Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקדח לייזר. הצצתי ונפגעתי ? ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חזרתי מהבסיס וקצת אחרי צומת התשבי שסוף סוף שוחררתי משתי משאיות טורדניות החלטתי להגבר קצת מהירות ושייטתי לי בערך ב110-120 קמ"ש ... לפתע אני מתבונן לכיוון השוליים המרחוקים ואני רואה מכונית משטרה מנצנצת לה בשדה המקביל לכביש אני מאט וכעבור כ 100 מטר מהמכונית אני קולט ממולי שוטרת כורעת על ברכה עם אקדח לייזר מכוון קדימה [אני כבר עברתי לנתיב השמאלי ...] ...

עכשיו עולות לי שאלות בעקבות היותי נהג צעיר -

א.מצלמת מהירות מצלמת ? ...

ב. היה ונתפסתי - מה העונש ?

ג. נתפסתי ? [תגידו שלא.. תגידו שלא ... :cry: ]

תיהיו בריאים ושמרו על עצמכם בכבישים .... !

בקרו גם אתם ב"נוסטלגיה ולתמיד" - בית המשחקים הישנים.

מעל 550 משחקים ישנים שליוו את ימי ילדותנו ! ויחיזרו אותכם אחורה בזמן !

פורסם

אם אכן מדובר באקדח לייזר, ולא עצרו אותך במקום, לא נתפסת. אקדח לייזר לא מצלם.

אני לא יכול להיזכר במכשיר אחר לאכיפת מהירות שהפעלתו תדרוש מהשוטר/ת לכרוע ברך ולכוון, ולכן אלא אם נפלת קורבן לניסוי של מכשיר חדשני במיוחד, אתה יכול לנשום לרווחה.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

בפעם השלושים מיליון - נתפסת ע"י אקדח לייזר רק אם נתפסת פיזית. כלומר רק אם השוטרת קפצה לכביש תוך כדי סיכון משמעותי של חייה וחיי שאר עוברי הדרך, עצרה את מכוניתך, ונתנה לך דו"ח ביד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא יודע איך להגיד את זה במילים אחרות ...

אבל יש לי ווידוי קשה ..

אני חושב שאני אוהב אותכם !!! ....

תיהיו בריאים . אני מקווה שיהיה לכם חג ממש שמח וכשר ! שתזכו לחוסן כלכלי לכל חייכם ולילדכם !

אמממ... ועכשיו טיפה שאלות ...

איך בידיוק בחורה עם אקדח לייזר ואני מאמין שזה היה אקדח לייזר אמורה לעצור גוף מתכתי שנע בסביבתה ב 150 קמ"ש ? ... איך זה עובד ?

עוד משהו . היה מאחורייה עוד בחור שלא ממש הבחנתי מה הוא עושה אבל זה נראה כאילו הוא כתב משהו ? יכול ליהיות שהוא היה הצלמן שבחבורה ובכל זאת יש יוצאים מהכלל [אני עדיין אוהב אותכם .. למרות הכל ... ]

אגב אני חיפשתי חומר על מצלמות למהירות בהיסטוריית הפורום תחת המילה מכמונות. ולא מצאתי תשובת כמו שלכם .. אבל זה מעלה לי - מה היא מכמונת ?

ושוב תודה ...

פורסם
אמממ... ועכשיו טיפה שאלות ...

שאל בני ונען :)

איך בידיוק בחורה עם אקדח לייזר ואני מאמין שזה היה אקדח לייזר אמורה לעצור גוף מתכתי שנע בסביבתה ב 150 קמ"ש ? ... איך זה עובד ?

כמו שציינתי, לרוב היא קופצת לכיוונך תוך כדי נפנופי ידיים נואשים ומצפה ממך לעצור. אם היא מספיק מתוחכמת, יש שוטר כמה עשרות או מאות מטרים אחריה שהוא זה שעושה את העבודה הקשה :wink:

עוד משהו . היה מאחורייה עוד בחור שלא ממש הבחנתי מה הוא עושה אבל זה נראה כאילו הוא כתב משהו ? יכול ליהיות שהוא היה הצלמן שבחבורה ובכל זאת יש יוצאים מהכלל [אני עדיין אוהב אותכם .. למרות הכל ... ]

סמוך עלי, הוא לא צילם כלום, ואין לך מה לפחד.

אגב אני חיפשתי חומר על מצלמות למהירות בהיסטוריית הפורום תחת המילה מכמונות. ולא מצאתי תשובת כמו שלכם .. אבל זה מעלה לי - מה היא מכמונת ?

ושוב תודה ...

חפש "מצלמות מהירות", חפש "לייזר" וכולי...

מכמונת מהירות היא שם כולל לכל סוגי אמצעי אכיפת המהירות. מצלמת עמוד היא מכמונת, ואסקאר הוא מכמונת, לייזר הוא מכמונת וכולי.

ובבקשה!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שיחקתם אותה ...

אני פראנואיד לא קטן אז אני עדיין אשאר עם חשש בלב ... אבל חפיף ... אתם עשיתם את שלכם על הצד הטוב ביותר .. ותודה ענקית !

פורסם

היא הייתה על הבירכיים?

היה עוד מישהו מאחוריה??

למה אתה לא צילמת אותם!!! :lol::lol::lol:

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...