Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו חזרתי מבדיקה מה אתם אומרים על הנתונים:

סובארו B4 שנת 2005 יד שלישית כאשר יד ראשונה ליסנג

הרכב עצמו קוסמטית וחיצונית ממש יפה ללא דופי

והפירוט בדיקה (אני רושם רק מה שלא תקין)

-משמעות גבוהה:פירוק החלפה פח חזית כולל גשר עליו מולחם,תיקון דופן פנימית בתא המנוע-מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה?

-משמעות נמוכה:תיקוני פח וצבע בגוף הרכב,פירוק החלפה מכסה מנוע,פירוק החלפה דלת אחורית ימין,תיקון כנף אחורית ימין המחוברת כחלק מגוף הרכב,תיקון תאונה בחזית

-משמעות שולית:לחיצות בפח ופגמים בצבע

-העברת כוח:חופש דיפרנציאל-אפשר להסביר לי מה זה דיפרנציאל?

תודה לכם

פורסם
עכשיו חזרתי מבדיקה מה אתם אומרים על הנתונים:

מה יש להגיד? הכל כבר כתבת. תאונת חזית עם ירידת ערך המתחילה ב 2%- ומשם רק השמאי יכול לקבוע.

בנוסף החלפת דלת ותיקון כנף אחורית מולחמת, תרשום לעצמך עוד ירידת ערך.

העברת כוח:חופש דיפרנציאל-אפשר להסביר לי מה זה דיפרנציאל?

יש 2 דיפרנציאלים ברכב הזה. לא מובן על מה הם מדברים וכיצד בחנו אתמה שרשמו. על מנת לבדוק את הטענות מומלץ להגיע עם הרכב למוסך המתמחה ברכבים מסוג זה או רכבי הנעה אחורית וכפולה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

חסרים B4 בשוק שאתה חייב אחת שהיתה בליסינג ועברה לפחות שתי תאונות (אחת מקדימה ואחת מאחורה)?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא חסר כאלה אבל ניראה לי שהמחיר משתלם המחירון שלה 78000 ואני יכול לקחת אותה ב 62000

מה אומר?

והקטע הזה עם הדפרנציאל במיקרה ההכי גרוע זה משהו יקר לסדר אותו ?כי אני לא יודע מה זה

פורסם
והקטע הזה עם הדפרנציאל במיקרה ההכי גרוע זה משהו יקר לסדר אותו ?כי אני לא יודע מה זה

גםאנחנו לא יודעים. זאת הנעה כפולה, יש דיפרנציאל בתוך הגיר האוטומטי והשני בציר האחורי. איפה חופש, מה חופש..... לא ידוע. עלויות יכולות להיות בלתי מבוטלות, מצד השני יכול להיות שהכל תקין פיקס.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...