Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ גיר פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי 206, 2005, 40,000 ק"מ.

למרות הק"מ הנמוך, הרכב זקוק לשיפוץ גיר (אוטומט).

שיפוץ בשרודר עולה בסביבות ה9,000 ש"ח.

כמה אחסוך, והאם כדאי לי לשפץ את הגיר במוסך לא מורשה?

יש המלצות על מכון גיר טוב בירושלים?

פורסם

במוסך לא מורשה המחיר יכול להגיע לחצי! אל תטפל בזה במורשה מסיבה פשוטה, כי הם לא מטפלים בזה הם מפרקים ושולחים למשפץ גירים, אתה סתם מוסיף לך את עלות התיווך!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

המלצה שלי, קובי גירים בבעלי המלאכה 14

מאחורי משרד הרישוי הישן (היכן שעושים טסטים לאופנועים)

שירות סוף הדרך, בנאדם תותח על.

מוזר מאוד ק"מ מאוד נמוך וזקוק לשיפוץ?

גש אליו לאבחון ללא עלות

0545410466

תגיד לו שאיתמר שלח אותך

Golf 2008 MK5

פורסם

בדרך כלל איני ממליץ לטפל אצל היבואן,במקרה של הגיר כן,ללובינסקי יש מעבדת שיפוץ לגירים שבה מתבצע שיפוץ י-ס-ו-ד-י ומלא! לגיר,אתה אולי תחסוך 3000 ש"ח אם תשפץ במכון גירים,אבל התוצאה לרוב תהיה ברמה נמוכה מהשיפוץ בלובינסקי ולכן אני ממליץ לך לשפץ בלובינסקי ולא אצל בעלי מכוני גיר.

פורסם
בדרך כלל איני ממליץ לטפל אצל היבואן,במקרה של הגיר כן,ללובינסקי יש מעבדת שיפוץ לגירים שבה מתבצע שיפוץ י-ס-ו-ד-י ומלא! לגיר,אתה אולי תחסוך 3000 ש"ח אם תשפץ במכון גירים,אבל התוצאה לרוב תהיה ברמה נמוכה מהשיפוץ בלובינסקי ולכן אני ממליץ לך לשפץ בלובינסקי ולא אצל בעלי מכוני גיר.

PIZO, לפי דעתי אתה טועה די בגדול.

הבחור מומחה במיוחד בגירי פיג'ו. יותר מכך, מוסכי פיג'ו בירושלים (שרודר, פלגר וטובים אחרים) מגיעים אליו עם בעיות בגירים. הבחור עושה ניסים ונפלאות ולא תאמין כיצד מתפקדים הגירים לאחר טיפול אצלו.

בוכנות חדשות מלוטשות ומדוקדקות מהחומרים הטובים ביותר, משיכת ההילוכים והעברה חלקה, מהירה וחדה מאוד.

הגיר (במיוחד ברכבי פיג'ו) יוצא הרבה יותר טוב מהחדש אשר יוצא במפעל

מומלץ בחום (ולא, אין לי אצלו מניות)

Golf 2008 MK5

פורסם

אני לא מכיר ספציפית את בעל המקצוע,אני די בטוח שמוסך מורשה של לובינסקי לא יפנה לבעל מקצוע חיצוני שיש לו מעבדה רצינית שכל מטרתה לשפץ את הגירים של הרכבים של psa.

פורסם

כמעט כל המורשים שולחים את הגירם למכון גירים חיצוני אבל לא לכול מכון צריך לברר עם איזה מכון הם עובדים וללכת אליו בפרטי

ואז המחיר יכול להגיע ל50 אחוז רווח לך מיותר לצין שאת האחריות נותן המכון לא המוסך את זה הם בטוח לא יספרו

פורסם

מצטרף לדעתו של PIZO; שמעתי על הרבה בעלי מקצוע מצויינים - אבל מתוך ניסיון אף אחד מהם לא הגיע לרמת השיפוץ של המעבדה של היבואן. להפרש במחיר יש תמורה מלאה (גם באחריות: שנה מלאה או 30K ק"מ, מה שמגיע קודם - על ***כל*** החלקים בגיר, כולל סולונואידים, חיישני מהירות, מתג רב תפקודי וכו').

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...