Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Impreza WRX STi WR1

Maserati
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:shock:

מענין מי השרוט שיביא אותה ראשונה לארץ.. (לכשהיא תיוצא אל מחוץ לבריטניה..)

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

אני חושב שזה גאוני.

אני מתכוון לכל טרנד ה"SUBARU IMPREZA WRX STI WR1 PPP SPEC-C P1 TOMMY EDITION".

מה שסובארו (ומיצובישי, ועוד יצרניות יפניות) עושים בעצם זה לוקחים את המכונית הספורטיבית שלהם בגרסתה המקורית, משייפים קצת בצדדים, מבריקים קצת את המלפנים, מחדדים קצת בקצוות - ויוצרים משהו חדש שהוא 'קצת' יותר טוב, 'קצת' יותר מהיר, 'קצת' יותר מיוחד ובעצם - 'קצת' יותר מהכל. הם בעצם עושים בשבילנו את העבודה - במקום שאנחנו נשפר, הם משפרים. מהמפעל. עם אחריות. מאפשרים לנו לקנות רכב מיוחד יותר שתוכנן בקפידה על ידי המהנדסים שלהם, ולא על ידי ששון המשפר (או המקבילה הבריטית שלו, לצורך העניין).

מה שעוד יפה הוא - שהם עושים את זה לא סתם במכונית ספורטיבית חמימה, אלא במכונית שמראש מייצרת חבילת ביצועים מטורפת למדי, כזו שקשה לשפר. ואני רק מחכה שיעשו את זה גם יצרנים אחרים. מה דעתכם על חבילת שיפורים מהמפעל ל-206RC? או לסיוויק טייפ R? רנו למשל עשו משהו קליל כזה, עם חבילת ה"CUP" לקליאו. אבל אפשר יותר, בהחלט אפשר יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איזה אוטו מטורף :shock:

יש אפשרות להוריד את ההגבלה בלי הגבלה הוא עובר את ה 300 נכון?

ויכול להגיע גם ל400 :wink:

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

קרבית משהו !!

אהבתי!

3141_2_16-03-2004-10-20-46.JPG

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אף פעם אני לא מבין איך אפשר להוציא הספקים כל כך גבוהים ממנוע 2000 סמ"ק?

320 כ"ס? זה מטורף :!:

רק לחשוב שבקורבט עושים את אותו הספק כמעט עם מנוע שגדול כמעט פי 3!

אבל אני עדיין מעדיף את הקורבט שלי :lol:

פורסם

מהמהמה???? :shock:

יש אפשרות להוריד את ההגבלה?

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
, ולא על ידי ששון המשפר (או המקבילה הבריטית שלו, לצורך העניין).

Sammy?

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

מהמהמה???? :shock:

יש אפשרות להוריד את ההגבלה?

ה400 היה בצחוק :lol: ........

את ההגבלה בוודאי שאפשר להסיר, אבל אני מסופק אם אפשר להגיע עם הדבר היפה הזה ל300 קמ"ש.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

פששששששש איזה אוטו חלום איזה כיף לאנגלים האלה למה רק להם יש את כל הגרסאות

המיוחדות האלה,אוטו ממש יפה ומפלצת אמיתית הדברים שהוסיפו לאוטו בהחלט עוזרים.

אני שמח שסובארו החזירו פייט למיצובישי והמסורת הזאת תימשך לדעתי עוד המון זמן.

וגם לפי מה שאני רואה אם הנתונים האלה באמת נכונים אז היא הסובארו החזקה ביותר שיוצרה סדרתי כן גם יותר מה 22B המהוללת.

כבוד לסובארו ותודה על ה320 כח לא צריך יותר :lol:

פורסם
אני רואה שסובארו בכלל לא פריירים,

אם סמתם לב

הם נתנו גם פייט לבמוו M.

יפני אבל לפניך :lol::lol:

הרשה לי לגחח...

מה קשורה אימפרזה משופרת מכאן ועד בריטניה, לבמוו???

אימפרזה לעולם לא תיתן פייט לבמוו ולא לאף רכב שהיא לא מתחרה (בר השוואה) בו ישירות (evo8 וכו'...).

הרי כל רכב אפשר לשפר, ומיותר לציין מה קורה אם תוסיף למשל מגדש טורבו (נגיד) לבמוו M3 (ותהרוס את כל היופי שביצירה..).

Finger's gonna kill me.

פורסם
אני חושב שזה גאוני.

אני מתכוון לכל טרנד ה"SUBARU IMPREZA WRX STI WR1 PPP SPEC-C P1 TOMMY EDITION".

מה שסובארו (ומיצובישי, ועוד יצרניות יפניות) עושים בעצם זה לוקחים את המכונית הספורטיבית שלהם בגרסתה המקורית, משייפים קצת בצדדים, מבריקים קצת את המלפנים, מחדדים קצת בקצוות - ויוצרים משהו חדש שהוא 'קצת' יותר טוב, 'קצת' יותר מהיר, 'קצת' יותר מיוחד ובעצם - 'קצת' יותר מהכל. הם בעצם עושים בשבילנו את העבודה - במקום שאנחנו נשפר, הם משפרים. מהמפעל. עם אחריות. מאפשרים לנו לקנות רכב מיוחד יותר שתוכנן בקפידה על ידי המהנדסים שלהם, ולא על ידי ששון המשפר (או המקבילה הבריטית שלו, לצורך העניין).

מה שעוד יפה הוא - שהם עושים את זה לא סתם במכונית ספורטיבית חמימה, אלא במכונית שמראש מייצרת חבילת ביצועים מטורפת למדי, כזו שקשה לשפר. ואני רק מחכה שיעשו את זה גם יצרנים אחרים. מה דעתכם על חבילת שיפורים מהמפעל ל-206RC? או לסיוויק טייפ R? רנו למשל עשו משהו קליל כזה, עם חבילת ה"CUP" לקליאו. אבל אפשר יותר, בהחלט אפשר יותר.

רוני

מסכנים בעלי האימפרזה בבריטניה, כל חודש בערך הם צריכים להחליף את הרכב כי יצאה גירסה יותר "חמה"... :D

איזה מזל שהגירסאות החמות הללו לא מגיעות ארצה וחובבי האימפרזה צריכים להסתפק ב- STI מקסימום בגירסת P1 אחרת הם היו פותחים מועדון "אל תדבר איתי אלא אם יש לך אימפרזה טורבו- מרכבת האלים" או משהו בדומה...

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...