Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הסקודה סופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק דבר אחד אני לא מבין,

קראתי בהמון מקומות שבחרים על הסופרב, מהרבה בחינות,עיצוב אבזור, צריכת דלק זיהום ועוד הרבה דברים.

באמת על הנייר רכב מדהים ועם תג מחיר מאוד מפתה לקטגוריה.

גם הרבה קריאות נהלבות מאנשים, וגם כל מני כתבות באתרי רכב ישראלים.

ועם כל זה, אני בקושי רואה את הרכב הזה על הכביש, לעומת זאת אני רואה דיי הרבה רכבי מונדיאו שהם המקבילים והמתחרים הראשיים למיטב ידיעתי.

האם זה בגלל השם של סקודה, בגלל שהשם לא מייצג יוקרה ?

האם אני מפספס משהו ?

קודם כל השווק של הסופרב הוא על הפנים. הישראלי הממוצע מכור לפירסומות, מישהו ראה תשדירי פירסומת של הסופרב?

דבר שני, מדובר ברכב חדש, והישראלי החשדן אינו אוהב לקחת סיכונים. הדגם הקודם של הסופרב היה שונה לחלוטין (מנוע, גיר, מרכב, ןוכו'), ויקר מאד. כעת מדובר בדגם חדש ואנשים חוששים מהאמינות ומערך השוק העתידי.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קודם כל השווק של הסופרב הוא על הפנים. הישראלי הממוצע מכור לפירסומות, מישהו ראה תשדירי פירסומת של הסופרב?

דבר שני, מדובר ברכב חדש, והישראלי החשדן אינו אוהב לקחת סיכונים. הדגם הקודם של הסופרב היה שונה לחלוטין (מנוע, גיר, מרכב, ןוכו'), ויקר מאד. כעת מדובר בדגם חדש ואנשים חוששים מהאמינות ומערך השוק העתידי.

הבנתי.

מישהו התנסה עם הדגם החדש ויכול להגיד עליו קצת יתרונות וחסרונות, ואולי כל מנ י פרטי מידע שלא כתובים במפרטים הרשמיים.

פורסם

רכב חדש מהחברה (או רכב בכללי) לא קונים כדי שיהיה סחיר לאחר כמה שנים. קונים כדי שיספק אותך בצורה הכי טובה שאתה מבקש!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
רכב חדש מהחברה (או רכב בכללי) לא קונים כדי שיהיה סחיר לאחר כמה שנים. קונים כדי שיספק אותך בצורה הכי טובה שאתה מבקש!

מה הכוונה ?

אתה אומר לא לחשוב על ירידת הערך או משהו כזה, פשוט לקנות את הרכב שמספק את הצרכים שלי בצורה הטובה ביותר ?

פורסם
אכן. :-)

סבבה,

יש אמת בדבריך. המטרה של האוטו הזה (בהנתן התקציב) הוא לפנק את הנהג כמה שיותר. שיהיה אוטו מרווח ומשפחתי שכיף לנהוג בו, גם מבחינת כח(שוב יחסי לקטגוריה) ובעיקר מבחינת איבזור ופיונק וכד'...

נראה לי כרגע לפחות על הנייר הסקודה עומדת בראש, אבל צריך ללכת לסוכניות לראות את המכוניות מבפנים לעשות נסיעות מבחן ולראות איזה צ'ופרים והטבות הסוכניות מציעות

פורסם
הבנתי.

מישהו התנסה עם הדגם החדש ויכול להגיד עליו קצת יתרונות וחסרונות, ואולי כל מנ י פרטי מידע שלא כתובים במפרטים הרשמיים.

כמו שאמרתי בתגובה קודמת, אני מחזיק את הדגם אלגנס כחצי שנה. עדיין לא נתקלתי בחסרונות, מגוון הפינוקים הוא אינסופי, וקצרה היריעה מלפרט. ממה להתחיל? אני דווקא נהנה מהדברים הקטנים, הנה כמה דוגמאות. החנייה עצמית למשל היא גימיק אדיר, אבל פחות שימושי. חישני מרחק מקדימה ומאחורה (אתה יכול להגדיר את העוצמה והטון של הצליל על מנת להבחין האם הציפצוף מתייחס לקדימה או לאחורה). מראה מונעת סינוור באופן אוטומטי תוך שימוש בחיישן אור (תענוג, לא דומה אפילו להזזת המראה ברכבים קונוונציונליים). חישני גשם (אין צורך לגעת במתג הוישרים - עוצמתם נקבעת אוטומטית לפי עוצמת הגשם). פנסי קסנון מתכווננים (זזים לכוון סיבוב הרכב, רוחב האלומה משתנה לפי מהירות הנסיעה), אפשרות להגדיר או לבטל אורות יום לחורף (ואז מתג האורות נשאר קבוע על מצב אוטומט), ברוורס המראה הצדדית משנה זוית על מנת שניתן יהיה לראות את המדרכה, וכו' וכו'. ועוד לא הזכרתי את הסטנדרט של מושבי עור אלקנטרה עם כוונון חשמלי לקדמיים, וזכרונות למושב הנהג, מקום אינסופי ליושבים מאחורה (מיני לימוזינה), פתיחה כפולה של הבגאז' במצב של 4 ו- 5 דלתות, אורות מחשב רכב שנראים באותה בהירות ביום ובלילה, נסיעה שקטה (7 הילוכים DSG), צריכת דלק נמוכה.....

