Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחלק ממערכות הזרקת הניטרו ניתן להוסיף שסתום PURGE.המטרה של שסתום הPURGE היא לאפשר פליטה של גאז הניטרו שהצטבר במערכת - כך שבלחיצה הבאה לא ייכנס גאז למנוע.

את פתח היציאה של השסתום ניתן למקם היכן שרק רוצים - לרוב ממקמים אותו ליד השימשה הקידמית,או בפגוש (ר' מהיר ועצבני 2).

לרוב השימוש העיקרי אינו טיהור המערכת מגאז עודף,אלא האפקט הויזואלי של סילון גאז הפורץ מן הרכב.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

יש סיכוי שאני רושם משהו דפוק

אז בבקשה לא לצחוק..!!

לא חבל על הנוס??? :shock:

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם
יש סיכוי שאני רושם משהו דפוק

אז בבקשה לא לצחוק..!!

לא חבל על הנוס??? :shock:

לא חבל על עלות ההתקנה?

אני מכיר פתרון זול יותר שכולל קופסת שימורים של שעועית. :onfire::drinking: :crazyeye:

פורסם

זה טוב למקבלים ב**ת!! :D:D

אחלה קירור, או אחלה פיצוץ ? :D:D

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני מוכן לשבת ליד הגלגל האחורי של הדבר הזה ולעשן קופסה. (רק צריך לפתור את הבעיה שאני לא מעשן).

בניגוד למה שחלק מהאנשים פה כנראה חושבים, ולמיטב ידיעתי הדלה, ניטרוס זה תחמוצת החנקן שזה גז צחוק, וזה לא דליק לחלוטין. הקיק שזה נותן למנוע לא נובע מפיצוץ או בערה של הניטרוס עצמו אלא מכך שהגז הזה, שנשמר דחוס, מתפשט. כמו כל גז שמתפשט הוא גם מתקרר מאוד תוך כדי (ע"ע הגז של המזגן שלכם).

מכיוון שהוא מוזרק לתוך סעפת היניקה הוא מקרר מאוד את התערובת. תערובת קרה = יותר דלק ויותר אויר בפחות נפח = יותר מומנט = יותר הספק. בעצם זה משמש כ'סופר אינטרקולר'.

אז צר לי לנפץ את האשליות של מישהו שאולי חושב שניטרו זה סוג של פצצה. ניטרו זה חנקן. לעומת זאת ניטרו-גליצרין זה תרכובת שכוללת חנקן והיא חומר נפץ, אבל את זה אני לא ממליץ לדחוף למנוע.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
אני מוכן לשבת ליד הגלגל האחורי של הדבר הזה ולעשן קופסה. (רק צריך לפתור את הבעיה שאני לא מעשן).

בניגוד למה שחלק מהאנשים פה כנראה חושבים, ולמיטב ידיעתי הדלה, ניטרוס זה תחמוצת החנקן שזה גז צחוק, וזה לא דליק לחלוטין. הקיק שזה נותן למנוע לא נובע מפיצוץ או בערה של הניטרוס עצמו אלא מכך שהגז הזה, שנשמר דחוס, מתפשט. כמו כל גז שמתפשט הוא גם מתקרר מאוד תוך כדי (ע"ע הגז של המזגן שלכם).

מכיוון שהוא מוזרק לתוך סעפת היניקה הוא מקרר מאוד את התערובת. תערובת קרה = יותר דלק ויותר אויר בפחות נפח = יותר מומנט = יותר הספק. בעצם זה משמש כ'סופר אינטרקולר'.

אז צר לי לנפץ את האשליות של מישהו שאולי חושב שניטרו זה סוג של פצצה. ניטרו זה חנקן. לעומת זאת ניטרו-גליצרין זה תרכובת שכוללת חנקן והיא חומר נפץ, אבל את זה אני לא ממליץ לדחוף למנוע.

אהבתי :D

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

התשובה שלך היא נכונה באופן חלקי, ויש לטעמי בכך חוסר אחריות. אמנם NOS אינו דליק, אך שכחת לציין ש-35% ממנו הם חמצן. חמצן - כפי שיודע כל בוגר שיעורי מדע של כיתה ז' הוא מעודד בעירה - כלומר מאוד לא כדאי לקרב חומרים דליקים או דולקים לזרם של חמצן מכיוון שעלולה להיגרם בעירה מהירה מהרגיל שעלולה להיהפך למסוכנת מאוד.

גז חנקן עצמו אכן לא מסוכן בצורתו הגולמית.

למידע כימי כללי על החומר, ניתן לגשת לעמוד הזה:

http://www.camd.lsu.edu/msds/n/nitrous_oxide.htm

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם
התשובה שלך היא נכונה באופן חלקי, ויש לטעמי בכך חוסר אחריות. אמנם NOS אינו דליק, אך שכחת לציין ש-35% ממנו הם חמצן. חמצן - כפי שיודע כל בוגר שיעורי מדע של כיתה ז' הוא מעודד בעירה - כלומר מאוד לא כדאי לקרב חומרים דליקים או דולקים לזרם של חמצן מכיוון שעלולה להיגרם בעירה מהירה מהרגיל שעלולה להיהפך למסוכנת מאוד.

צר לי אבל הרמת לי להנחתה ....

גז מימן מאוד דליק, נכון ?

חמצן זה מאוד מאוד דליק, נכון ?

אז חומר שמורכב מפעמיים (!) מימן ועוד חמצן (!!) הוא נורא מסוכן :!::onfire:

רמז למתקשים: H20 = שני מימן וחמצן = מים

פורסם
צר לי אבל הרמת לי להנחתה ....

Unusual Hazards: Oxidizing agent. May accelerate combustion. Contact with flammable materials may cause fire or explosion. Container may rupture die to heat of fire. Decomposes explosively at high temperature. No part of a container should be subjected to a temperature higher than 52C. Vapors form from this product and may travel or be moved by air currents and ignited by pilot lights, other flames, smoking, sparks, heaters, electrical equipment, static discharges or other ignition sources at locations distant form product handling point. Most containers are provided with a pressure relief device designed to vent contents when they are exposed to elevated temperature.

פשוט היית צריך למחול על כבודך ולבדוק את עצמך. למה להמשיך לעשות מעצמך צחוק?

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

:oops:

לא תמיד מנצחים את המשחקון בהנחתה ... כבוד.

"חייך - אכלת אותה!" :wink:

בכל זאת חשוב (לי) לציין שלא מדובר בחומר נפיץ אלא כזה שמוכן משום מה לשחרר את החמצן שלו בקלות (מה שבוודאי עוזר לבערה, אם היא נמצאת בסביבה).

• תוכן חדש...