Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון כללי- דייהו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 18, ומקבל עוד מעט את האוטו הישן של סבא- דייהו ריסר 94' ידנית.

רציתי לדעת בכללי איך האוטו, ממי שהיה לו או יש לו כרגע.

מעניינים אותי מספר נושאים :

1.איך צריכת הדלק שלו בכללי?

2. איך הוא נוסע? האם יש לו מספיק כח לעליות, האם הוא זריז, או עגלת סןפר עם מנוע קוריאני כושל.

3. אמינות.

בינתים זהן.

חבר אמיתי זה אחד שיקנה 2 בזוקה ולא זום אחד

פורסם

כמו שאתה יכול לראות בחתימה, שלי (של אשתי) אוטומטית.

כך שלגבי כח וצריכת דלק הנתונים שאתן לך יהיו כנראה נמוכים יחסית לשלך.

בעיקרון צ"ד ממוצעת (עירוני-בינעירוני) עומדת אצלה כרגע על 1/8 שזה די סביר לרכב אוטומטי מיושן.

לא הייתי בונה עליה ב"פתיחות" או "סגירות שעון". זהו רכב משפחתי לא ספורטיבי, וגם המתלים וההגה לא יעודדו אותך לקחת את הרכב למגבלות. זה רכב להתנהלות רגועה של אישה עם ילדים.

מבחינת אמינות בסיסית אין בעיות מיוחדות ברכב מטופל. המנוע הוא מנוע מיושן של GM.

8 שסתומים SOHC עם הזרקת דלק מבוקרת מחשב של BOCSH . לא משהו לספר עליו בפורום ביצועים אבל אמין מאד.

אני מקפיד על נוזלים איכותיים (נוזל קרור פרסטון ושמן סינטטי מלא, כרגע של מובייל).

לא מכיר את הגיר הידני, האוטמטי הוא גם של GM , שלושה הילוכים.

עיקר הבעיות ברכב היו מכוון הפלסטיקה, שניסתה ללא הצלחה לחקות את האמא המיתולוגית, האופל קדט, ומכוון מערכת החשמל.

לא להתרגש, מדובר בדברים שעם ידיים טובות וקשרים בפירוקיה ובחנות החלפים הקרובות נפתרים בקלות.

סה"כ הגברת מאד מרוצה מהרכב. אני מעניק לו תשומת לב מינימלית והוא משרת אותה בנאמנות ככלי תחבורה בסיסי .

אם אתה מחפש רכב דאווין, חפש במקום אחר.

בשנתיים שהרכב אצלי , צברתי הרבה נסיון בפרוק והרכבה שלו. אם תצטרך עזרה-בשמחה. אני פה ובפרטי.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כלי תחבורה בסיסי.

מנוע פשוט ולא חזק במיוחד, אבל האוטו קל, וכתוצאה מכך איננו עגלה.

מתלים ספוגיים ורכרוכיים, לא אוטו ספורטיבי בכלל. אמין למדי.

פלסטיקה מתפרקת, אבל בכל מקרה, בכל אוטו בן 15 שנה ומעלה אתה אמור לצפות לזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...