Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת אייפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שיש גרסאות שונות לאייפון,איזה גרסא כדאי לקנות?או שזה לא משנה והכול ניתן לעדכן בבית?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה טועה ומטעה

מכשיר 3G ללא סים יעבוד עם וויז

בדוק, ואני מוכן להעלות סרטון ליוטיוב כדי להוכיח לך את זה.

ידידי, אתה זה שטועה ומטעה!

ל3G אין מקלט GPS, לא היה וגם לא יהיה! זהו אחד החידושים במכשיר 3GS.

פורסם

חרם על הכסף, בשליש מהמחיר ואף פחות - סביבות ה1500 ש"ח ניתן לקנות IPOD טאצ' 32GB מהדור החדש הזהה לאיפון בכל הפיצ'רים והנתונים, מה גם שהאיפון בתור פלאפון אינו מוצלח בכלל.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

עיקר השימוש הוא למשחקים ואינטרנט(משהו שמעביר את הזמן),אין לי צורך בנגן.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מה ההבדל בין האייפוד לאייפון?

ממה שאני יודע האייפוד זה בכלל נגן לעומת האייפון שזה טלפון עם מחשב

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ידידי, אתה זה שטועה ומטעה!

ל3G אין מקלט GPS, לא היה וגם לא יהיה! זהו אחד החידושים במכשיר 3GS.

ב 3GS יש תוספת של מצפן, GPS יש כבר ב 3G (וגם ב 3GS)

לצעוק לא יהפוך אותך לצודק...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

החלפת מסך זה עסק מסובך מאוד לעשות בעצמך בלי ידע.

מסך איכותי מקורי (כולל הבאזל הקדמי - אם היא גם מנופצת) עולה כ400 ש"ח - בחול (ואל תתפתה למסכים חרא) - עבודה - מאוד קשה.

תיקון עם אחריות בארץ - 1000 ש"ח - ויש רק מסכים של 3G

עופר - לא מתאים לך - יש מקלט GPS מצוין מותקן ב3G (וב3GS יש בכלל מקלט מדהים - אתה לא תאמין באיזה מהירות הוא קולט)

אם אתה רוצה בהזדמנות אני אראה לך IGO מנווט בו יופי (או הGPS של איתורן) ללא שום צורך בWIFI - אפילו כפי שנאמר ללא SIM.

נכון שבויקי זה לא כתוב ברור - עדיין - ה2G יודע לעבוד עם AGPS בלבד , ה3G ומעלה באים עם מקלט, כשהוא לא קולט במקלט הוא מנסה לעבוד עם AGPS.

כתבה סבירה:

http://www.everyipod.com/iphone-faq/iphone-gps-definition-assisted-gps-how-gps-works-real-time-navigation.html

מיכאל - הN95 זה אוסף פיצ'רים שעל הנייר יותר טוב.

ותיקון קליל - עשרות תוכנות? אולי כדאי שתתעדכן - יותר לכיוון עשרות אלפי....

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין לי שום צורך ב-GPS,כמו שאמרתי אני חייל,המכשיר אמור לשמש אותי לשריפת זמן ביעילות ולא לניווטים(רק בסופי שבוע וגם בשביל זה יש אחלה GPS).

אני מבין שלפי כול הדעות כדאי ללכת על האייפון ולא על פלאפון רגיל?

איזה גרסא צריך לקנות ואיך לבדוק?ומה עוד לבדוק במעמד הקנייה?

פורסם

ה IPHONE כלי מגניב בהחלט, מלא בפיצ'רים, אבל מה לעשות הוא לא שווה את המחיר שלו.

ניתן לפרט אחד אחד ולהראות שהוא לא שווה את המחיר שלו.

אם הוא היה עולה מקסימום 2000 ש''ח ניתן היה עוד להמליץ על רכישה שלו.

אבל בואו לא ניפתח שרשור חדש בעד ונגד האייפון

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תקנה אייפון.

לא תצטער לרגע!

ואם אתה ממש מבולבל אז לאייפון יש GPS אמיתי! ולא AGPS כמו שמישהו אמר פה.

לדעתי תחסוך עוד כמה שקלים ותקנה אייפון 3G אמיתי. יש הבדל גדול בין ה2G ל3G בכל מיני דברים.

אני לדוגמה מוכר את שלי שהוא אייפון 3G 16GB ב1800 שקל לא שבוא לא מקולקל ולא נעליים. אז אל תתייאש ותחפש משהו טוב ואני בטוח שתמצא.

