Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות על פולו 98' 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי פולו 98 מנוע 1.4 ידנית לפני כמה ימים במצב ממש טוב עם קילומטראז' נמוך

לפני זה קראתי הרבה על זה שהאוטו מאוד חסכוני, אבל תוך יומיים של נסיעות הוא מראה לי שנגמר כבר רבע טנק .. אחרי שלא נסעתי יותר מדי באוטו.. מה הקטע ? יכול להיות שהמד דלק מזייף?

האמת אני גם לא ממש רגיל להילוכים והרכב נכבה לי הרבה ואני עושה הרבה טעויות קלאצ' והילוכים, יכול להיות שזאת הסיבה לבזבוז דלק?

בנוסף שמתי לב שבמהירות של בערך 120 אז הטורים על 3200 בערך וזה נראה כאילו הרכב מתאמץ ... זה לא פוגע במנוע של הרכב כשהוא נוסע על טורים כאלה גבוהים?

פורסם

שלום רב.

אולי במקצת,קרא שוב מה כתבת לגבי צריכת הדלק,גם שאלת וגם ענית.

בנוגע לסל"ד במהירות שציינת,לדעתי תקין ואני מציע שתחכה לתגובה מבעלי רכב דומה.

העניין ברכב ידני הוא התאמת ההילוך הנכון לתנאי הנהיגה והמהירות.כל עוד הינך במהירות הנכונה מול ההילוך הנכון אין בעיית סל"ד גם אם זה 3200 סל"ד.

מנועי רכב הם לא צעצועים ובהחלט בנויים לכך.

חן חן.

פורסם

יש לי פולו 16V 1.4 והלוואי והייתי עומד על 3200 במהירות הזו. אני מגיע ל 3000-3200 ב-100 קמ"ש.

צריכת הדלק תלויה נטו בנהג מה גם שמד הדלק תמיד מזייף :), מלא טנק מלא, אפס את מונה הקילומטרים ובתדלוק הבא (רצוי לעשות כמה שיותר ק"מ כדי לקבל תוצאה מדוייקת ביותר) עשה חישוב פשוט: חלק את מס' הקילומטרים במספר הליטרים שנכנסו כדי למלא שוב את הטנק. זה יתן לך יחס ק"מ לליטר.

ציין את אופי הנסיעה (עירוני, בינעירוני או משלוב) וכך נוכל לתת לך אינדיקציה אם האוטו "אוכל" או לא :)

עוד טיפ: לך עם האוטו למגרש גדול וריק. (רצוי עם שיפוע כדי לזנק קצת בעליות)

שחק עם הקלאצ' ולמד אותו שם. העבר את ההילוך בלי למשוך אותו בהתחלה (סביב ה-2800-3100 סל"ד) רכב שנכבה על הכביש סתם גורם עצבים אצל הנהגים מסביב, מלחיץ אותך ואתה שוב לא לומד את הנק' של הקלאצ'. אני לא נהגתי על ידני 4 שנים עד שקניתי את הפולו שלי. אני יכול להגיד לך שהיא כבתה לי בדיוק 3 פעמים מאז שקניתי אותה, פעמיים בנסיעה עם האוטו הביתה אחרי העברת הבעלות.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...