Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספרי רישוי 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:mm_yeah:

פג'ו 308, סיומת 68 פעם אחרונה שבדקתי....

כל הפג'ו /סיטרואן שעלו על הכביש ב2010 עם סיומת 71. מה בדיוק בדקת?

לגבי פורשה אין קשר ליונדאי, יש מספר יבואנים שקיבלו את הסיומת, בנוסף יבוא אישי מקבל לוחית 9x-xxx-69.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עקף אותי היום בכביש החוף טנק מרכבה, הסיומת שלו היא 11. מישהו יודע מתי הוא עלה על הכביש? אם זה בשנת 2010 אני פשוט מעוניין לרכוש אותו לקולקציה שלי. יש לי גי'פ, נגמ"ש, צוללת, סטי"ל ועכשיו חסר רק טנק.

תודה לעונים. שרשור חשוב ביותר! :?

פורסם
עקף אותי היום בכביש החוף טנק מרכבה, הסיומת שלו היא 11. מישהו יודע מתי הוא עלה על הכביש? אם זה בשנת 2010 אני פשוט מעוניין לרכוש אותו לקולקציה שלי. יש לי גי'פ, נגמ"ש, צוללת, סטי"ל ועכשיו חסר רק טנק.

תודה לעונים. שרשור חשוב ביותר! :?

ולך אני רוצה להזכיר שכמעט רצית להחזיר את הרכב שלך לסוכנות כיוון שהסיומת של לוחית הרישוי לא "התאימה" למה שלדעתך היא היתה צריכה להיות, אז כנראה שזה כן חשוב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=227751&highlight=%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%AA

פורסם

אתה לא צריך להזכיר, אני זוכר לבד. להבא אני הולך לקבל מספר ואח"כ להזמין את הרכב, אל תדאג. צירפתי לך תמונה שצילמתי במוסך בעת קבלת הרכב לרשותי, התאריך היה אוקטובר 2008. שים לב לסיומות...

אז מה נסגר עם הטנק, זה 2010 או 2009?

לוח עריכה01.jpg

פורסם
:mm_yeah:

פג'ו 308, סיומת 68 פעם אחרונה שבדקתי....

הפיג'ו שלך עלתה על הכביש ב2009: (ולכן היא מודל 2009)

מצ"ב לינק להודעה שלך מדצמבר שבה אתה מספר שנסעת ברכב כבר 1500 ק"מ:

http://www.carsforum.co.il/vb/newreply.php?do=newreply&p=2378907

כל הפיג'ו-סיטרואן שעלו על הכביש ב2010 מינואר עד עכשיו סיומת 71.

פורסם

בטנקים זה שונה.... תחילת המספר (שלוש ספרות) זה הדגם של התובה (מרכבה סימן X, מג"ח וכו') והסיומת היא מספר הטנק על קו הייצור.

שאר המידע חסוי...

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

• חודש מאוחר יותר...
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

בשעה טובה נגמרו מספרי הרישוי עם סיומת 68 ומאזדה/פורד מקבלות מעתה סיומת 71.

פיג'ו/סיטרואן עברו לסיומת 73.

היבואנים היחידים שאין להם סיומת מתבנית 7x:

פיאט וסובארו - עדיין 67 - לא נגמרו המספרים.

ב.מ.וו - עדיין עם סיומת 16 המיתולוגית.

ותיקון להודעה הקודמת שלי, ייבוא אישי מקבל תבנית 9x-xxx-71.

• תוכן חדש...