קח בחשבון שהמכלולים יחסית חדשים, ועוד לא עמדו במבחן הזמן. אם להתבסס על האמינות של סקודה, לא צפויות בעיות (בעיקר הכוונה לגיר הרובוטי), אבל רק הזמן יגיד.

פורסם

כמה דברים:

1. הסופרב רכב נהדר. לדעתי היא והפאסאט הן הבחירות הכי טובות שתוכל לעשות בתקציב הזה. לכל אחת חסרונות (פאסאט מחיר וגם הדגם די ותיק, סקודה שם) ויתרונות (פאסאט שם, איכות, שמירת ערך וסחירות, סקודה - תמורה מצויינת למחיר, ואיכות של VW).

2. אם מישהו אי פעם יחליט לפרסם 2 טבלאות של נתוני מכירת רכבים: 1. לשוק הליסינג שמה לא באמת יש לך ברירה ושנייה לשוק הפרטי, שם אתה הולך על איכות, אתה תראה שינוי עצום, סתם לדוגמא אני בטוח שהפאסאט ממוקמת הרבה יותר גבוה מהמונדאו. הטבלאות משקרות ומעוותות את המציאות. שבן פרטי הולך לקנות 1.6 אוטו' חדשה הוא בד"כ לא גומר באולם תצוגה של מזדה, אבל הליסינג שקונה אותה ב-85 אלף או פחות כן.

פורסם
כמו שאמרתי בתגובה קודמת, אני מחזיק את הדגם אלגנס כחצי שנה. עדיין לא נתקלתי בחסרונות, מגוון הפינוקים הוא אינסופי, וקצרה היריעה מלפרט. ממה להתחיל? אני דווקא נהנה מהדברים הקטנים, הנה כמה דוגמאות. החנייה עצמית למשל היא גימיק אדיר, אבל פחות שימושי. חישני מרחק מקדימה ומאחורה (אתה יכול להגדיר את העוצמה והטון של הצליל על מנת להבחין האם הציפצוף מתייחס לקדימה או לאחורה). מראה מונעת סינוור באופן אוטומטי תוך שימוש בחיישן אור (תענוג, לא דומה אפילו להזזת המראה ברכבים קונוונציונליים). חישני גשם (אין צורך לגעת במתג הוישרים - עוצמתם נקבעת אוטומטית לפי עוצמת הגשם). פנסי קסנון מתכווננים (זזים לכוון סיבוב הרכב, רוחב האלומה משתנה לפי מהירות הנסיעה), אפשרות להגדיר או לבטל אורות יום לחורף (ואז מתג האורות נשאר קבוע על מצב אוטומט), ברוורס המראה הצדדית משנה זוית על מנת שניתן יהיה לראות את המדרכה, וכו' וכו'. ועוד לא הזכרתי את הסטנדרט של מושבי עור אלקנטרה עם כוונון חשמלי לקדמיים, וזכרונות למושב הנהג, מקום אינסופי ליושבים מאחורה (מיני לימוזינה), פתיחה כפולה של הבגאז' במצב של 4 ו- 5 דלתות, אורות מחשב רכב שנראים באותה בהירות ביום ובלילה, נסיעה שקטה (7 הילוכים DSG), צריכת דלק נמוכה.....

קח בחשבון שהמכלולים יחסית חדשים, ועוד לא עמדו במבחן הזמן. אם להתבסס על האמינות של סקודה, לא צפויות בעיות (בעיקר הכוונה לגיר הרובוטי), אבל רק הזמן יגיד.

סבבה. תודה :)

נשמע שאתה מרוצה

פורסם

מחר אני כנראה הולך עם אבי לבדוק את הסופרב ואולי גם את המונדיאו.

אעדכן אם יקרה משהו :)

אם יש לעוד מישהו חוות דעת על הסופרב או על רכבים מקבילים בקטגוריה ובאותו אזור מחיר זה יהיה נחמד :)

פורסם

שלום יואב,

אני חיפשתי במשך קרוב לשנה רכב מנהלים מפנק. אני אפרט את הרכבים שבדקתי והמסקנה שסופרב עולה על כולם בכל הקטגוריות מלבד המיתוג המוזר שיש לה בשוק.

1. סובארו B4 החדשה - רכב נחמד אבל קטן עם מנוע חלש יחסית לסופרב.

2. פאסאט - דגם ישן, פחות מרווח והרבה יותר יקר מהסופרב באותה רמת אבזור.

3. פאסאט CC - דגם חדש הייתה הבחירה השניה שלי אבל רק 4 מקומות. ויקר יותר.

