Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר זמן מה אני מסוקרן לגבי יבוא אישי של מאזדה 3 2.0 ידנית. לדעתי, התמורה, במיוחד ביחס למחיר וההיצע של מכוניות ידניות בארץ היא לא פחות ממעולה. מנוע חזק, התנהגות כביש קרובה לספורטיבית, אמינות ופרופיל נמוך (לא רק של הצמיגים :wink:). לדעתי זאת אלטרנטיבה מעולה לרכב ספורטיבי.

מכוון שנזק מוטורס שמים עלינו אתם יודעים מה ובאיזה גודל, האפשרות היחידה היא יבוא אישי.

אני יודע שאי אפשר לייבא מארה"ב מכוניות יפניות, אך מצד שני שמעתי שהביאו לפה מיאטה... עם כל חוקי היבוא החדשים אני כבר מבולבל.

מישהו יודע אם זה אפשרי? ואם כן, האם המחיר הסופי יהיה לפחות לא יקר יותר מקניית מקבילתה האוטומתית מאותו שנתון בארץ? הרי ידוע שככל שהמכונית זולה יותר לקנייה בארץ כך יורדת כדאיות היבוא.

תודה!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר ייבוא אישי הייתי מיבא משהו יותר מעניין, אבל אם אתה אוהב את המאזדה....

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לדעתי יהיה נחמד לראות\לדעת שיש מאזדה 3 מנוע 2000 והכי חשוב ידנית בארצנו הקטנה. למראית עין, מאזדה רגילה, אבל מעיפה כל מאזדה דומה לה על הכביש 8)

מצטער שאני לא עונה לך על השאלה אבל אני מחזק את ידייך חחח :-)

פורסם

כן אבל כל הבלאגן של יבוא אישי ובסוף לנהוג על מאזדה 3, מילא אתה מביא רכב ספורטיבי אמיתי או לפחות משפחתי ספורטיבי בסגנון של סקודה RS ודומותיה, אבל מאזדה ידנית??

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אפשר לייבא MPS...רק תמצא מוסך שמוכן לטפל בה ועדיף ייבוא מאירופה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני בזמנו היתעיינתי לגבי אישור ייבוא מדלק מוטורוס לMPS ונענתי בשלילה חד משמעית.

עכשיו הבנתי שניפתחה האפשרות לקבל אישור ייבוא שלא דרך היבואן הרישמי אז אולי יש לך סיכוי במידה וזה נכון.

פורסם

תביא RX8 אם כבר, מנוע וונקל 1.3 עם 220 כוחות סוס ותחום סל"ד עד הגג.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

בארהב המאזדה נמכרת עם מנוע 2.5 ויש גם גיר ידני ואני לא חושב שיש שם מנוע 2.0 ליטר. בכל מקרה גם אני לא הצלחתי עדיין להבין מה קורא לגבי ייבוא של רכב תוצרת יפן מארצות הברית -כמו שהבנתי עדיין אי אפשר

לגבי כדאיות אם זה חדש מהדילר אז לא כדאי כי עלותו שם כ 20 אלף דולר לכן בחישוב גס זה יוצא כ 170 אשח

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
תביא RX8 אם כבר, מנוע וונקל 1.3 עם 220 כוחות סוס ותחום סל"ד עד הגג.

כמה כבר יש אנשים בארץ שיודעים לטפל במנוע וונקל, שלא לדבר על חלקים שאין בכלל.

• תוכן חדש...