Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום שוטטתי באינטרנט להנאתי והחלטתי לחפש את פלסטיקת מפתח האוטו שלי שנישבר (אחרי שהלכתי לטויוטה ומוכרים את סט המפתחות באופן מלא ב 1000 ש"ח!!!)

בסוף מצאתי את מה שחיפשתי ב ebay. קישור למוצר.

נירשמתי גם ל ebay וגם ל paypal.

חיפשתי את המוצר וראיתי המלצות על המוכר ומייד לחצתי על Buy It ואז אישרתי את הרכישה בפייפל (דרך איביי).

סליחה על הבורות שלי , אבל יש לי כמה שאלות.

האם מרגע הלחיצה על Buy It זה אומר שהכסף הועבר אל המוכר ומתחיל תהליך הרכישה או שיש עוד משהו שעלי לבצע, אולי באתר של PAYPAL ?

תמונה מהאתר של פייפל:

24do9dv.jpg

תוך כמה זמן יגיע המוצר אליי והאם הוא מגיע בדואר רשום ?

אם אני מזמין מוצר יקר(מעל 40$ ככה הבנתי), איך אני משלם עליו מכס ? זה משולם אוטומטית או שאני צריך לינקוט בפעולה מסויימת ?

באופן כללי כדאי לקנות ב ebay ?

תודה לכל העונים וסליחה על הבורות :wink:

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

שלום.

ברגע שאתה לוחץ על BUY IT אתה מועבר למסך שבו אתה מאשר ומתחייב לקנות את המוצר.

אחרי שאתה מאשר אתה מועבר אוטומטית לדף של פייפאל שבו אתה מזין את פרטי המנוי שלך.

לאחר הזנת הפרטים אתה מועבר לדף שבו מופיעים פרטי העסקה, ושם אתה מאשר את העברת הכסף.

רק לעקוב אחרי ההוראות ואין כל סיבה שזה לא יעבוד/ר..

לפי ידיעתי רק חבילות מעל 50$ מחוייבות במכס.

היה וזה יקרה , אתה תקבל מכתב מהמכס עם זימון לסניף ושם אתה משלם.

לגבי הגעת המוצר, זה תלוי במוכר ובאיזה מדינה הוא גר. בדר"כ רשום זמן הגעה מקסימאלי ליד עלות המשלוח.

(משהו שבמוצר הזה במקרה לא מצויין) לרוב לחבילות קטנות זה עד 14 ימי עסקים.

שזה עוד משהו שכדאי מאוד לבדוק!!

יש פעמים שעלות המשלוח גבוהה משמעותית מעלות המוצר!

(במקרה שלך המשלוח חינם!)

באופן כללי כדאי לקנות מEBAY. אני מאוד מרוצה מההיצע ומהמחירים שיש שם.

רק חשוב לבדוק את הפידבקים של המוכר ואת עלות המשלוח.

כל עוד לא קונים בצורה פזיזה, אפשר לקנות בלב שקט!

אני הזמנתי יותר מ30 חבילות משם ומעולם לא נפלתי (טפו פטו טפו! יש עוד 2 בדרך..)

בהצלחה

עודד

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

תודה רבה שעניתה לי על כל השאלות.

למוכר דווקא יש פידבקים.

האם המוצר יגיע אליי בדואר רשום או בדרך אחרת ?

נגיד ואני רוצה להזמין שעון שעולה 140 דולר.

כמה מכס צריך לשלם עליו בערך ?

שמעתי שיש אופציה ששולח המוצר מצהיר שזו מתנה שעולה 40 דולר ואז אתה פטור ממכס, כמה זה נכון והאם זה בקשה ידועה למוכרים?

10X

פורסם

הדרך שבה המשלוח יגיע אליך תלויה במוכר, הוא בד"כ מפרסם בדף המכירה באיביי איך הוא שולח, ואתה גם יכול לשאול אותו אם יש לו לתת לך tracking number.

