Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה|בלמים פג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה האחרונה בירידות לים המלח האוטו רועד כשאני בולם ומרגישים שזה הבלמים..

ולפעמים ככה כשבא לו הוא גם עושה את החריקות המעצבנות ברמזורים,

הלכתי למוסך להחליף רפידות והמוסכניק אמר לי שאם הרכב רועד זה בטוח הצלחות "הן עקומות" וצריך להחליף אותן וזה עולה 600 שקל לקדמיים (הוא קרא להן באיזה שם לועזי שאני לא זוכר) ואמר לי שהוא מזמין ושאני אבוא למחרת, ועל הדרך בדק אם צריך גם רפידות, ואמר לי שצלחות צריך להחליף אבל הרפידות בסדר, מה שנראה לי קצת לא הגיוני, מה עוד שהצלחות נראו לי ממש לא עקומות וללא שריטות.

השאלה היא האם זה הגיוני מה שהוא אומר לי? והאם צריך עין מקצועית כדי להבחין בצלחות עקומות? והאם המחיר יקר להחלפת שתי צלחות קדמיות + עבודה?

פורסם

אין דבר כזה להחליף צלחות בלי להחליף רפידות , לפעמים יש מצב הפוך . שמחליפים רפידות רק ללא צלחות.

בקשר למחיר , איזה צלחות הוא שם לך ?

אני החלפתי בפיג'ו שלי ב250 ש"ח צלחות ורפידות , הרפידות של REMSA , והצלחות משהו איטלקי נדמה לי .

כולל עבודה.

HONDA CIVIC LS

פורסם

הוא עוד לא שם לי צלחות אני אמור להגיע אליו מחרתיים,

אז אתה אומר לא לחזור אליו? ואיפה עשית את זה בכל כך זול (אני מירושליים)

והשאלה היא אם בכלל צריך להחליף?

פורסם

כשיש רעידות בעת לחיצה על הבלמים זה מעיד על רפידות גמורות וצלחות גמורות גם כן.

עשיתי את זה אצל חבר , אבל בכל זאת המחיר לא צריך לחרוג מ400 ש"ח עבודה וחלקים בינוניים.

אולי יש לך 205 GTI או 205 משופרת עם דיסק מאוורר ואני לא יודע , וזה מצדיק את המחיר הגבוה :wink:

HONDA CIVIC LS

פורסם

כן יש לי GTI אז אולי המחיר באמת מוצדק..

אבל בכל זאת, הצלחות נראות לי בסדר גמור, צריך עין מקצועית?

תודה רבה בכל מקרה. 

פורסם

רגע, אולי אני בעצם יכול להמשיך לנסוע ככה?

האם זה עלול להזיק לרכב? או שזה יכול להיות מסוכן??

פורסם

אני לא יכול לדעת אם זה קריטי או לא מכיוון שאני לא יודע את חומרת המצב, כמה זמן זה נמשך ככה? מה שאני כן יכול להגיד לך שגם אם המצב לא קריטי בבלימות פתאומיות יהיה לך בעיה אז תעשה תחישובים שלך

פורסם

ערב טוב!!!

לפי מה שהבנתי אתה נוסע די הרבה בירידות, ובגלל זה אתה משתמש הרבה בבלמים ולכן ישנה אפשרות שהצלחות התחממו והתעוותו, אתה לא תיראה אם הצלחות בשום עין אלא רק כשתנסה לשלוח אותם לחריטה.

תנסה לשלוח את הצלחות לחריטה אם אתה אומר שיש להם בשר ותקנה דיסקיות חדשות.

בהצלחה!!!

MAX'S -- Tuning

פורסם

600 שח זה דיי הרבה, לפני יומיים החלפתי צלחות ורפידות , כן כי הם התעוותו גם..

100 לצלחות פילנג'ה (מומלץ מPSI) ו 135 לרפידות LUCAS.

לא נראה שזה עוד 365 להרכבה..

מנסים לשתות אותך..

לך למוסך אחר

תרנה את החלקים לבד ותבוא רק שירכיבו לך.

אביב

• תוכן חדש...