Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב משפחה עם 3 ילדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחפש רכב משפחה (זוג+3) כאשר ילד אחד עם כסא בטיחות והשני עם בוסטר והשלישי יושב לבד על המושבים של הרכב

התקציב שלי 60000 ש"ח

השמח לקבל המלצות לרכב

תודה מראש

פורסם

בדוק לגבי סקודה אוקטביה.

מאובזרת, מרווחת ועם תא מטען ענק.

רובן אומנם דיזל אך יש בנמצא גם 1.6 בנזין פרטיות.

הביטוח מעט גבוה מהממוצע משום שהרכב נחשב גניב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גם פורד פוקוס תתאים וטויוטה קורולה. רנו מגאן תהיה הכי מרווחת. גם המיצובישי לאנסר מתאימה ותוכל למצוא אחת חדשה יחסית לשאר ובדוק גם את ההונדה סיויק דור קודם שאולי נחשבת קצת מיושנת אבל יש לה מושב אחורי מרווח ורצפה שטוחה.

בהצלחה!

פורסם

נשמע שדווקא מיניוואן קומפקטי יכול להתאים לדרישותיך.

אני הייתי ממליץ לך לנסות את הסניק של רנו.

תוכל למצוא את הרכב בין השנים 2004 ל 2005 במ טוב ועם ק''מ לא גבוה במיוחד.

מבחינת נוחות ובטיחות זה הרכב המושלם.

אמינות הרכב קיימת וזאת בתמורה לתחזוקה מלאה ושותפת, אני מכיר כמה שזלזלו בזה והרנו שלהם דיי ''התנקמה'' בהם על זה.

לגבי ביצועי הרכב כדוגמת החיסכון בדלק אין לי מידע מדויק אבל אני לא חושב שהרכב שתיין כל כך.

אם אתה מעוניין לשמוע על אופציות נוספות פרט לסניק אשמח לדעת מהן דרישותיך וציפיותיך מהרכב

כדוגמת צריכת דלק, נוחות, בטיחות ושאר הירקות.

שיהיה ערב מצוין ושבוע טוב.

שלומי.

פורסם

גמני ממליץ על הסניק, ומנסיום אישי של כמה שנים טובות. ומהנות. אל תביט עליו - תכנס ולאוטו ותבין את ההבדל.

חפש בסבלנות רכב שמור וכולכם תהנו. בתקציב שלך אפשר 2005 (1.6) ועם מיקוח ומזל אולי 2006.

צריכת הדלק טובה, 11.5-13 קמ לליטר בנסיעה סבירה בינעירונית (כלומר עד ה-111). אין לי אומדן על נסיעות מרובות בעיר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תודה לכל העצות

מה שחשוב לי בעיקר שהילדים ישבו בנוח מאחור כל כסאות בטיחות,תא מטען גדול

וכמובן שלא מזיק חסכון בדלק

בדקתי את רנו סניק יש שתי דגמים סניק וסניק 2 מה הבדלים?

• תוכן חדש...