Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה קניתי אתמול סיוויק 99 הכל היה טוב ויפה הסתובבתי ברכב ואז שמתי אותו בבית

לפני שלקחתי אותו הנעתי אותו מספר פעמים.

עליתי הביתה כדי להתקלח ולאכול משהו ואחרי שלוש שעות יצאתי ואני מגלה שהרכב שקניתי היום לא מניע.

מה זה יכול להיות? האזעקה פועלת אורות יש את הקוד אני לוחץ נכון וזה נותן אישור. אבל ברגע שאני מנסה להניע אין לי את הצליל של הסטרטר אבל כן יש לי את צליל העברת הזרם החשמלי.

מה זה יכול להיות???אין לי מושג מה לעשות איזה נאחס נפל עליי

פורסם

כנראה לא תלית נעל של תינוק או מרחת שום בפינה הימנית.

גרור מחר למוסך, רצוי כזה מכיר את הדגם. כנראה תקלת מפלג או אימוביליזר.

תתחדש ובהצלחה.

פורסם

דניאל, הוא מתכוון שאין בכלל סטרטר, והוא כניראה שומע את הרעש של הממסרים בזמן ניסיון הסטרטר.

לפותח האשכול, לדעתי האזעקה מנטרלת את הסטרטר, וצריך ללחוץ בשלט על הכפתור עם סוויץ פתוח, כדי לנטרל את הנעילה הזו, או משהו בסגנון הזה.

או שיש עוד מערכת מיגון שמנתקת את הסטרטר.

פורסם

אני לא שומע תקתוקים אני שומע רק את תחילת זרם החשמל אבל לא את התקתוקים של הסטרטר

כשאומרים שהסטרטר תקוע למה מתכוונים אולי זו הבעיה אצלי?

בכל מקרה עוד מעט חבר שלי יבוא ינסה להתניע לי עם כבלים

את הקטע עם האזעקה כבר ניסיתי ,אולי כדאי לנתק את האזעקה כדי לבדוק אם זה שורש הבעיה?

פורסם

יש משהו שאני כן יכול לנסות חוץ מלנסות להניע את הרכב עם כבלים?

יש דרך לבדוק אם הסטרטר הלך או לא ?כי זו החששה הכי גדולה שלי וכבר רוצה לדעת מה הבעיה איתו

מה הסיכוי שזה יקרה באותו היום שקניתי אותו

פורסם

הרכב ידני או אוטומט?

אם הוא אוטומט תשחק עם ידית ההילוכים מתי שאתה רוצה להניע, שים n או שים p ותראה אם הוא יתן לך.

פורסם

בהונדה בצד שמאל של ההגה קיימת נורת לד אדומה.

כשאתה פותח סוויץ עד השלב שלפני הסטרטר, הנורה דולקת רצוף למשך כמה שניות/מהבהת/כבויה?

פורסם

מה הכוונה מכבה אותה עם האזעקה?

כשאתה פותח סוויץ כדי להתניע את הרכב, הנורה אמורה להיות במצב דלוק למשך כמה שניות ולכבות.

אם היא מהבהבת לא יהיה לך סטרטר ותצתרך ללחוץ על כפתור הפתיחה/נעילה בשלט האזעקה עד להידלקות רצופה של הנורה ואז תוכל להתניע.

נ.ב.

בדקת שקטבי המצבר מחוברים היטב?

קיימת תופעה של התרופפות הקטבים אם הם לא מחוזקים היטב בשל כך שקטבי המצבר דקים מהרגיל ועליהם מולבש "מתאם" כדי שהכבלים יוכלו להיתפס כמו שצריך. בדוק שאחד הקטבים לא משוחרר/רופף אצלך.

פורסם

הרכב מניע עם כבלים,בדקו לי גם אם האלטרנטור מטעין את המצבר והוא אכן מטעין אותו. נסעתי ברכב עשיתי סיבובים עשיתי הפסקה של חצי שעה ואז הנעתי שוב אבל לאחר מכן שנסעתי למקום כלשהו ונשארתי בו כשלוש שעות באתי להניע את הרכב והוא לא התניע ושוב הניעו אותי עם הכבלים....

אמרו לי שכנראה זה קצר ,אבל ממה נגרם הקצר? 

פורסם
מה הכוונה מכבה אותה עם האזעקה?

כשאתה פותח סוויץ כדי להתניע את הרכב, הנורה אמורה להיות במצב דלוק למשך כמה שניות ולכבות.

אם היא מהבהבת לא יהיה לך סטרטר ותצתרך ללחוץ על כפתור הפתיחה/נעילה בשלט האזעקה עד להידלקות רצופה של הנורה ואז תוכל להתניע.

נ.ב.

בדקת שקטבי המצבר מחוברים היטב?

קיימת תופעה של התרופפות הקטבים אם הם לא מחוזקים היטב בשל כך שקטבי המצבר דקים מהרגיל ועליהם מולבש "מתאם" כדי שהכבלים יוכלו להיתפס כמו שצריך. בדוק שאחד הקטבים לא משוחרר/רופף אצלך.

האזעקה דולקת לכמה שניות ואז מפסיקה

• תוכן חדש...