Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש אצלי ברכב מערכת שכוללת 2 מגברים וקבל מתח ,

התופעה היא כזאת ,אני יוצא מהבית ב7:40 בבוקר כשבחוץ כ 10 מעלות, ונוסע עם הרכב נסיעה של כ 2 דקות ,במהלך הנסיעה הכל תקין במערכת 2 המגברים נדלקים ,כשאני חוזר לאוטו לאחר כ 4 שעות אני מדליק את המערכת ומגבר אחד לא נדלק ! לאחר פתיחה של הבגאז הופתעתי לגלות שהכבל מתח מלא במים ( מזיע ) וגם הגב של הסאב מעט לאחר שחזרתי לאוטו וחיברתי שוב את הפאנל שניהם נדלקו .

יש לציין שאין שום חיבורים רופפים הכל מחובר כראוי .

אין סיכוי לחדירת מים .

אותו המקרה קרה לי פעמיים בדיוק אותו הדבר רק שפעם אחת הוצאתי תפאנל והחזרתי 3 פעמים ובפעם השנייה הוצאת והחזרתי פעם אחת.

המגבר שלא נדלק הוא JBL 1004 , אולי הוא צריך זמן להתחמם ? :lol:

המערכת מורכבת ברכב כחודשיים ואלה היו הפעמיים היחידות שנתקלתי בבעיה ( פעמיים בלבד ) ואך ורק בבבוקר כנראה מהפרשי הטמפרטורה .

מה עושים ? ואיך מתגברים על התופעה ? .

פורסם

שום התפוצץ זה אך ורק מים למה ההשארות הגרועות האלה אם ההיתה יודע אז קבל לא מתפוצץ כל יום.

אגב יתכן שזה אכן בגלל השמש .

עוד אנשים ? .

איך נהיה עד כדאי כך מיםם על הקבל מתח והמגבר לא נדלק לי זה ממש מתריד ?.

פורסם

האמת היא שגם אצלי ישנה תופעה כזאת.

והמגבר שמדובר עליו הוא אכן GTO1004 אבל במיקרה שלי גם כשהוא לח הוא עובד.

יש מצב שמגבר פשוט מזיע?

פורסם
שום התפוצץ זה אך ורק מים למה ההשארות הגרועות האלה אם ההיתה יודע אז קבל לא מתפוצץ כל יום.

נשמע שאתה יודע יותר טוב מכולנו שקבל לא מתפוצץ כל יום ולנו יש רק השערות גרועות (ולא ההשארות הגרועות).

המשך יום נעים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...