4. יגואר XF - המחיר ממש לא מוצדק, סחירות אחת הגרועות שיש. יבואן הוריד לנו 15% במחיר (!)

5. פורד מונדאו - רכב מאכזב, מצועצע, מנוע חלש ששותה הרבה במרכב כבד. ממש לא בר השוואה לסופרב.

6. מאזדה 6 - יש למה לפרט?

7. BMW 520 - לא יודע למה אנשים משקיעים כאלה סכומים בכדי לקבל פחות ממה שהסופרב מציע.

גילוי נאות שיפרתי את הרכב שלי ב-E&A וקיבלתי עוד בערך 15% כח. אבל גם לפני כן הרבה היה חזק מאוד ואם צריכת דלק מצויינת!

אם תרצה סיבוב על הדגם המשודרג תוכל לפנות אלי בפרטי.

בהצלחה!

פורסם
שלום יואב,

אני חיפשתי במשך קרוב לשנה רכב מנהלים מפנק. אני אפרט את הרכבים שבדקתי והמסקנה שסופרב עולה על כולם בכל הקטגוריות מלבד המיתוג המוזר שיש לה בשוק.

1. סובארו B4 החדשה - רכב נחמד אבל קטן עם מנוע חלש יחסית לסופרב.

2. פאסאט - דגם ישן, פחות מרווח והרבה יותר יקר מהסופרב באותה רמת אבזור.

3. פאסאט CC - דגם חדש הייתה הבחירה השניה שלי אבל רק 4 מקומות. ויקר יותר.

4. יגואר XF - המחיר ממש לא מוצדק, סחירות אחת הגרועות שיש. יבואן הוריד לנו 15% במחיר (!)

5. פורד מונדאו - רכב מאכזב, מצועצע, מנוע חלש ששותה הרבה במרכב כבד. ממש לא בר השוואה לסופרב.

6. מאזדה 6 - יש למה לפרט?

7. BMW 520 - לא יודע למה אנשים משקיעים כאלה סכומים בכדי לקבל פחות ממה שהסופרב מציע.

גילוי נאות שיפרתי את הרכב שלי ב-E&A וקיבלתי עוד בערך 15% כח. אבל גם לפני כן הרבה היה חזק מאוד ואם צריכת דלק מצויינת!

אם תרצה סיבוב על הדגם המשודרג תוכל לפנות אלי בפרטי.

בהצלחה!

נראה שעל הנייר הסופרב היא באמת הבחירה האולטימביטיבית, וגם על פי הרבה הצעות של אנשים פה ובעוד כל מני מקומות כבר ראיתי את זה .

מה שבאמת מוזר זה המיתוג כמו שאתה אומר.... פשוט לא ראיתי פרסומותצ של סקודה בכלל, הם לא מנסים להכניס את הדגם הזה לקטגוריה, אף אחד כמעט לא שמע בכלל על סקודה ועוד על רכב מנהלים, ממש מוזר לי, הם מפספסים קהל שוק גדול.

אבל לי לצורך העניין זה לא משנה, ואולי אפילו בגלל שהרכב לא מאוד פופולארי יהיה אפשר להתגמש קצת במחיר ולקבל קצת הטבות וצ'ופרים ודברים כאלה.

אני מקווה ללכת היום עם אבי לראות את הרכב מקרוב ואולי להזמין נסיעת מבחן.

פורסם

יצא לי לשבת כמה דקות במונדיאו טיטניום (הגרסה היקרה).

אני רק אוסיף שאם איכות תא נוסעים חשובה לך - המונדיאו לא ברת תחרות לסופרב (לא ישבתי בה, אבל היא נראית ונשמעת איכותית מהפסאט) - הרבה פלסטיק כסוף ונוקשה, "עור" קשה ולא נעים גימור בינוני (יחסית).

מה שכן היא הרגישה רחבה בפער מהפסאסאט.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

ואי ואי אתם מגזימים...במיוחד TheWiz.

הסופרב אוטו מאוד נחמד והכל אבל אין מה להשוות אותו לסידרה 5 , XF ואפילו לא לA4.

אתה לא מבין למה אנשים משקעים סכומים כאלה בסידרה 5? כנראה שבחיים לא ישבת באחת כזאת.

הסופרב אוטו מנהלים מאוד נחמד עם הרבה אבזור מנוע דיי טוב ותמורה טובה לכסף.

למרות שלדעתי יש בקטגוריה מכוניות עדיפות אבל זה לטעמי האישי (אם אתם כבר נסחפים עד למכוניות יוקרה

אל תלכו רחוק יש את המאליבו LTZ שלוקחת את הסופרב בתמורה לשקל).

אבל דיי! יש גבול הסופרב בסהכ אוטו מנהלים לא צריך להסחף.. עוד מעט אתם משווים אותה לסידרה 7 או לS קלאס.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

ביג פאפא, הוא לא מגזים - בגרמניה משווים את הסופרב אל מול האודי 6, במוו סדרה 5, מרצדס E, וולו S80 וכו'...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...