Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום,

רציתי לשנות לא מזמן את הפילטר אוויר שיש לי ברכב לפילטר אוויר פתוח אך נתקלתי בכמה בעיות:

1. בעיית החיישן שלא ממליצים לחבר כי הוא ישרף.

2. לאחר חיבור פילטר אוויר פתוח הרכב לא "סוחב".

וזאת נאמר לי ע"י מתקין מומחה שלא המליץ לעשות זאת כי הוא כבר ניסה על כמה רכבים מאותו סוג

הוא ציין שזה קורה רק במאזדה 323 לאנטיס במנועים 1800 ו 2000 מישהו יודע איך להתגבר על זה?

פורסם

למה להתגבר על זה? כלומר למה ללכת על ההחלפה הזו בכלל? מה אתה מצפה להשיג מההחלפה?

מתחדשת*

פורסם

יש מקרים בודדים בעיות עם החיישן,כן עם אתה מצמיד את הפילטר למנוע והפילטר יונק אוויר חם באמת יש מצב שהרכב יסע פחות טוב בשביל זה אתה מגן עליו מאוויר חם ויוצר ראם אייר,כשהיה לי פילטר אוויר פתוח היה לי ראם אייר מאולטר ובלילות הקרים הייתי מרגיש שהרכב מטפס בסל"ד ביתר קלות.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

roni_p איך אני יוצר ראם אייר? יש לך אולי תמונה של מקרה דומה? ומזאת אומרת אם אני מצמיד את את הפילטר למנוע

הרי אני רק מפרק את הקצה של הפילטר הקיים ומחליף אותו בפילטר אוויר פתוח החדש

ולשאלתך romek אני רוצה להשיג שיפור קטן בעליית הסל"ד.

פורסם

מניסיון, הפילטר פתוח במאזדה לאנטיס עושה רק נזק מתועלת.

תהיה ירידה משמעותית בביצועים ולא רק בגלל האוויר החם, אלא משום שהפילטר משגע את חיישן הMAF והאוויר לא נמדד נכון.

כדי להפחית את הבעיות עם החיישן יש להרחיק את הפילטר מהחיישן בעזרת צינור ארוך.

בכל מקרה אני לא ממליץ לך בכלל פילטר פתוח במיוחד ברכב הזה.

הפילטר של SIMOTA עם המגן חום "קארבון", הכי מתאים, ועושה פחות בעיות בגלל המבנה שלו וצורת יניקת אוויר שונה מהפילטרים הפתוחים הרגילים, אבל בכל זאת לא מומלץ!.

אם המטרה שלך היא הוספה בביצועים רד מזה, זה לא יוסיף שום כוח, ואם כבר אז עדיף לך פילטר INBOX.

אם המטרה שלך רעש, תתקין דוד זרימה חופשית לא חזק מידי משהו של רמוס/דראגון.

• תוכן חדש...