Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אולי תוכלו לעזור לי בנושא.

ברשותי פולו שנת 1997 , הכנסתי את הרכב למוסך מרכזי של צמפיונס מוטורס בגלל נזילה של מים , הם תיקנו את התקלה , אך שיצאתי מהמוסך הבחנתי שהמזגן לא מקרר , חזרתי למוסך והשארתי את הרכב כדי שיבדקו את הבעיה.

לאחר יום התקשרו אלי מהמוסך ואמרו שכשהם התניעו את הרכב הוא כבה לאחר שתי דקות , הם בדקו את הבעיה ואמרו שנוצר קצר במחשב של המנוע . תיקון של הקצר עולה 1500 ש"ח , לטענתם התקלה היא צירוף מקרים והחיוב על התיקון הוא עלי .

נראה לי קצת חשוד ומוזר ? מדובר במוסך מרכזי של צמפיונס מוטורס . האם לא יכול להיות שהם אחראים לקצר והתשלום על הנזק צריך להיות שלהם ? דרך אגב הם אמרו לי לאחר מכן שהבעיה של המזגן נפתרה בגלל תיקון מחשב המנוע...

כל הסיפור נראה לי מוזר , מה עלי לעשות לדעתכם ?

תודה , בר

פורסם
אם הבעיה נפתרה כשתיקנו את מחשב המנוע, מן הסתם היה קשר בין המזגן למנוע. כנראה שזה באמת לא באשמתם

לא היתה לי בעיה עם המזגן לפני שהכנסתי את הרכב למוסך. והקצר נעשה לאחר שהמזגן לא קירר .

• תוכן חדש...