Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מט מלדין מנצח זו הפעם השלישית בדייטונה כשהוא רכוב על ג'קסר 1000. דרך אגב 7 מתוך 10 המקומות הראשונים שייכים לסוזוקי. מקומות 2 ו 3 להונדה ומקום 7 לR1.

ומה עם אריק בוסטרום על ה 999 אשר ניפץ את שיא המסלול , טוב הוא סיים במקום ה26 לאחר שכנראה ניקב את מצנן השמן שלו.

לינק לאתר הסדרה: http://www.ussuperbike.com

פורסם

שכחת עוד משהו.

אהרון ייטס (חבר קבוצה של מלאדין) התרסק על איזה רוקי, קם מהאופנוע ובעט (כן, כן) ברוכב האומלל שנקלע לדרכו: (מתוך MOTORCYCLE-USA)

What happened afterwards and was caught on live TV will surely bring some kind of consequence to Aaron. After he and Fania jumped up, Yates ran towards Fania and appeared to land a flying kick to the privateer's back. Aaron continued to pursue the confrontation, sending a light head butt while Anthony egged on the factory rider. AMA Pro Racing has an unsportsman-like conduct rule which will likely be applied to punish Yates.

פורסם
שכחת עוד משהו.

אהרון ייטס (חבר קבוצה של מלאדין) התרסק על איזה רוקי, קם מהאופנוע ובעט (כן, כן) ברוכב האומלל שנקלע לדרכו: (מתוך MOTORCYCLE-USA)

What happened afterwards and was caught on live TV will surely bring some kind of consequence to Aaron. After he and Fania jumped up, Yates ran towards Fania and appeared to land a flying kick to the privateer's back. Aaron continued to pursue the confrontation, sending a light head butt while Anthony egged on the factory rider. AMA Pro Racing has an unsportsman-like conduct rule which will likely be applied to punish Yates.

:multi:

האמת הגיע לאותו טירון... ייטס הגיע לLAP RIDER מבחוץ והאדיוט שינה את הקו שלו והוריד את ייטס מהמסלול לסלטה כפולה.

ייטס - בהתנהגות אופינית לו , בעט עם שתי הרגלים באויר (קרטה קיד) :lol: ואז לאחר שקם מהרצפה נגח בו עם הקסדה (סטיל פוליקר- למי שזוכר) :p

בקיצור למרות שאני אישית לא אוהב את המסלול בדיטונה, היה מרוץ מלא הפתעות, בן, אריק ואז גם הגיע תורו של ייטס.

מצטיין המרוץ היה לדעתי זמקי, שפיספס את הזינוק (עם בעית קלאץ) ורדף והסיג את כל הדרך ממקום 7 למקום 2.

נראה שמצפה לנו עונה :multi:

פורסם
שכחת עוד משהו.

:multi:

האמת הגיע לאותו טירון... ייטס הגיע לLAP RIDER מבחוץ והאדיוט שינה את הקו שלו והוריד את ייטס מהמסלול לסלטה כפולה.

ייטס - בהתנהגות אופינית לו , בעט עם שתי הרגלים באויר (קרטה קיד) :lol: ואז לאחר שקם מהרצפה נגח בו עם הקסדה (סטיל פוליקר- למי שזוכר) :p

בקיצור למרות שאני אישית לא אוהב את המסלול בדיטונה, היה מרוץ מלא הפתעות, בן, אריק ואז גם הגיע תורו של ייטס.

מצטיין המרוץ היה לדעתי זמקי, שפיספס את הזינוק (עם בעית קלאץ) ורדף והסיג את כל הדרך ממקום 7 למקום 2.

נראה שמצפה לנו עונה :multi:

בשבילכם :p

אם למישהו יש שרת אני יכול לתת איכות יותר טובה.

Movie_0001.wmv

פורסם

איזה גודל אתה צריך?

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

:lol: ענק

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

איזה גודל אתה צריך?

מה שאתה יכול לתת 8)

פורסם

איזה גודל אתה צריך?

מה שאתה יכול לתת 8)

תן לי חצי יום למצוא כתובת של NO-IP.

אפשר אגב לתת איזה גודל מסויים.

טוב אלי למייל בכל אופן.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...