Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני עובר לדירה אחרת. היום, אני מחובר דרך מודם אינטרנט סלולרי של אורנג', וקו סלולרי של אורנג'.

לא מחובר לטל' קווי, לא מחובר לכבלים.

בדירה שאני עובר אליה, אני מעוניין בטל' קווי, אינטרנט שאיננו מודם סלולרי, וחבילת ערוצים לטלוויזיה.

HOT לא באים בחשבון.

נשאר YES . מה לדרוש מהם, מה צריך לקבל מהם, הבנתי שכאשר "מתעקשים" עמם, הם נותנים יותר. עלויות?

(אני רוצה שיהיו ערוצי סרטים טובים, ילדים, וערוצים ברוסית). לא ידוע לי בדיוק מה עוד יש, את זה אני רוצה.

לגבי טל' קווי ואינטרנט, קבלתי הצעה מאורנג', 129 שח ל1200 דקות, כל היעדים, כולל קו אינטרנט.

או 2400 דקות לכל היעדים, ב 268 שח, כולל קו אינטרנט .

נאמר לי שב"בזק בינלאומי" שזו חברת בת של "בזק" , ניתן לקבל חבילה טובה יותר מאשר ב"בזק" עצמם, ואולם, לפני שאני מתחיל בבדיקות, אודה לחברים אם תאירו את עיני, ותעירו את הערותיכם.

מה חשוב?, ממה להזהר?, האם יש חבילות טובות המוכרות לכם?, או משהו שכדאי להתרחק ממנו?

אלפי תודות

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לאינטרנט סלולרי יש הרבה יתרונות, אבל קצת מפריע לי שיש מכשיר סלולרי שמשדר 24/7 בבית

אם אתה עושה טלויזיה דרך יס, סיכוי גבוה שתוכל לקבל מהם סבסוד משמעותי לאינטרנט (ADSL כמובן)

ולגבי קו טלפון שצריך עבור ADSL, בדירה שאני שוכר לא היה קו טלפון וכשעברנו ליס הם התקינו קו טלפון על חשבונם, אני לא לקוח של בזק ולא משלם להם אגורה

אחרי שיש אינטרנט, אתה יכול לעשות טלפון קוי בבית גם דרך רוב ספקיות האינטרנט היום (נטויז'ן למשל מציעה שירותים כאלה)

ועוד משהו שחשוב לציין - האינטרנט הסלולרי מתהדר ב"עד 7.2MBs", שלכאורה זה יפה מאד אבל -

• לא בכל מקום הקליטה של הרשת כזאת שמאפשרת מהירויות כאלה
  • מהירות ההעלאה נמוכה מאד (במיוחד אם אתה רוצה להשתמש בשירותי טלפוניה דרך האינטרנט, יש לזה משמעות)
  • ישנה הגבלה על כמות התעבורה החודשית ולרוב המחיר של חבילות האנטרנט הסלולרי קופץ פלאים כמדברים על כמות תעבורה גבוהה יותר

שששששששששירוקו אדומה

• תוכן חדש...