Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לגבי 206CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי CC 2003 ויש לי מספר שאלות:

1.בנסיעה המד של החום מנוע נמצא באזור ה3/4 (ולא בחצי כמו במכוניות שנסעתי עד כה),האם יש סיבה לדאגה?

2.בעצירה המחשב דרך (במרכז הרכב איפה שהתצוגה של הרדיו) מראה לי את הסימון 0/100 ובהמהלך הנסיעה זה עולה, מה זה?

3.הצופר בצד שמאל לא עובד,רק בצד ימין.האם זה דבר יקר לתקן ?

4.המזגן מקרר בכל הפתחים פרט ל-2 פתחים שמשם יוצא אוורור ולא קור,מה יכולה להיות הבעיה?

5.כמה לוקחים על טיפול רגיל בחברה ,ומה צריך לדאוג שיעשו בו ? (שמנים ופילטרים?)

6.איפה נמצא החייישן שמראה טמפרטורה בחוץ,כי במחשב דרך לא מופיע לי המעלות אלא קו ?

תודה רבה:)

פורסם

1. לא תקין. המד יכול להגיע אל מעבר למחצית הסקאלה במקרים מסוימים (למשל בעמידה ארוכה בפקק, ביום חם) אבל לא באופן קבוע.

2. כנראה שמדובר בתצוגה של תצרוכת דלק בקילומטרים לליטרים. כשאתה עומד במקום אי אפשר לחשב את הנתון הזה.

4. ברוב המקרים חוסר גז.

5. תגדיר מהו טיפול רגיל. יש טיפולים גדולים יותר ויש קטנים יותר והמחירים בהתאם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...