בהצלחה!

פורסם

בתור שורף זמן ואייפוד (ונגן וידאו) שאתה מעדיף הכל במכשיר אחד - האייפון מצוין.

מסך מצוין לוידאו

איכות סאונד לא רעה (יותר טובה מ90% מהפלאפונים בצורה מוחצת)

ערימות של משחקים ללא סוף חינמים או בגרושים (וניתן לפריצה).

מה לבדוק:

ספיקר

מסך

כפתור כיבוי

כפתור השתק וווליום.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לגבי ההמון שינויים מאייפון 2G:

MMS - פאטץ' של שניה ויש לך.

GPS - אמרת שאתה לא צריך

A2DP (סטיראו בבלוטוט') פאטצ' של שניה ויש לך.

כיסוי שחור מאחורה.

עמידות נמוכה יותר משמעותית לנפילות (ויעיד המכשיר של אשתי שהחלפתי לו מסך בעוד שלי עמד בהרבה יותר מזה).

אה ....

כן...

איך שכחתי... הכי חשוב!

3G - שלמקרה שזה לא ברור (כמו לרוב האנשים) זו מהירות גלישה באינטרנט הסלולארי - גבוהה יותר (שלרוב המחסום הוא מהירות הצגת הדפים בדפדפן - שנחש מה --- זהה בין 2 המכשירים)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני מאלו שעדיין הופכים בדעתם לגבי מכשיר האייפון, היו לי עשרות הזדמנויות לשחק בו ונהניתי מאוד , אבל לא ראיתי בו ייתרון משמעותי מהNOKIA N85 שלי, מלבד הנוחות המטורפת בגלישה בשימוש WIFI, שאצלי יכולה להיות מעט מסורבלת אבל אפשרית ויעילה בהחלט.

אני מצרף לך מבחן מפורט וארוך מאחד האתרים (אם לא ה-אתר) שמתעסק בהצגת ה3GS והשוואה בין האייפון 3G למודל ה-3GS ,

שניהם יצאו בינוניים מכמה סיבות בינהן זמן סוללה ביזיוני מאוד, ולך כחייל זה עלול להיות שיקול מכריע.

תקרא , מקווה שזה יעזור לך:

http://www.ilounge.com/index.php/reviews/entry/apple-iphone-3gs-16gb-32gb/

תהנה ובהצלחה,

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ליביו, אני חייב להתווכח איתך רק משום שאני בטוח שאני צודק: בעבר היה ברשותי אייפון 3G למשך חודש וחצי.

בימים הראשונים השתמשתי המון ב-WAZE עד שגיליתי שאני מחוייב בסכומים אסטרונומיים בגים גלישה באינטרנט הסלולארי של סלקום וזאת מבלי שידעתי בכלל!

מיד ביקשתי לחסום את האפשרות להתחבר בכלל לאינטרנט הסלולארי ומאז לא יכולתי לנווט יותר ללא התחברות ל-WIFI.

מסנה: הניווט התבצע דרך חיבור לרשת סלולארית/WIFI ולא דרך מקלט מובנה (שלא קיים בכלל ב-3G).

נ.ב. הנה בשבילך לינק שבו מצויין שב-2G אין שום GPS מכל סוג שהוא:

http://www.gsmarena.com/apple_iphone-1827.php

פורסם

ה WAZE אוהב נתונים כדי לבדוק ולדווח עומסים אתה מוזמן לראות איך הוא עובד גם ללא כרטיס סים בכלל.

(ישנה גם גרסה שבה ה WAZE מוריד את המפות מהרשת לפי הצורך בנוקיה 5800, אבל באיפון כל המפה על המכשיר וניתנת לניווט ללא שום צורך בתעבורת נתונים אם דיווחי עומסים לא מעניינים אותך)

ראיתי גם אצל חבר תוכנת IGO, היא עובדת אך ורק עם GPS וללא הורדה או העלאה של נתונים, עובדת על איפון כמו גדולה.

אני מצטער שלא הבנת איך ה WAZE עובד ועכשיו אתה שבוי בקונספציה שאין ל 3G מקלט GPS אמיתי, אבל יש לו.

הלינק שהבאת הוא של 2G, אף אחד לא אמר שיש לו GPS וגם אתה מתייחס ל 3G בכל הטרד, הקישור הנכון:

http://www.gsmarena.com/apple_iphone_3g-2424.php

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...