Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כמו שאתם יודעים יש לי שברולט מליבו משנת 1979 שיש לו טמבון ממתכת כזה שלא הכי קל לקדוח אותו בשביל להתקין חישני רוורס , במוסך שאני מטפל בו הציעו לי לקחת פרופיל אלומניום כזה כמו שיש בחלונות לחבר אותו מתחת לטמבון שלי ובו להתקין את חיישני הרוורס ,אבל מהוראות ההתקנה שאני ראיתי לגבי המוצרים האילו הם צריכים להיות מותקנים בגובהה שבין 50 ל 70 סמ' מהריצפה ואם אני יעשה מה שאני רוצה לעשות זה יהיה מותקן אולי 30 סמ' מהרצפה השאלה עם זה מפריע למשהו

בנוסף אשמח לקבל המלצה איזה דגם לקנות כי גם מימה שחפשתי בפורום כאן ובכלל יש המון דגמים והמון מחירים ואני לא יודע מה שווה ומה לא , לגבי התקנה אז אני יהיה המתקין ככה שאני רק צריך לדעת איזה דגם לקנות ומהיכן

מלבד זה כמו שאמרתי זה הולך להיות מותקן על פרופיל מאלומניום כאשר הטמבון שלי הוא מתכת עם זה משנה משהו

• תוכן חדש...