Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הכבל שמקשר בין הפאנל למכשיר. כל הפקודות שה HU יודע לעשות עוברות דרך הכבל הזה. כבל לא תקין = חלק מהפונקציות לא עובדות, החל מזה שהרדיו בכלל לא נדלק דרך זה שכפתורים מסויימים לא עובדים וכו'.

בקיצור - הכבל הזה חייב להיות תקין ב 100%.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי רצוי לדעת מה הבעיה קודם כל.

מזה לא עובד? לא תקין? קרוע במזיד? מנותק מההלחמות?

רצוי להכניס אותו למעבדת תיקונים, אני יודע שסיימון אלקטרוניקה מתקנים מכשירים כאלו (למרות שבפעמים האחרונות הם התחילו לזייף קצת והתקלות חזרו על עצמן).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ישראל, כדי לבדוק מה שאמרת צריך לראות את המכשיר ולהרגיש לא ?

אני לא חושב שאני יידע לענות על השאלות ששאלת גם אם אראה אותו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום ,

אשמח לדעת מי מהמשירים טוב יותר -

9855 מול אקליפס 8445, שתיהם יד שניה 900 שח.

אפשר חוות דעת מי איכותי יותר, בעל יותר כיוונים וכו ?

תודה רבה, מוטי.

פורסם

את ה 8445 מצאתי מככב בכמה וכמה שרשורים בהם דיסקסו על ה HU הטוב ביותר.

מצד שני פאנל נשלף הוא לדעתי בגדר MUST במדינתו הקטנטונת וזו הסיבה היחידה שבגללה הייתי פוסל אותו.

ה 9855 הוא מכשיר ממש לא רע ויענה על הצרכים של רוב המשתמשים ה"כבדים". שתי הסיבות שבגללן הייתי פוסל אותו הן ממשק משתמש זוועתי ונוחות תפעול אללה יוסתור (יאללה, מי הראשון לקפוץ? :wink:).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פאנל נשלף לא משמעותי , הולך להיות מותקן בתא הכפפות בעז"ה.

דיברו על האקליפס 8445כ:הכי טוב בעולם ?

הדבר היחידי שטיפה עוצר הוא שב3WAY, הוא לא מאפשר לחתוך את המידבאסים ביותר מ200 hz.

פורסם

מוטי אתה מתכוון להתקין את הHU בתא הכפפות לא?

אני מאוד אהבתי את ה9855 אם זה בסאונד , פונקציונליות וממשק תפעול שלדעתי אפילו עם הפס נגיעה הידוע לשמצה , אני אישית דיי חיבבתי אותו.

הסיבה היחידה שהטסתי את המכשיר הזה היא בגלל באג מרגיז , בשימוש בקרוס האקטיבי לפעמים נשמעים " פלוצים " במידבאסים כשהם בסלופ 18 \ 24 , לי זה הפריע ולכן הוא פינה את מקומו לטובת ה785 שלדעתי היה עדיף עליו.

ככה שאם אתה מתכנן הגברה אקטיבית קח את זה בחשבון.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אוקי שגיא , תודה רבה חשוב לדעת, הגברה אקטיבית אכן בתכנון .

אז כנראה שה9855 נפסל , אך עדיין יש את העניין שאי אפשר לחתוך ב3WAY(אולי בעתיד )מעל 200 HZ למידבאסים.

פורסם

מוטי למה אתה מתכוון שאי אפשר לחתוך את המידבאסים מעל 200HZ ?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מוטי, כנראה שלא הבנת נכון.

אם אתה עובד עם סט קידמי 2 חלקים אקטיבי+סאב, אתה לא תוכל לחתוך את היציאה התחתונה, כלומר את הסאב מעל200.

כשאתה עובד בצורה כזאת אז זה לא נורא, כי במילא לא תצטרךלחתוך את הסאב מעל 200.

במידה ותרצה מתישהו לעבור לסט 3WAY קידמי מלא, תהיה לך בעיה עם הוופרים.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
הקרוס ב8445 , לפי מה שהבנתי , לא יכול לחתוך את המידבאס (כשעובדים 3WAY) נניח ב1000HZ אלא רק עד 200 ומטה.

שים לב מתנאל

ב2WAY+סאב לא אצטרך , כי אני לא יחתוך את הסאב מעל 200

פורסם

כשאתה עובד עם סט קידמי 2 חלקים+ סאב, אתה בעצם כן עובד במצב 3WAY,

יש לך 3 יציאות RCA:

העליונה-לטוויטרים

האמצעית-למידבאסים

התחתונה-לסאב וזאת היציאה שאתה לא יכול לחתוך אותה במעל 200.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...