Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד כחודשיים, אחותי היקרה תהפוך אותי לדוד. כמובן שאני לא יכול להרשות לעצמי לצאת פארש ולהביא לה משהו מפדח, אבל מצד שני גם אין לי ממש מושג מה אני יכול להביא לה לרגל האירוע.

אחותי מתגוררת בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, יש לה בערך כל מה שהיא יכלה לחלום עליו, ואני לא ממש מצליח להשתחרר מהתחושה שמה שאני לא אקנה יהיה זול מידי או לא מספיק הולם.

מה אומרים? יש רעיונות?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דובי "לילה טוב" מTOYS R US

כל פעם שהילד מתחיל לבכות הוא מתחיל לשיר.

מבדר ויעיל כאחד.

199 ש"ח- אני ממליץ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תשובה רצינית - תעשה לה משהו בעצמך, זה הכי יפה.

אני לא יודע במה אתה מוכשר אבל זה יכול להיות הכל מ"כיס" קטן שתולים ליד המיטה לאחסון מוצצים וזה בדיוק חצי שעה לתפור או אפילו להדביק עם דבק מגע שתי חתיכות לבד, ועד פאזל מעץ וכו'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני לא יודע אם אפשר להשיג שם דיסקים של גיבורי ילדים בעיברית...או אם היא מעוניינת שהילד\ה ילמד עיברית, אבל במידה וכן,מבחר דיסקים של גיבורי ילדים(רינת גבאי,יובל המבולבל,יניב המגניב,טובי דובי ועוד ועוד ועוד) יעזרו לה המון כשהקטן יגדל.

במידה ואתה מעוניין ברשימה גדולה של שמות של דיסקים ,צור עימי קשר בפרטי.

פורסם

כמובן שאפשר לקנות גם את מה שהיא יכולה להשיג שם, גם שם צריך לשלם, ודברים איכותיים עולים די יקר.

למשל, בייבי סנס :

http://www.gozalimshop.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=78

או מובייל מיוחד.

אני אישית הייתי מביא משהו מיוחד מחנות מעצבים בארץ, כמו זאת:

http://www.coolyco.co.il/apage/6846.php

לביחירתך:

משטחים

מגבות עם כובע בשלל צבעים וקישוטים (אני לכל הילדים שלי עד עכשיו קונה כאלה , גם לבני 7-8.

הן מחזיקות 3-4 שנים, האיכות מדהימה, הנוחות עוד יותר).

לדעתי, גם בגדים מיוחדים או מצעים עם ציורים יפים יהיו מתאימים ויתקבלו בברכה - אל תחשוב שבארץ הזדמנויות יש מבחר של בגדים ממעצבים כמו כאן.

אני הגעתי למסכנה, שאם יודעים לאן ללכן כאן בארץ, בחו"ל אין מה לחפש בכלל.

אפשר גם לשלב כמה דברים שונים במתנתך.

שיהיה בהצלחה, גם לך בבחירה וגם לאחותך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

the sword of the day walker/יפה ושימושי.

Daywalker%20Sword%20of%20Trinity%2037inch%20sharp$41.80cost.jpg

מצד שני, אולי תשקול לתת לה ספר על בטיחות לתינוק לבית(אטימת שקעים וכאלה), או שרותי חברה המציעה את זה ומבצעת את האיבטוח בעצמה (בארה"ב יש כאלה אאל"ט).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אחותי מתגוררת בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, יש לה בערך כל מה שהיא יכלה לחלום עליו, ואני לא ממש מצליח להשתחרר מהתחושה שמה שאני לא אקנה יהיה זול מידי או לא מספיק הולם.

מה אומרים? יש רעיונות?

הציעו פה רעיונות טובים ולדעתי אם תמצא משהו כאן (ז"א משהו תוצרת ישראל שאתה יודע שאין שם, אם בכלל קיים כזה דבר) זה יכול להיות רעיון לא רע בכלל, אפילו משהו שיכול להזכיר לה גם את הילדות שלה בארץ.

אם לא מצאת ואתה עדיין מתחבט, פשוט תשאל אותה מה היא צריכה. האמת היא שקשה לי לחשוב על משהו שהיא תגיד שהיא צריכה כי ברמת המחייה היום-יומית הרבה יותר קל לחיות שם מאשר כאן - ולכן גם אם היא לא עשירה לא תהיה לה שום בעיה לקנות מה שהיא רוצה לעולל החדש.

בהצלחה :-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם היא שם אז אין לה:

ספרים לפעוטות בעברית - יש מלא.

קלטות DVD איכותיות - ממליץ לך על הקלטות של מיכל צפיר. הגדולה שלי, כשהיתה קטנה אהבה אותן מאוד. אלו קלטות שירים בעברית על כל מיני דברים בסיסיים (לא מתאים למערכת באוטו). יש גם קלטות של שירים ישראלים 'שירי ילדות ישראלית' הם מקסימים

אתה יכול להחליט שאתה קונה לה גם "קלאסיקות" בעברית כמו 'דירה להשכיר' 'המפוזר מכפר אזר' 'איה פלוטו' 'שמוליק קיפוד' ' 'האריה שאהב תות' וכד' המבחן אינסופי. גם אם היא לא תשתמש בזה יום אחרי הלידה זה יישאר עימה לכל החיים.

תוודא איתה שיש לה שם בקבוקים לתינוקות ללא ביספינול. דווקא בארץ הנושא הזה 'תפס' מאוד חזק. בחלק ממדינות המערב לא מתייחסים לזה לעומק.

מנסיון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
יש לה את כל מה שאפשר לקנות שם. תקנה לה משהו שאפשר לקנות רק כאן(או שקשה למצוא שם) :)

בראבו! את הדבר הזה בדיוק אני מחפש!

בכל אופן, ההצעות שעלו כאן מעניינות ובאמת שלא חשבתי על אף אחת מהן - ללמדכם כמה טוב אני במתנות :oops:

אני עוד צריך לחשוב איזו מבין כל ההצעות הכי תתאים, מבטיח לעדכן בסוף מה בחרתי.

תודה רבה לכולכם!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

1. נוסטלגיה - הכבש השישה עשר.

2. פרקטיקה :

-מצע לרצפה (מעין שמיכה עבה שאפשר להניח את הצאצא עליה + צעצועי תינוקות מחוברים).

- סבון נוזלי מיוחד לעור של תינוקות בני יומם (יש להם רגישות מיוחדת ויש מוצרים מיוחדים שמשמנים את העור, מומלץ - מוצרי חברת WELEDA, לא בטוח אם מוכרים אותם בארץ).

- "שק שינה לתינוק" - כן, כן. זה פותר בעיות של שמיכה שמכסה את הפנים שלהם (לא עלינו) וכן מונע מהם לבעוט בשמיכה ולהתעורר מוקדם מידי....

- פרשנות ל"שפת תינוקות" , זה לא מושלם ו100% מדוייק אבל לא חרטא, יש להם צלילים די קבועים לרצונות בסיסיים- http://www.dunstanbaby.co.il

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

מוכרים ולדה בארץ וזה באמת אחלה אבל יש יותר טוב וכחול לבן :

http://lavender.co.il (למען הסר ספק אני לא קשור אליהם בשום צורה, סתם לקוח מרוצה)

בתחום ה DVD ממליץ בחום על "שמוליקיפוד" וה DVD של יהודית רביץ שנקרא "גם אני רוצה חיבוק" וזו הפקה מעולה עם שירים ממש יפים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...