELX - הבעייה: קשה למצוא רכבים כאלה שהיו בידיים פרטיות ונשמרו היטב.

לגבי הצרפתיות - אני מנוע מלהגיב מכיוון שעד היום לא נתקלתי באופן אישי בצרפתיה משביעת רצון - אולי לך יהיה יותר מזל.

בהצלחה

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

תודה על תגובתכם עד עתה , וכעת :

Toothpick - אמרת נכון , אינני מחפש פוזה אלא רכב שיתפקד ( שאר הדברים קונים אחר כך ) , ניסיתי לחפש ביד2 פונטו ולא מצאתי אלא רק 3 הצעות שרק אחת מהם היא הגיונית .. לא נראה שיש הרבה מהמכוניות האלו למכירה , וחבל ..

GTI33 - לגבי היונדאי , יש לי בעיה איתה .. יש לי 2 חברים שיש להם אותה , חבר אחד יש לו אקסנט 2006 והוא אומר לי שזה אוטו חלש יחסית ( הוא משווה אותו למזדה 323 שנת 95' שהייתה לו קודם לכן ) . חבר שני , יש לו לנטרה 02' יחסית הוא מרוצה ממנה אבל עדיין יש לה מספר בעיות קטנות פה ושם ( וזה דווקא לטובה , בשנתיים האחרונות הוא הוציא עליה אולי 1500 שקל ) אבל מכיוון שזהו אוטו גדול אני לא מחפש לנטרה .

dvir_w - קורדובה , לרב באה בדיזל וק"מ גבוה , אלו שלא דיזל הק"מ שלהם גם גבוה .

איביזה , מפחידה אותי קצת וגם יד וק"מ גבוהים .

פולו , גרמני ( חלפים יקרים , לא ? ) , ק"מ גבוה , יד גבוהה ואוטו של צעירים ( קרוע ביותר ) .

פביה , דיזל .

אני עדיין מעוניין לשמוע חו"ד על מכוניות צרפתיות .. אני רואה המן מהם על הכביש , לא יכול להיות שהם גרועות כ"כ .

בברכה

פורסם

"קורדובה באה בעיקר בדיזל עם ק"מ גבוה" 2 טעויות במשפט 1.

יש לא מעט קורדובה בנזין וכמו כל רכב יש כאלה עם ק"מ גבוה ויש כאלה אם ק"מ נמוך, אם תיאזר בסבלנות תמצא את מה שתחפש.

פולו = איביזה עם סמל של VW מקדימה עם כל המשתמע מכך.

איביזה לא בהכרח = יד גבוהה ו/או ק"מ גבוה ו/ או נהגים צעירים - לפני כשנה וחצי קניתי איביזה שנת 00 יד 1 מרופאה עם 130,000 ק"מ (ק"מ סביר לדעתי).

לגבי הצרפתיות - חבר של אחותי קנה מגאן 05 ישירות מליסינג, החזיק אותה במשך כשנה והוציא קרוב ל15,000 ש"ח על טיפולים (בחיי-ראיתי קבלות) אם זה מעיד על רכבים אחרים או על איכות תחליט בעצמך - אני בטוח שיש אנשים שמרוצים מהצרפתיות שלהם.

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

• תוכן חדש...