Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, שלום לכם, אני צביקה ואני מעוניין לרכוש רכב לעצמי, אחרי שנים של טובות מחברים,

אני מעוניין להתפנק ברכב צמוד.

אני נהג כבר 6 שנים ואני מחפש רכב שיתאים לנסיעות עירוניות ובין עירוניות נעימות.

הדרישות שלי מהרכב הם :

נוח לנסיעה.

זריז.

אמין.

תחזוקה זולה/סבירה.

צריכת דלק סבירה. (אני נוהג רגוע)

תקציב של עד 40 אלף ש"ח.

משיטוטיי בפורום וברשת הבנתי שהדעות חלוקות על הגטס מבחינת נוחות וצריכת דלק.

אני מתלבט בעיקר בין מאזדה לאנטיס שנת 2002/03 לבין הגטס 2006/7.

השיקולים שלי לבחור במאזדה הם נוחות הנסיעה, אמינות, מרחב פנימי.

והשיקולים שלי לבחור בגטס הם שנתון גבוה ביחס למחיר, התרשמות חיצונית, (יצא לי גם לנהוג על הרכב, אך מעט מאד מכדי

שאוכל להחליט)

וההתלבטות שלי היא קשה כי מצד אחד אני רוצה להנות מרכב משנתון גבוה שעומד בתקציב שלי,

אבל מצד שני אני הבנתי שהגטס לא נוחה לנסיעה ולא זריזה, (ויש שטוענים שגם זללנית דלק)

אז השאלה היא האם המאזדה כל כך עדיפה על פני הגטס ששווה לוותר בשבילה על השנתון,

אשמח לתגובות מקצועיות וענייניות, אני חושב שפירטתי בהרחבה את דרישותיי ושיקוליי.

תודה רבה מראש,

צביקה.

(אני מבקש ממי שיכול שיגיב, זה מאד חשוב לי לשמוע מגוון של אנשים ודעות על מנת לקבל החלטה טובה)

פורסם

מניסיון עם 3 גטסים (06,08,09) אני יכול להגיד שהם מאוד אמינים, צריכת דלק ממוצעת לא הוכל לדייק במספרים כי כשיש דלקן לא בודקים צריכה. נוחות נסיעה לא משהו אבל אפשר לנהוג יום שלם בלי לסבול יותר מדי.אחזקה לא יקרה.

לנטיס (99,03) כן תקלות מדי פעם, נוחות נסיעה ממוצעת, לא ממש זריזה (1.6) אלה עם כן לוחצים מכל הלב ואז צריכת דלק עולה בצורה משמעותית.

פורסם

המאזדה לא נוחה ומרווחת יותר?

אם כי אם אני שם אחזקה מול נוחות אז ברור לי שאחזקה קודמת בסדר העדיפויות שלי.

פורסם

בקשר לצריכת הדלק ראו מה מצאתי :

מבחן דרכים: יונדאי גטס

הגטס הפופולרית של יונדאי עוברת מתיחת פנים קלילה וקיבלה מנוע חדש. לקחנו אותה לסיבוב קצר כדי לבדוק עד כמה היא באמת שונה מהגטס היוצאת06/03/06כתב: קובי ליאני

אבל בנוגע לצריכת הדלק – צר לנו אבל אין לנו חדשות טובות; עם צריכת דלק ממוצעת של 8.9 ליטר בתנאי מבחן קשים – הגטס מתגלה כמכונית בזבזנית יחסית (מכונות דומות השיגו במבחנים שערכנו בעבר – בתנאים דומים – צריכת דלק של 11 – 12 ק"מ לליטר), ונתון של 15.3 ק"מ לליטר שהיצרן מצהיר עליו בנסיעה משולבת נראה לנו אופטימי מידי.

מישהו יכול לאשר או להכחיש?

פורסם

ברור לך שככל שהשנתון יורד, אתה צפוי ללכת למוסך יותר נכון?

אם חשוב לך אחזקה ואמינות אז לך על הגטס. כי עם כל מה שיש לאנשים להגיד על הגטס הם לא יכולים להגיד שום דבר רע על האמינות או על האחזקה.

יש לי גטס 2005 בבית והיא לא התקלקלה אף פעם.

אני לא חושב ששווה לרדת כל כך הרבה בשנתון בשביל הנוחות במאזדה מה גם שהנוחות שם לא הרבה יותר טובה מהגטס.

המאזדה נוסעת יותר טוב על הכביש בטח בגלל המשקל אבל הכיסא של שניהם הוא לא פאר יצירה.

פורסם

אם אתה אומר ידני , אז תדע שהגטס הידני שתמצא הרוב יהיו מליסינג ורמת גימור GLF שלא כוללת ABS ויש רק כרית אוויר אחת.

• תוכן חדש...