Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

איך אני יכול להעריך מה נפח נגלישה שלי?

לדוגמא: אם אני נכנס דרך המכשיר אורנג שלי לגימייל 5 פעמים ביום לבדוק מיילים עם שהייה של 2 דקות באתר כל פעם.

איך אני יודע מה נפח הגלישה הזה?

(בהתאם אני יכול לבדוק את זה מול חבילת הגלישה שלי ואם חרגתי מהחבילת גלשה שלי).

:|

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

על מנת לדעת מה החבילה שלך וכמה מתוכה ניצלת כנס לאתר של אוראנ'ג ומשם תכנס ל"חשבונית שלי".

בצד ימין תראה אופציה של מצב חשבון עדכני לאחר שתכנס עליו תראה שם גם סעיף של גלישה, שם תוכל לראות את הנתון המבוקש.

פורסם

באורנג': 1010*, לאחר ששתשמע על החיוב החודשי, יש "חיובים וזיכויים שונים", שם תוכל לשמוע(מערכת דיי עילגת אגב),

בפלאפון: 199*, להתייבש רבע שעה עד שנציג יענה, ולקבל ממנו את היתרה.

שים לב[לב גדול]: אני הייתי לקוח של אורנג', לאחר חודש מלא פעילות אנטרנטית, הגיע אליי חיוב של 500 שקל מאורנג'(ממוצע 150, מתוך זה, 70 שקל על חבילת גלישה), מסתבר שחרגתי ב-850 מגה, אז חוייבתי על סכום מטורף בעליל[במחיר גלישה של 5 חודשים],

פנייה זריזה לאורנג', הביאה לתגובה מגעילה מאורנג': "יש לך היסטורית זיכויים ארוכה, אנחנו לא מזכים אותך" (טיפ קטן, שימו לב כמה זבל דוחפים לכם בחשבונית וכמה אפשר לחסוך), הצהרתי כי במידה ואני לא אקבל זיכוי על הסכום, אני עוזב את אורנג', סיימתי בכך שאמרתי לנציגת שירות שחשבון פשוט יגלה שאם אני עובר לחברה אחרת תוך חודשיים הם מתחילים "להפסיד" את הסכום הזה, לא ממש הזיז להם, אז עזבתי.

עברתי לפלאפון, החסרון היחיד הוא שכדי לתפוס נציג שירות ב-199* צריך לאבד חצי שעה מהחיים, אבל עם חשבונית חודשית של 200 שקל קיבלתי גם מחשב נייד וגם כרטיס סים.

----

• תוכן חדש...