על שעונים יש 30% מכס + מע"מ על סכום המכס. את המוכסים לא עשו באצבע והם עלולים לקלוט שהשעון לא נראה שווה 40 דולר. או שזה יצליח לך (המוכרים בחו"ל מכירים את השיטה גם כן ולגיטימי לבקש מהם להצהיר ערך נמוך יותר, חלק לא יסכימו כי זה קצת לרמות) או שלא, ואז יבקשו ממך במכס להביא את דף הפייפאל שיוכיח כמה שילמת, ואז תשלם גם מכס וגם כופר, או שתשאיר את השעון מתנה למדינת ישראל...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה על התגובה

1. במוצר שאני רכשתי, מה דרך השילוח (לא הצלחתי להבין מתוך דף המוצר). לינק: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=350270538560

2. את המע"מ לוקחים מהמחיר הסופי שיצא או 16.5 אחוז מ 30 אחוז מערך המוצר ?

תודה.

פורסם

גם אני יכול להמליץ לך בחום על רכישות מ EBAY.

לפני שבועיים קיבלתי מוצר פגום, דיברתי עם המוכר, והוא טוען שאחד חדש כבר בדרך אלי.

ובנוגע למכס, לפעמים אפשר לעקוף את המכס, פעם קניתי מחבט טניס ב 600 שקל וקיבלתי אותו ישר לדואר ולא שילמתי מכס.

קנייה נעימה.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

אז כדאי להזמין את השעון ומקסימום יבקשו ממני לבוא ולשלם מכס ?

ושוב מה תשלום המיסים המדוייק על שעונים ושאר ירקות ? יש אתר שמסביר את הפרוצידורה ?

פורסם

אני רוצה לנסות לעזור ולעשות קצת סדר ברשותכם:

1- כמעט כל שעון שיארז כראוי, יוצהר כמתנה ועם עלות של לא יותר מ35$ יעבור כמו ענק במכס, אני העברתי שעון PRO TREK של קסיו עבור חבר שעולה כאן 1600 שקלים בלי בעיה בכלל- לא עצר אפילו לבירורים, הכל תלוי במוכר ואיך הוא עושה את העבודה שלו, רצוי לסגור הכל במיילים טרם הקניה.

2- כן, למוכסים אין שמץ של מושג, קראו לי פעמיים למכס (חיפה) להקריא להם מה רשום על החבילה באנגלית כי הם לא ידעו את המשמעות של מה שרשום. בפעמים אחרות, העריכו משקפי אוקלי שהיגיעו מארה"ב, עשויים מטיטניום ושווים בארץ מעל 2500 שקל ב230 שקלים וביקשו מס של 20 שקל, או כשהבאתי אוזניות אולפן של סוני ששוות כאן 1000 שקל בערך הם ביקשו 50 שקל מכס כי הם חישבו אחוזון מסויים מהמחיר בדולרים של המוצר כי זה מה שהיה רשום עליו...

רוב הסיכויים שכל עוד בחרתם מוכר טוב, המוצרים שלכם יעברו במכס בלי בעיות.

3- חשוב שתדעו למרות הכל ששעון נחשב כתכשיט ואם הוא "נתפס ברשת המוכסים" הם יכולים לקרוע אתכם במס בצורה לא נעימה בכלל.

4- מנסיוני מחשבים מס כאחוז עבור המוצר מתוך המחיר כולל המשלוח שלו - משמע, מחיר כולל לחבילה.

אסיים בהמלצה:

תשתדלו לא לרכוש ממוכר עם פחות מ99% פידבק חיובי , אלא אם כן הבן-אדם מוכר מאות אלפי מוצרים.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

הקטע עם המפתחות גם אני גיליתי לפני שבוע.

השלט במפתח של רנו קליאו B הפסיק לעבוד.

בחברה מפתח חדש הוא 700 שח +.

מצאתי הסברים איך מתכנתים את מפתח והזמנתי משומש מ EBAY.

אם אתה רוצה לקנות שעון מקורי אתה צריך לבדוק מי המוכר.

עדיף שיהיה מוכר אמריקאי,אם אמריקאי מוכר משהו מזוייף באיביי ישר רודפים אחריו המשטרה.

אם אתה רוצה זיוף,מוכרים סינים שמוכרים דברים בפחות ממחיר המשלוח.

אייל

פורסם

סה"כ מה שנישבר לי זה רק הפלסטיקה של השלט שכרגע מודבקת עם איזולירבנד וזה נראה איום.

אז גם אם זה חיקוי זה לא איכפת לי כי אני צריך רק את הפלסטיק של השלט.

• תוכן חדש...