Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

הרכב שלי הוא טויוטה קורולה 2002

ברכב זה יש רדיו מובנה בחלק העלין של הדשבורד. אני מעוניין להחליף את כל היחידה ולהתקין רדיו דיסק

אני יודע שיש פאנל / מתאם מיוחד שמתלבש במקום הרדיו המובנה וניתן להתקין בו כל רדיו דיסק סטנדרטי.

השאלה היא איפה אני יכול לקנות את הפאנל/מתאם הזה??

חרשתי בחיפושים בגוגל + EBAY אבל לא מצאתי מקום שניתן לקנות ברשת את המתאם הזה...

אגב לפני כשנה בררתי אצל גיל-קאר ונאמר לי שאפשר להשיג אצליהם פאנל/מתאם כזה אבל רק אם ההתקנה של המערכת מתבצעת אצליהם! כלומר הם לא מוכרים רק את הפאנל בלבד!!

מישהו בבקשה יכול לעזור לי בנושא ולמצוא מתאם כזה לרכישה ברשת! אני רוצה להתקין את כל הסיפור לבד

תודה רבה

אגב כך נראה הפאנל/מתאם

פאנל1.JPG

פורסם

תריץ חיפוש - רשמתי את זה כבר כמה פעמים בפורום לגבי איך לפרק ברכב הספציפי הזה את הרדיו המקורי.

ואתה לא צריך שום פאנל מתאם - יש שם מקום מובנה ומוכן לרדיו דיסק סטנדרטי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ידידי!

אם תשים לב לא שאלתי כיצד לפרק את הרדיו המקורי...

אני מחפש מקום בו אני יכול לקנות פאנל חדש לאחר שאני מפרק את הרדיו המובנה...

אני חושב שאתה טועה כשאתה אומר שלא צריך שום פאנל... (שים לב לתמונה שהצגתי במקור בא רואים את הפאנל)

הרי לאחר שאני מפרק את הרדיו המובנה נותר לי חלל שלם ללא פלסיטק מתאים שיעטוף את הרדיו דיסק

אשמח באם תעזור לי למצוא את האשכול שפירסמת בנושא המתייחס לכך שלא צריך פאנל

צירפתי תמונה למצב המקורי שלי כך שניתן לראות שחייבים איזה פאנל חדש לאחר שאני מפרק את המובנה

תמונה058 (Small).jpg

פורסם

ידידי

אני חושב שאתה ממהר להגיב וגם לתקוף אחרי שכבר עניתי לך... מנסיון... עם הרכב הספציפי... שהיה אצל אבא שלי חמש שנים ועכשיו אצל גיסי כבר מעל שנתיים.

לא צריך שום פאנל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תוקף? חס וחלילה...

בכל מקרה אני עדיין לא מבין ואשמח באם תוכל לפרט קצת יותר

צא מנקודת הנחה שפירקתי את כל התושבת של הרדיו המובנה. ונכון יש שם מקום מובנה להרכיב רדיו דיסק

אבל עכשיו צריך איזה פאנל או תקרא לזה "מתאם" מיוחד שיושב מסביב לרדיו דיסק בדיוק כפי שרואים בתמונה הראשונה שהעלתי..

אני משוכנע בזה! אחרת כל החלק העליון חשוף. אי אפשר סתם כך להשאיר את הרדיו דיסק החדש

תודה

פורסם

מה שקורה זה שברגע שאתה תפרק את היחידה העליונה אתה תשאר עם גומחה בתוכה יש מקום מוכן מראש להתקנה של רדיו דיסק סטנדרטי.

הגומחה הזו כבר מרופדת בציפוי של הדשבורד וככה זה צריך להיות.

HU (רדיו דיסק) חדש מגיע עם כלוב שמכניסים לתוך התושבת בה אתה מתקין אותו ומסביב לרדיו דיסק גם יש מסגרת פלסטיק שמסתירה את האזור הזה שאתה פוחד שיראו.

מה שאתה תקבל זה רדיו דיסק שיושב בתוך גומחה מוכנה מראש בשבילו והמסגרת של הרדיו דיסק היא כל מה שאתה צריך.

למה שלא תנסה למצוא טוויוטה קורולה כזו חונה ברחוב ותראה בעצמך? - זה לא רכב נדיר...

Pioneer TS-X150

פורסם

ראשית תודה על ההסבר.

אכן הסתכלתי על רכבים מהדגם הזה שביצעו את ההחלפה שביצעתי וצרפתי אפילו תמונה בהודעה המקורית שלי.

