Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה קניתי את הרכב בידיעה שהסאן רוף לא נפתח ודורש תיקון, הבעיה היא שקניתי אותו ביום קייצי והנבלה לא טרח להגיד שהסאן רוף מטפטף שיורד גשם.

עכשיו השאלה שלי היא, האם אני יכול לחליף רק את הגומיות וכך להפוך אותו לאטום, או שנשאר בצורה הנוכחית (מסקינטייפ שקוף) עד שאחליט לעשות את הפרוייקט ולהחליף את מה שמקולקל שם?

ואם כבר פתחתי את הת'רד הזה, איפה מומלץ לתקן את סאן רוף, הרצתי חיפוש ורוב ההודעות הן דיי ישנות.

ואני מאמין שהשתנו כמה דברים, אנשים, מספרי טלפון וכו'.

אז בבקשה המלצה על מקום שאולי יפתור את בעייתי.

תודה מראש

פורסם
מצטרף על ההמלצה לגנות אחלה שירות ואחלה עבודה המחיר יקר אבל תשכח מהבעיות לתמיד עם הסאן רוף

השאלה כמה יקר..... להתחיל לחפש תורם לכליה שלי????

פורסם
השאלה כמה יקר..... להתחיל לחפש תורם לכליה שלי????

הפוך גוטה, הפוך :lol:

אם כבר אתה מחפש חולה. אתה הוא ה'תורם'...

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

3100 ש"ח .....ממש לא זול. :roll:

לפותח הנושא,תעשה מה שאני עשיתי - איטום ע"י סיליקון שחור. לא נראה להיט אבל לפחות לא נכנס מים לתוך האוטו.

• תוכן חדש...