Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CARPC - בעיות בשילוב GPS USB ומצב Hibernate

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר זמן מה עם GPS BT החלטתי לרכוש GPS בחיבור USB דבר שאמור לחסוך אי אילו כאבי ראש.

ישנה בעיה בה ברגע שהמחשב חוזר לעבודה לאחר שהייה במצב Hibernate ה-GPS לא מזוהה ע"י המערכת ודורש ניתוק וחיבור מחדש של כבל ה-USB.

האם מישהו מכיר פתרון לנושא?

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

devcon

תעשה חיפוש פה / בגוגל / mp3car

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מצאתי את הודעה 85 בשרשור הזה, שמסבירה את הכל יופי יופי.

האם ישנה אפשרות לכתוב קובץ TXT או כלשהו שיעשה את העבודה לבד ואז לדאוג שהוא ירוץ אוטומטית בעת חזרה ממצב Hibernate?

פורסם

אם אתה עובד עם rr אתה יכול להשתמש בפקודה onresume בexectbl

אם אתה רוצה דרך הווינדוס אז יש תוכנה בשם hibernate trigger

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

עם פקודת run / runq כמובן..

פורסם

דרך אגב תוודא שאם אתה עושה disable / enable למכשיר דרך הdevice manager גורם לו לעבוד

אם לא אז devcon לא יעזור..

פורסם

כשאגיע הביתה אציץ במבנה הפקודה ואראה איך עובדים הדברים.

כרגע בעבודה ללא RR והנסיון שיש לי עם exectbl הוא מועט מאוד. ידרשו לי כמה ניסיונות להביא את העסק לעבוד.

תודה רבה.

עריכה: עכשיו ראיתי את ה"דרך אגב" שלך. אבדוק לפני שאתעסק עם שורות הפקודה.

פורסם

בכמה זמן אתה חוזר מהייברנט ובכמה זמן מכיבוי מלא ?

פשוט אצלי אחרי כל המודים שעברה המערכת הפעלה, יצא שזה כמה שניות הבדל, לא היה שווה התיחסות מבחינתי ואני עובד עם כבוי מלא.

פורסם

15 שניות לעומת דקה וקצת (עד לצליל ראשון) אך עם מערכת שלא קונפגה בצורה מיטבית (ביטלתי את כל הפרוססים הלא חשובים וזהו). לכיבוי מלא יש הרבה יתרונות ואני שוקל את הדבר גם במחיר של דקה נוספת ללא צלילים.

פורסם

ארץ בגודל של קופסאת גפרורים, מה כל הלחץ הזה על GPS בכלל? :-P

תראה - אם אתה עושה המון נסיעות קצרות ואתה לא חושב שאתה תאהב כל פעם להדליק ולכבות את המחשב מחדש - באמת רצוי שתפתור את הנושא הזה.

אבל אם זה לא המצב - למה לשבור את הראש?

אלא אם כן זה מאתגר אותך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רן, אני עם קינפוגים אגרסיביים למערכת הפעלה

עולה מכיבוי מלא ב26 שניות

מהייברנט ב19 שניות.

וואלה לא היה שווה לא את המשחקים

יש לי מערכת הפעלה שחבר עשה לה מודינג שעולה עוד יותר מהר, משהו כמו 10 שניות יש לך XP פועל, צריך לבדוק אותה עדיין.

פורסם

גורל תכלס אם זמן ההעלאה הוא עניין בשבילך אין סיבה לא לעבוד עם standby..

אלא אם אתה נוסע ברכב פעם בכמה ימים..

צריכה של מחשב במצב s3 היא משהו כמו 5w שזה פחות מ0.5a

מצבר נורמלי יחזיק את זה בכיף כמה ימים..

עוד אופציה מעולה לשימוש בstandby היא הפונקציה hybrid-sleep של windows 7 וחבריו

מה שקורה זה שהמחשב עושה hibernate בכיבוי אבל נכנס לsleep

ככה אם קורה שאתה מאבד את החשמל אתה עדיין מקבל hibernate

זה בשילוב של ספק כוח חכם שיכבה את המחשב אם יש נפילת מתח למצבר זה לדעתי הפתרון המושלם..

פורסם

טוב לי עם כיבוי \ הדלקה מלאים :)

תודה בכל אופן.

אגב, תוסיף על זה מערכת אזעקה, ופלאפון שמחובר כל הזמן כדי לחייג בזמן הפעלת אזעקה, ופה ושם.

וזה כבר נהיה צריכה גבוה מידי בשביל מצבר

זה שמצבר 60 אמפר זה לא אומר שאתה צריך לפרוק אותו כל פעם שאתה עומד יומיים אפילו אם הרכב יתניע.

לאלטרנטור זה בטוח לא בריא להתחיל את הנסיעה בחוסר של כמה עשרות אמפרים

• תוכן חדש...