עכשיו לאחר שאני מפרק את הרדיו המובנה אני נשאר עם הגומחה הזו:

http://www.fitaudio.com/storedimages/toy_corolla_99/h5.jpg

אתה רוצה להגיד לי שאני אקבל מסגרת שתסתיר את כל החלק העליון של הגוומחה הזו?

מוזר, אני אבדוק זאת למרות שעדיין נראה לי שמשהו חסר כאן בפאזל

h5.jpg

פורסם

איך פירקת בדיוק את היחידה העלונה?

האם הסרת את הפתחים של המזגן והגעת לשני ברגים שאתה צריך להבריג החוצה?

כי היחידה העליונה סה"כ תפוסה של שני מוטות קטנים והיא יוצאת החוצה מבלי להשאיר את כל הבלאגן הזה...

באמת - תחפש את ההסבר שנתתי פה לפחות לשני חברי פורום עם רכב זהה לשלך ואני לא זוכר אי פעם שמישהו הגיע למצב שאתה הגעת אליו.

אתה יכול להראות את התמונה של החלק עצמו שהוצאת החוצה? כי לא ככה הוא אמור לצאת. לא מהנסיון שלי לפחות.

נ.ב - אם תביט בתמונה הראשונה שאתה בעצמך העלית - אתה יכול לראות שהרדיודיסק יושב בתוך גומחה.

ליחידת ראש המקורית יש פלסטיק דק מאוד שפשוט סותם את הפתח שלה - הגומחה הזו לא אמורה לצאת ביחד עם היחידה המקורית.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני חושב שעכשיו הבנתי אותך...

אגב את התמונה העלתי מתוך המדרך הזה שמצאתי ברשת לפירוק (עוד לא ממש פיקתי ברכב שלי)

http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=139

בכל מקרה שים לב לתמונה שצילמתי מהרכב שלי!

אם הבנתי אותך אתה מתכוון שמה שבסופו של דבר מתפרק זה מה שסימנתי באדום!! ואילו כל המסגרת הכחולה נשארת , והיא זו שתסתיר את הרדיו דיסק שאתקין במקום הראש המקורי. (המסגרת האדומה זו בעצם המסגרת של הראש המקורי)

ואז זה מסתדר לי אם מה שרשמת שמסגרת פשוטה תתאים ולא צריך שום פאנל מיוחד

אני בכיוון?

תמונה058 (Small).jpg

פורסם

בינגו...

עריכה -

סה"כ בכדי לפרק את הרכב הזה אתה צריך 5 דקות עבודה.

אתה מוציא את המאפרה.

מוציא את שלושת הכפתורים של המגגן, מושך החוצה את הכיסוי פלסטיק של בורר הסירקולציה פנימית\חיצונית

ואז אתה מושך את המסגרת מלמטה באזור של המאפרה בעדינות החוצה - זה תיקתקים יוצא ממש בקלות ותהיה לך גישה ואתה אמור לראות את הברגים שתופסים את יחידת הראש.

אם אתה עדיין לא רואה אותם אז אתה צריך למשוך החוצה את התריסים של המזגן ואז אתה תראה אותם, שני ברגים - אתה צריך מפתח 10 והופס היחידה העליונה פשוט יוצאת לה במשיכה עדינה החוצה.

תתחיל דווקא מלהוציא בעזרת מברג שטוח (בעדינות שלא לסרוט את הציפוי של הדשבורד) את הפתחים של המזגן ממש מתחת ליחידה העליונה, עד כמה שזכור לי שם הברגים שאני מדבר עליהם נמצאים.

בהצלחה.

Pioneer TS-X150

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את השרשור ... גם לי יש קורולה 2002 ואני רוצה להתקין את הרדיו בקונסולה העליונה.

שאני מפרק את הקונסולה מה שיוצא לי זה התמונה בהודעה #7 . מה שמסומן בתמונה בהודעה #9 בכחול ואדום נראה שהוא מקשה אחת שלא ניתנת להפרדה. אני מפספס משהו ?

פורסם

תעלה תמונות ברורות של הרדיו שלך לאחר פירוק ואת סדר הפירוק - איזה חלקים פירקת בכדי להגיע לאילו ברגים.

הרדיו המקורי ברכב הזה יושב בתוך תושבת שמוכנה מראש לקלוט שם רדיו 1DIN סטנדרטי.

Pioneer TS-X150

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כדי להגיע לזה הייתי צריך לפרק את פתחי המזגן ולהבריג 2 ברגי 10 ממ כדי שהקונסולה תישלף החוצה. יש מצב שהבעלים הקודם הוציא את תושבת ה1DIN ?

19cf9c405969fa770ec3fe6aec0a6377.jpg

5f3d9c2e10dafb6ac2340b5ac7d8c00a.jpg

• תוכן חדש...