Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקנתי מערכת דאבל דין בסובארו ליאונה קופה . אני חשבתי היות ויש פתח מקורי מספיק גדול שהדאבל דין יכנס לא בעיה . אחרי נסיונות להזייז את החוטים עדין המכשיר בולט מחוץ למסגרת כ8 ס"מ.

אני מחפש מישהו שיכול לבנות לי מתאם אני מהקריות .

בנוסף יש לי T.V במכשיר אבל אין לי אנטנה ,מה עלות אנטנה?

תודה מראש

פורסם

אני יכול להמליץ לך על מתקין אלוף עולם שיעשה לך את העבודה על הצד הטוב ביותר ומחירים שפויים הבנאדם מהקריות קוראים לו אופיר עם תירצה אני יקשר אותך עליו

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

אני אשמח לקבל את הנייד של אופיר.

בן אני לא נעלב בשביל זה יש את הפורום .נכון זה לא הכי מקצועי וגם לא הכי יפה אבל האוטו נוסע רק פעם בשבועים וגם זה רק לחצי שעה . אני לא חסיד של מערכות פשוט קניתי בהזדמנות את הדבל דין והסובארו היא היחידה שהיה לה מקום . אני חובב רכבי אספנות ובעלים של מרצדס 280 פורד פאלקון ובליזר .וכמובן סובארו קופה

• תוכן חדש...